Mikio zao mi je da se vratila buđenju nocu. Super za uzv i sretno s mrkvicom danas.
Spava joj se za poluditi al ona samo na 5 min zadrijema i probudi se kao da ju nesto prestraši i u placu. Ne znam sad jel ju boli ili sto. Temp za sad ne prelazi 37.3.
Grizli nadam se da vas nece vise mucit temp 🤞
Mikio super umza uzv mozga
Losha fakat je pravi izjelica. Bravo 💪
Deedee ajme kako sam ljubomorna za kile 🤤 mrzim te
Ja bi definitivno morala izbacit slatko. Opet sam dobila skembu. Onu donju. Bljak. A ljeto iza ugla 🙄
Moj i dalje po noci jede ko po danu. Izludit cu. Jedino prvo spavanje produzi malo, al daleko je to od one faze od 6 sati koju je jedno vrijeme imao. Ja fakat ne znam kak produzit to. Ocito mu je slabo mlijeko kad se budi svaka 3 sata
A ja sam misla da se s 5 mj prorijede ta hranjenja. Al moj i dalje jede svaka 3 sata a cesto i cesce. Ah to moderno dojenje na zahtjev 🙄😂
Ja prek noci stavljam pampersicu. Presvlacim samo kad kaka, sto je svaki drugi dan 😂 a recimo nocas dvaput. To je ogroman napredak jer sam u pocetku i po 4 puta, kakao je svako hranjenje i po noci.
Za zube sam kupila anaftin gel. Al ne vidim da bas pomaze. Kad podivlja najbolje pomaze gricka iz frizidera. To ga bas umiri
Jutros smo imali shitstorm preko cijelih ledja. Pokakio je sve grame koje je jedva skupio. Stao mi je na tezini i nikako se pokrenut. Dajem mu i AD nakon kasice, al nece jedva 30 ml pojede. Sisu hoce, al onda stane i tako ukrug. Ja svaki put cupam da sve izvuce sto moze. Nisam vise ziher sigurna jesam li mlijeko izgubila.
url=https://lilypie.com]
E cure, brufen od 600 mogu pit jelda? Imam doma samo one od 400 jer kao, dojenje ovo ono.. boli me trbuh, tj. jajnik za pop...ovako me nije od srednje bolilo, čak sam išla ležati dok se ona ne probudi 😥
[/url
Lavica 27, meni su odbili zahtjev, isto beba rođena sa točno 37 tj. i bila na Rebru 3 tjedna 😔 Na telefon mi je žena rekla da mogu uložiti žalbu ali ako je beba došla do 37 da to ne priznaju kao ranije rođenje.
Ali ne dajte se obeshrabrit, treba probati, znam za slučajeve gdje je ranije bilo odobravano i za kasnije rođenje🤷♀️
Lavica 27, meni su odbili zahtjev, isto beba rođena sa točno 37 tj. i bila na Rebru 3 tjedna 😔 Na telefon mi je žena rekla da mogu uložiti žalbu ali ako je beba došla do 37 da to ne priznaju kao ranije rođenje.
Ma nabijem ih😲😲😲
Al kak to nije fer,ostecen si za naknadu u visini svoje place za puna tri tjedna,nije da trazim da mi se nesto "da".. ako nista trazit cu produljen rodiljni po onoj mizeriji,to se dobiva doslovce za atopijski.
Hvala na infu da se znam pripremiti...
DeeDee mislim da mozes.
Hvala, ma naknadno sam se sjetila da su neke cure pisale da su dobivale i u bolnici.
Lavice totalno ne fer, slažem se, sretno!
.
Moja ima novi trenutak, oblizuje si ruke. Znači stavi šake u usta i prolazi jezikom valjda oko svakog prsta aaaaa
I čuje se iritantno mljackanje i ono kao kad netko čisti zube kako ne bi trebao 😅😅😅
[/url
Lavice, mislim da se porod sa 37 tjedana smatra porodom u terminu.. Ne želim te obeshrabriti, nadam se da će ti uvažiti, ali se ja na tvom mjestu ne bi previše nadala.
Kad vas čitam, toliko mi je lakše.. moja je počela jezikom prelazit po donjoj čeljusti di su jedinice, i tak cijeli dan, već tri dana, napred-natrag.. pretpostavljam da mogu čekat da izbiju uskoro, mada ja ne kužim da bi bilo kaj drugačije nego prije, al nemrem ni pošteno pogledat od tog mlatarajućeg jezika
I, da, cica svako malo. Ak bi se to moglo nazvat cicanjem. I navlači mi cice za popi*dit. Malo povuče pa nategne bradavicu i pusti. Već mi se cicice stisnu od straha kad ju samo vide da im se približava.
Jucer vas taman procitam, krenem pisat i stisnem slucajno odustani🙄🙄
I evo, danas vas naaaapokon uhvatila😂
Lavice drzim fige da dobijes💕
Nove curke, welcome :)
Deedee, Losa samo jako u dijeti😁💪
Mikio zar opet, jaaao. Nadam se da nece biti dugog vijeka i da ce se vratiti fino spavati kao zadnjih par dana 🙃
.
Sorry, Zaboravila sam kome su dva zubica izbila🤔 cestitam🥳
.
Zadnja dva tri dana curka brblja naaaveliko. Umiremo od smjeha😂😂 zna se ne gasit po 10tak minuta...samo melje, melje i melje. Bit ce na mamu🙊
.
Htjela sam vas pitati u vezi Casmatino podloge, da li bebu direktno na nju stavljate ili prvo nesto gore pa onda bebu? Imam feeling da ju one udubine zuljaju po glavi, posto moja ima 3 dlake🙁
Sortiraj odgovore
Najstariji