Ja sam prošli tjedan predala zahtjev za vrtić; incijalni uputnik ispunila, a beba 4 mjeseca stara. Najgore mi je bilo što su ponuđeni odgovori 2 krajnosti, nema ništa između, ma debilina od silnih papira...."Kako se dijete ponaša u konfliktnim situacijama?"
-
Kod nas u prvom dijelu natječaja piše "Zahtjev za upis djece podnose roditelji/skrbnici za djecu u REDOVITI program jaslične dobi za dijete koje do 31. kolovoza tekuće godine navrši 12 mjeseci."
Ali isto tako, kasnije u objavi piše: "Za djecu koja nisu primljena po Javnoj objavi zbog neispunjena uvjeta starosti (navršene godine dana života s 31. kolovoza tekuće godine) utvrđuje se Lista čekanja i mogu se primiti tijekom godine ukoliko se oslobodi odgovarajući broj mjesta u Dječjem vrtiću".
-
Koliko sam upoznata, u Brodu ne bi trebalo biti problema s manjkom mjesta
"
I Taani kako se beba ponasa u konfliktnim situacijama? 🤣🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
Joj, zaboravila sam se pohvaliti 😂
Beba prvi put spava negdje gdje nije doma, u Istri u kući, sat vremena od doma, jednu noć🤣🤣🤣
Ali sam napunila auto kao da idemo na mjesec 🙈
Rekli bi, sindrom prvorođene
[/url
Javi kako ce proc noc 😉 moj je prvu nocbio izvan sebe od stresa i jako je plakao i nikako se smirit. Od sljedeceg dana je sve bilo super 😁
Curke kojoj treba izdajalica, danas vam je električna dvostruka na aukciji igračaka
Sad idem opet gledat na koliko je bidana i maknuli su je, ja ne vjerujem. Zadnja cijena kaj sam vidjela je bila 152kn,valjda su se bojali da će za premalo otići.
Cudno za izdajalicu, mozda je post otisao skroz dole. U zanjih sat vremena to skoci ful.
.
Zenske, jel vi ucite bebace da se eleganto okrecu s trbuha na ledja? Moj malac umjesto da se lijepo zarola preko rukice, on se nekako poceo jako bacati u stranu. I bude on za sekundu na ledjima al cujem taj udarac glave u casmatino🤕 On ne trzne, al mene zaboli svaki put. Glupo mi postavljat nesto oko njega da ga ne sputava, a i nikad ne znam di ce zavrsit... Ne znam jel imate tih problema?
Losa ocito sam ja krivo shvatila. Mislila sam kao 6 mj ide tih 5 i nesto, a preostala 2 mj 2300.🤷♀️ Slusajte mene nisam verificirana salterusa
Sortiraj odgovore
Najstariji