Znala sam da nekaj nisam komentirala. Mali ima krupne smedje oci, dosta brzo su mu se "definirale",kceri su bile neke sivkasto zelene do godine dana i onda u smedje prosle. Al muz i ja smo smedjooki pa nema iznenadjenja.
Mrgud ja se divim zenama koje se nocu 55 puta ustaju nakon sto krenu raditi da bi dojile. Neupotrebljiva sam sad ujutro a kamoli da jos moram funkcionirat na poslu...
Lavice podijeli s nama što ti vidiš? 😈😈😈
Inače, to ti je plišana Pepa pig, žao mi je ako sam te razočarala 🤣🤣🤣
.
Stokke je po meni užasno precijenjen. Mi nasljedili kolica i ok su, imaju velike kotače pa mogu svuda, fora su mi za vidjet onako visoka,a imaju svojih mana i definitivno mi ne bi bile prvi izbor, pogotovo ne za skoro 10.000kn 😮😮Rekli bi dragi mi purgeri kae s glavom? 🙃
[/url
Sutim ko zalivena hahahah🙈🙈🙈
Ma kuzim ja da svaka roba ima kupca i nek svatko radi s parama sto hoce...al npr ona njihova sklopiva kada, jako je prakticna al stvarno precijenjrna.
Taani zaboravila to rec u bubamari ima cca 3x jeftinija osta fora Trip Trap.
Sad pocinjem molit se da ne nastavi niz od 5 min spavanja 55 min grintanja kroz noc. Bas ju uneredilo cjepivo danas. Temp cijeli dan se ne mrda sa 37.3-37.7. Nogice mjesto uboda vruce, nateceno i crveno.
.
Moja ima jos uvijek plave oci, ponekad malo na zelenkasto bacaju, mm ima svijetlo smeđe, a ja zelene koje po ljeti budu plavkaste kao sto mi i kosa po ljeti dobi narancasti odsjaj 🤷♀️ tako da ne znam sad koju boju ce na kraju imati. Kad se mjenja boja tj do kad se moze promjeniti?
.
Superirko idem odmah nac tu app. 😊
Lavice ja isto nisam kuzila taj Stokke sistem. I onda odaberem isto s drugo pakovanje. Isto se od cybexa kupuje dio po dio al ajde sve skupa dodje 1000kn pa nije toliko skupo kao stokke. Al sam zato "pala" na njihovu kadocu od 380kn jer je prakticna. A hranilicu sam tu uzrla samo zato jer zauzima full malo mjesta a u kuhinji nemam bas mjesta pa one glomazne nisu dolazile u obzir jer jos nismo poceli letjeti niti ko casperi prolaziti kroz stvari.
Lavice tocno to. Zbilja mjslim da se necu po tom pitanju predomislit. Kad pocnem radit definitivno ukidam nocno dojenje. Nadam se i sve ostalo al necu nis rec da si ne skocim u usta 😂.
E da. Moj ima ogromne oci. A ni mm ni ja nemamo. Ima moja mama. (Glavna stvar koju sam trebala naslijedit a nisam 🙄😂) znam da sve bebe imaju velke oci s onzirom na glavu al bas me zanima dal ce njemu to ostat. A mm i ja smo ful tamnoputi i kosati, a mali je policelav i jos ima neku svijetlo smedu kosicu (malo i crvenog pigmenta na mene 😁) al fino ga voli sunce. Ima ruke ko taksist 😂 nisam to ni skuzila dok mu nisam neki dan obukla kratku majicu, a sake crne ko u cigana 🙈
E da, danima hocu napisat pa se ne sjetim. Za tjemenicu. Ako se ko skeca mi mjesecima vodimo borbu s tim. I sad za more nije mi se dalo nosit velko ulje nego sam uzela uzorak od hippa koji sam dobila u onim paketima. I namazemo mu glavu s tim navecer. I tak par dana. I skoro mu skroz proslo. Ja sam u soku. Nije 100% al neusporedivo bolje stanje!
Ps deedee najboljaa mi je pepa pig na podlozi 🤪
ne stignem se uključiti u brbljaonicu, u nedjelju imamo krštenje i trebala bih spremati i pripremati a matija danima ne spava ništa po danu i dered se, budi se prije pijetlova, ma pisala sam neki dan. tako da samo trčim i ribam, petak i subota nakuhavanje.
njemu su oči plave, svo troje je imalo plave oči. kćer sad zelene, stariji sin plave. muž ima zelene a ja žuteone jantarne- zeleno-smeđe.
s kašicama krećem poslije krstitki, a u tu grupu mamice ne ulazim samo zbog imena
[iimg]
Ma normalno da je precijenjeno, slažemo se, ali meni je IZGLEDOM najbolja drvena, baš zato što je drvena . Ne mora nužno biti Stoke, ali naravno ta su prva "iskočila". Lavice umirem
"ne možeš mi prodati drvene ljestve pod hranilicu", ali doslovno je tako. Meni se sviđa koncept, ali ne za te pare. Inače gledam uvijek polovne te potrepštine, čak i polovno (kad uzmeš s dodacima da dobiješ actual HRANILICU
) je skupo.
Btw, ja sam gledala video pa znam kako se koristi
-
Moja kolica su Babydesign HUSKY i super su, bit će najjača na zimu kad krenemo koristiti WINTER TECH opremu .
Ja sam uzela pigi casmatina taj mi bio najsimpatičniji 😁
Moja isto ima nedefinirane oči trenutno, plavo sivo zeleno smeđkaste, ne znam kakve očekujemo jer ja imam ful tamne skoro crne, mm ful plave. Kosica joj je bila crna na rođenju (imala je puuuno kose), sad je smeđa sa plavkastim pramenovima.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
To je moja Pepa, dobila sam je od dragog za Božić pred koju godinu, interna fora, 🤣. Prvo joj je Kira odgrizla uho, sad sam je izvukla i oprala i pokušavam natjerat Vitu da ju doživi, ali ništa ona 😂😂
.
Mrgud takav je i moj plan, malo se naježim od pomisli da mi još 8 mjeseci navlači sise, a vidjet ćemo šta će bit 🙈
[/url
Hej cure...da se i ja malo javim, mob me zeza vev danima pa vas jedva popratim. Vidim da su hranilice na redu. Ja sam vidjela na netu ovu freeon i bas mi se svidja kako izgleda, samo ne znam koliko je dobra. 🤔 Ja kao i Taani volim drvo hehehe, bar ovako neke kombinacije. Jel ima koja sta od ovih freeon stvari, jel valja to sta?
-
Sto se tice bebaca moja je ista svoj tata - tamna kosa i velike tamne oci iako se ja jos uvijek nadam da ce pozeleniti i biti kao moje 😀. Potajno sam prizeljkivala tu kombinaciju, tamna kosa i zelene oci heheh
Inace sefica spava cijelu noc, od pola 10, 10 do 7 u jutro. Bolje spavam sad nego u trudnoci.
-
I vidim da vecina koje dajte AD ste na Aptamilu ili Novalacu. Kakve su one jeftine hrane tipa Babylove ili Bebivita? Sefica mi bas puno bljuca od hippa pa bi presli na nesto drugo ali ne bi bas od najskupljih krenula s obrzirom da mi trebaju 2 kutije tj a jos kombiniram sa dojenjem...sta ce tek biti kad bude samo AD 😨
Ne znam dal da isprobavam ili odmah na Novalac? 🤔
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji