ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    26. Svibanj 2020. 14:37

Ma svjesna sam ja da je 37 dana u terminu al i da 36+6 nije u terminu. Na kraju u otpusnom pise da je "prerano izvadjen" i da nisu sazrijela pluca pa nek si citaju. Necu propast za njihove (svoje novce) al sam predala jer sam znala cuti da prihvate i sa 38 tjedana. Ugl, cekam rjesenje pa sta bude bit ce.
    LoSa 45 dana...

DeeDee nije mi jasno to oblizivanje,i kod nas identicna situacija🙈🙈
    Mikio bas mi zao da je kaos aktualan opet. Cel jel ista mrkve pojela ova dva dana? Ako je,sutra joj uvedi tipa jabuku ili krusku pomjesanu s mrkvom i vjerojatno ce imat prođu.

Lavica27
    26. Svibanj 2020. 14:39

Mikio ke za dugih 6 mj ali ako dobijes produljenje za prerano eodjeno taj period dobivas u visini svoje place. Ako produljenje dobijes npr jer je motorika slabija i slicno onda se dobije onih 2000 i nesto kn.

Grizli
    26. Svibanj 2020. 14:40

Losa ako ti sta znaci slika od sinsay pidzamica 74. Mislim da su iste bi ja rekla razlika neznatna  ispod su one bez nogica. 

DeeDee
    26. Svibanj 2020. 14:49

Damnarexx ja je stavim direkt. I upravo je gledam kako prvi put baš proučava podlogu i pokušava s rukicama nešto, onako struže kao.
    Joj Mikio, mantram da se brzo vrati na ovo zadnjih dana 

[/url

Damnarexx 🌺
    26. Svibanj 2020. 15:13

miki0

Mrgud i nama cicanje postaje sve cesce 🙄 isto sam mislila kak s vremenom se produzi razmak…
    Lavice kaj nije izglasano za 2.dio rodiljnog 5600 kn? Mislim nije nekaj al je bolje od 3 i nesto kaj je bilo…
    E vec vas hocu pitat duze i zaboravim…
    Koje boje ociju vam imaju babaci? Nase su mix zeleno smede plave, jos se ne nazire kakve bi mogle biti…

I nama su taj mix. Ja inace imam plave, decko zelnkasto-smeckaste.. pa sta bude,bit ce🤷
    .
    Tnx cure na odg. Bas imam feeling da ju zulja iza na glavici pa joj stavim nesto ispod.

• Zarica
    26. Svibanj 2020. 15:28

Ne javljam se nikako...Mali UZASNO nervozan vec dva dana. Ne mogu prdnut doslovce. Ne znam kaj mu je. Cim zaspi i ja zatvaram oci pa se ni ne javljam. Ruke si grize cijele, od lakta do prstiju. Prvi puta da stvarno sumnjam na zubice, probala jel se naslucuje sto al ja to nis ne kuzim. Tvrdo je, al ne cini mi se da osjetim ista konkretno. I ona super faza spavanja od proslog tjedna ostala u proslom tjednu 🙄 po danu nes malo odspava, po noci se dosta budi i nece u kindac neg bi spavao na cici. Tog fakat nije bilo jos od kad je imao mjesec dana. Cicanje isto sve cesce. Sve cu strpit samo da postoji razlog, a ne da nam ovo bude novo normalno😁 Idem vas citat malo.

LoBi
    26. Svibanj 2020. 15:30

Ja nisam opce znala za to produljenje porodiljnog. Ja sam rodila 35+1,nisam shvatila, trebam dobit samo naknadu place ili mi mogu produžiti porodiljni tih 5 tjedana? Jel to preko maila rjesavam ili trebam otici na hzzo? 

• Zarica
    26. Svibanj 2020. 15:32

Damnarexx 🌺

miki0

Mrgud i nama cicanje postaje sve cesce 🙄 isto sam mislila kak s vremenom se produzi razmak…
    Lavice kaj nije izglasano za 2.dio rodiljnog 5600 kn? Mislim nije nekaj al je bolje od 3 i nesto kaj je bilo…
    E vec vas hocu pitat duze i zaboravim…
    Koje boje ociju vam imaju babaci? Nase su mix zeleno smede plave, jos se ne nazire kakve bi mogle biti…

I nama su taj mix. Ja inace imam plave, decko zelnkasto-smeckaste.. pa sta bude,bit ce🤷
    .
    Tnx cure na odg. Bas imam feeling da ju zulja iza na glavici pa joj stavim nesto ispod.

To sam i ja komentirala, glava mu bas okrugla jako i nekad se sav ukipi na tome. I meni se cini da ga zulja al nemrem nista efikasno smislit tako da ga stavim direkt. 

• Stelle123
    26. Svibanj 2020. 15:35

Mikio sta vam je rekla za eeg jel morate? On je sad zaspa na Casmatinu. Ovih dana je na ledjima uopce mu se ne ide naprijed. Al igra se s dudom, pokusava je vratiti u usta, al ne ide mu. Al naucio je krpicu maknit s glave.

url=https://lilypie.com]

• Zarica
    26. Svibanj 2020. 15:38

LoSa

E da… od iduceg tjedna ce bit u Lidlu bodici bez rukavica za bebe… 30 kn dva

Obozavam ovakve info 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.