Jeste se raspisale danas, loše vrijeme pa sve kod kuće :P
Lavica, hvala za savjete za hranilicu i meni se čini da je ta što mikio ima skroz dobra. Iako mi se najviše sviđa ona Stokke Tripp Trapp, ali je skupa i dodaci su naravno skupi...
DeeDee, bravo za kilice, ide to
Mikio, drži se!! Nemoj se pokočit'! Mislim da svi držimo fige da vam novo normalno bude spavanje cijelu noc i nekad po danu
Što se očiju tiče, neke sivoplave su, bit će na ćaću :D
Red, super za bezbolne zubićeeee <3 da barem hoće svima tako
damnarexx, ja svog stavljam direktno na Casmatino, on dira te izbočine/udubine i gledi u šarenilo
Petra super za pregled! Curke super napreduju <3
-
Moj isto voli te grickalice što se rashlade prvo, ima dvije i obje su mu super. Nervozan je ovih dana, nije strašno, imamo i dalje rutinu i taktike smirivanja i zabavljanja, ali to negodovanje ne prestaje. Čim mu igračkica ispadne, tuli dok mu ne dokučim, ali neće se okrenuti na bok, nema šaaaanse. Potaknem ga da se okrene na bok, on se brzinom munje okrene na trbuh.
S obzirom da od ove kiše ne možemo šetati, nas dvoje otiši na kavicu u firmu, da vidimo što (ne) propuštamo Malac kao inače nasmijan, zavodi sve tete
I dalje po danu sisa svaka 2-3 sata (prvi dio dana može na 3 sata razmaka, ali popodne to bude na 2, 2ipol).
Helllooou od smeđookog i mamice😉 Prijavljujem okret na bok i na trbuh jučer, a danas s trbuha na leđa. Napokon! Stavila sam mu dekicu na parket da mu bude tvrđa podloga, to mu je diy casmatino, još se mislim da uzmem njega ili ne (citaj: cipele i torbu😁). Mozda bi podloga bila zgodna i za plazu?🤔
Hranilicu je donio covjek iz ulice, posluzit ce kakva god da je, jos nam ne treba.
Uglavnom spava od 8ipo, 9 do otprilike 5 i ne promijenim ga osim ako se bas tada ne ukenja. Produzi do 8, al ja to jos ne racunam da spava noc.
Nove cure, dobrodosle😊
Ja sad skuzila da je cAsmatino a ne cOsmatino
Mene bilo strah reći ali da 😂
Nema veze… vise mi se sviđa cOsmatino… kao nešto kosmato
Moja mama isto tako kaze i ima isto objasnjenje 🤣🤣
[/url
Naručila sam Casmatino, nisam odoljela koliko ga spominjete 🙈
Baby gym joj je i tako mali sad kad je krenulo roštiljanje, i nekako puzi/pomiče se guzicom u rikverc. Onda skuži da je rikverc pa krene plakati jer želi naprijed. Nikad mira 😁 na kauč više ne možemo iz istog razloga.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Moj vec dugo ima dole natecene jedinice i trice, danas onako bezveze dignem njegovu gornju usnu, kad bijele i napuhane gornje jedinice i trice. Nezz vise sta da mislim, jaako puno slini i vec dugo, zadnjih 20 dana se budi po noci i drzi za desni, kad mu dam gel umiri se i spava. Kazu da su trice najgore i najduze izbijaju, a njemu su desni bas na tricama podignute u usporedbi s ostatkom desni.
Moj se okrece al realno, mali je lijen i gotovan, moj je al je tako🤣 jos su mi sestre u rodilistu to rekle...
Lezi ko drvena marija na puzlama i ako ga necu uzeti, poludi i pocne se od zivaca okretati hehe😛
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
E to dojenje na zahtjev.. ugl citam na rodama i slicnim da kao kad se zene vrate na posao ostaje par dojenja i obavezno nekoliko po noci. Meni se to cini uzasno. #nemajka na najjace. Al Mislim da kad pocnem radit necu nikako funkcionirat ako cu dojit jos 3 puta kroz noc. Mozda ko zna dal cu uopce imat mlijeka i ostalo, al malo sam razmisljala 🙈..
Ugl mi odspavali popodne, pala glupa kisa i mali se probudio njurgav. A mm naravno bas danas odlucio prespavat cijelo popodne 🙄 klasika. Sad mi je jeo prerano da smirim nervozu pa moram jos malo izdrzat prije vecernjeg spavanja 😣
Moj mali ima taaaamno smede-crne oci. Mm ima smede a ja smede s malo zelenog.
Petra super prirast cura. Kako sin?
E da. Ja igrala neku nagradnu igru i ako ne osvojim casmatino narucit cu i ja 😂 shvatila sam da kak zbog korone nisam na vrijeme narucila s alija, sad mi je predugo cekat. 🙈 koje slike imate? Meni to sve presareno 😂🙈, ja cu vjerojatno one plave mornare..
Ja uzela onaj nasareniji, Pexeso 😂 Bolje izgleda uzivo nego na slikama 😊. Ja ga planiram iznositi van, u hladovinu. Ne znam tko je pitao za plazu, ali mislim da ne smije na direktno sunce.. Pise tamo u odrzavanju.
Moj malac mrzovoljan umoran od 7 pa sam ga prije pola sata "natjerala" da spava, nadam se da ce se probuditi jesti do pola 9 da moze dalje na pravo spavanje 🙈
Mislim da je i moj pexeso, malo je za dobit napadaj ako dugo gledaš u njega ali pomirila sam se da je dnevni trenutno dječja soba i da apsolutno ništa ne paše na ništa 🤦🤣🤣🤣
Moje je...moja je lopta 😂
[/url
Krivu sliku sam uploadala..
Moj isto nije Kinez, zaboravila sam od kud je ali mislim da je Slovačka, da
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji