ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    01. Lipanj 2020. 16:21

Ja sam ocito mutava za sve te papire, upise... Nis ne kuzim😂😂

Damnarexx 🌺
    01. Lipanj 2020. 16:55

Ja sam ocito mutava za sve te papire, upise... Nis ne kuzim😂😂

Taani
    01. Lipanj 2020. 17:41

Ja sam prošli tjedan predala zahtjev za vrtić; incijalni uputnik ispunila, a beba 4 mjeseca stara. Najgore mi je bilo što su ponuđeni odgovori 2 krajnosti, nema ništa između, ma debilina od silnih papira...."Kako se dijete ponaša u konfliktnim situacijama?" 
    -
    Kod nas u prvom dijelu natječaja piše "Zahtjev za upis djece podnose roditelji/skrbnici za djecu u REDOVITI program jaslične dobi za dijete koje do 31. kolovoza tekuće godine navrši 12 mjeseci."
    Ali isto tako, kasnije u objavi piše: "Za djecu koja nisu primljena po Javnoj objavi zbog neispunjena uvjeta starosti (navršene godine dana života s 31. kolovoza tekuće godine) utvrđuje se Lista čekanja i mogu se primiti tijekom godine ukoliko se oslobodi odgovarajući broj mjesta u Dječjem vrtiću".
    -
    Koliko sam upoznata, u Brodu ne bi trebalo biti problema s manjkom mjesta 
    "

PetraB
    01. Lipanj 2020. 18:45

I Taani kako se beba ponasa u konfliktnim situacijama? 🤣🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    01. Lipanj 2020. 19:03

Joj, zaboravila sam se pohvaliti 😂
    Beba prvi put spava negdje gdje nije doma, u Istri u kući, sat vremena od doma, jednu noć🤣🤣🤣
    Ali sam napunila auto kao da idemo na mjesec 🙈
    Rekli bi, sindrom prvorođene

[/url

mrgud_zg
    01. Lipanj 2020. 19:12

Javi kako ce proc noc 😉 moj je prvu nocbio izvan sebe od stresa i jako je plakao i nikako se smirit. Od sljedeceg dana je sve bilo super 😁

ninanina
    01. Lipanj 2020. 19:21

Curke kojoj treba izdajalica, danas vam je električna dvostruka na aukciji igračaka

ninanina
    01. Lipanj 2020. 20:11

Sad idem opet gledat na koliko je bidana i maknuli su je, ja ne vjerujem. Zadnja cijena kaj sam vidjela je bila 152kn,valjda su se bojali da će za premalo otići. 

• Zarica
    01. Lipanj 2020. 20:31

Cudno za izdajalicu, mozda je post otisao skroz dole. U zanjih sat vremena to skoci ful.
    .
    Zenske, jel vi ucite bebace da se eleganto okrecu s trbuha na ledja? Moj malac umjesto da se lijepo zarola preko rukice, on se nekako poceo jako bacati u stranu. I bude on za sekundu na ledjima al cujem taj udarac glave u casmatino🤕 On ne trzne, al mene zaboli svaki put. Glupo mi postavljat nesto oko njega da ga ne sputava, a i nikad ne znam di ce zavrsit... Ne znam jel imate tih problema?

Grizli
    01. Lipanj 2020. 20:51

Losa ocito sam ja krivo shvatila. Mislila sam kao 6 mj ide tih 5 i nesto, a preostala 2 mj 2300.🤷‍♀️   Slusajte mene nisam verificirana salterusa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.