DeeDee kod nas slicno… podloga i lopta ista takva. No on vjezba na lopti… ocito ne ja
😂😂
Sad ćeš ti to 💪
[/url
Bas je simbolicno ovo da je deedee 666 stranicu zapocela 😂😂😂
😈😈😈
Kad smo već kod toga, neki dan je Vita takve zvukove po noći proizvodila da sam joj počela tražiti brojeve po glavi 😱😂
[/url
Naručila sam Casmatino, nisam odoljela koliko ga spominjete 🙈
Baby gym joj je i tako mali sad kad je krenulo roštiljanje, i nekako puzi/pomiče se guzicom u rikverc. Onda skuži da je rikverc pa krene plakati jer želi naprijed. Nikad mira 😁 na kauč više ne možemo iz istog razloga.
😂😂😂😂 Nikad mira!
.
Moj ima plavo sive oci, i duuuge trepavice, muz plave, ja zeleno sive.
A te casmatino, kažu mi iskusnije mame da sto sarenije to bolje
Koja je to grupa? Jos da se u to uclanim 😂 ima ona neka s godinama il neka samo mamice 😂
Nas stan je isto bez boja. Moja garderoba isto i cijeli moj zivot. Tocno to mikio, da nema mrguda nebi ni znala kaj su boje 😂 znam da treba bit sareno al ima dosta sarenih igracaka i sjedalicu i baby gym
E moram vam rec da je ovaj prijenosni kindac koji ima presvlacilicu u kompletu najbolja investicija. Za kucu s minimalno kvadrata 🙈
Moja curka ima plavo sive oci a muz i ja smedje 😳 cak nam je i postar smedjook pa zbilja ne znam na koga je. 🤷🏼♀️
Ja sam se ipak odlucila za puzzle za pod pa ih slazem i dizem dnevno nekoliko puta ali jednostavno nemam gdje staviti neku vecu podlogu. Fakat smo u minijaturnom stanu a imam i psa koji samo vreba pa cim maknem malu pasica zalegne. 🤦🏼♀️
Dakle... umrla sam sama sebi od smijeha sad. DeeDee reci mi molim te sta je to na Casmatinu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja sam casmatino narucila za krstitke jer sam tocno pola puzzli izgubila i premali mu je prostor (a i rjesit cu se ruznih puzzli😁),isto sam abc animals uzela,kad mu je i soba zivotinjsko carstvo
Joj Taani sta vidite na tim Stokke ljestvama od 2000kn? 🙈 Znaaam sto ljudi sto cudi i o ukusima se ne raspravlja...Netko mi je bas rekao neki dan kako si zeli tu hranilicu,ja kliknem,ne znam kako se koristi😅🤣 Al brate nemozes mi prodat drvene ljestve pod hranilicu al moram dodatno kupit pojaseve,sjediste, navlaku...wtf? Dobro da su serafi u paketu. Hm. Ili nisu?🧐
Za dohranu sam nasla neku aplikaciju Bebin kalendar dohrane i skroz je ok. Cak je i djabe. ☺️
Ima super recepte, za svaku namirnicu je navedeno koje vitamine i minerale sadrzi i ja sam se nekako time vodila. Recepta se ne drzim 100% ali super je za ideju. Cak se daju recepti i namirnice filtrirati prema dobi djeteta sto mi je skorz zgodno.
Sortiraj odgovore
Najstariji