ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    26. Svibanj 2020. 11:00

Red Fox

Jutro svima, dobrodosle nove 😊 ja imam brzinsko javljanje iz setnje sa psom 😂 prijavljujem zube 😊 dva donja su izbila nocas. Ne bi ni skuzila da mi nije zagrizao prst.
    Nama je celi isto uzas, ja prek noci navlacim rukave ili stavim carape.
    Grizlinama je rekla do 38 da je normalno. Nadam se da je prosli. Al mozda i jesu zubi, kod moga jucer navecer nista, ujutro su izbili.
    I jucer je stalno plazio jezik kaj inace ne radi tak da je i to moguce jedan od znakova. Bas je isao s jezikom po donjim desnima.

Zubiiii, bravooo! 😊😊😊
    Mala. Le mislim da se moja ne lupa zbog zubi tj. nema novih i dalje, možda je samo faza.. Ali stvarno jako bubne od glavu pa uho pa čupa tu jadnu kosu. Ko ona mala na Mrak filmu kad istjeruju vraga  bez dijela sa riganjem 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Valkris
    26. Svibanj 2020. 11:10

I moj se lupa po glavi bas zvizne jako nekad, cupa si kosu i uho.. Ne vidim da se zubi naziru.. I grebe majko mila. Rezem nokte svaki drugi dan isto ma kakvi,dobre su te pidjame iz nexta pa imaju to da se navuce preko ruku. 
    Ja ga ne mogu na bocicu hraniti vise u krilu po baby handlingu koliko je nemiran, moramo na krevetu na jastuku.. 🤷‍♀️
    .. 
    Nakon jučerašnjeg cjelodnevnog egzorcizma i kakanja 7x, navečer smo otisli kod bake. Ugasio se u 21. U 05 jeo i zaspao do 08. Preporodila sam se ☺️☺️
    Popili kavu na balkonu do 10 i evo spava ko top 😁
    .. 
    Meni kile same idu dolje. Doslovno. Vratila sam se na tezinu koju sam imala kad sam ostala trudna. Ne dojim i ne pazim previse sta jedem (ako se sjetim jest). Inace sam bila na +21.
    .. 
    Zelim nam svima lijepi dan bez temperature, nervoze i egzorcizama 😘😘😘

Lavica27
    26. Svibanj 2020. 11:15

Valkris odlicno!!
    Deedee otkud tebi da ti imas puno veci visak od mene😳
    LoSa ti si predala na hzzo onaj zahtjev za priznavanje prava na naknadu place za produljenje porodiljnog zbog prerano rodjenog djeteta? Nakon kolko si dobila rjesenje? 
    Ja sam rodila na tocno 37+0. Prilazem prvi pregled kod gin s datumon poroda i otpusno pismo s Rebra buduci iz rodilista nisam dobila (dobili su oni interno od karlovca). Realno mali je bio gore mj dana,bili bi gamad da mi ne priznaju ta tri tjedna🙄

MaRe
    26. Svibanj 2020. 11:20

Lavice i moj kad uđe u sobu je ko slon u staklarni...samo nesto suska dok mu ne kazem da ako probudi malog se sam snalazi a ja odoh u dnevni...odmah se umiri 🤣🤣🤣
    .
    Kako izgleda kad imaju proljev? Moj je jučer 3 puta kakao sto mi cudno jer mi se to nije dogodilo jos hahaha a pošto sam ja imala probavnih poteskoca da nije na njegq preslo (ali isto mi izgleda stolica kao i dosad...njegova jel 🤣🤣)
    Evo i sad dok tipkam cujem rafale a taman san mu presvukla pelenu haha

• mom12
    26. Svibanj 2020. 11:23

Ja svoju ne presvlacim po noci...jesam skroz na pocetku...nema mi logike da se budim i ja i ona pa da mjenjamo pelenu...
    Moj muz ne klapa on pazi polako ulazi i sve tiho tiho ne cuje se al onda stane iznad nje i krene tepat samo sta je ne probudi...u pocetku bi je zna uzet u sred spavanja i prebacit kod nas...dok nije dobio šut kartu...e sad je ne uzima al prica iznad nje...sad to trebam izbacit iz navike...

DeeDee
    26. Svibanj 2020. 11:33

Lavice pa tako mi izgledaš na fotkama, možda jer profi kuma fotka 🤣🤣🤣
    Ja krenula s 86.5kg na visinu od 173cm, sad san na 83.5kg
    LoSa ja sam bila Lchf skoro dvije godine, skinula neš sitno kila, ali zato hrpetinu centimetara i celulit. Ali jbg, nakon te dvije godine iduće 3 se baš iživljavala s hranom i eto me na +10 od tad..
    Tako da sam sad odlučila laganini, mislim da mi je dugoročno bolja opcija

[/url

Lavica27
    26. Svibanj 2020. 11:34

E hvala ti Losa. Nadam se kad vide otpusno s Rebra da ce se smilovat. Sad vidim na otpusnom s Rebra da pise da je rodjen s 37+3🙄🙄🙄🙄 otkud to sad... nema veze. Imam od gina original pa nek proucavaju. 
    Pa odlicno da ti dobro tako prihvaca kasice,to je dobar znak :) 
    Mi kad krenemo nadam se da ce bit tikva, to je slatkasto,a i obo odvratno zeljezo licka ko da jede sladoled 
    Mikio e fakat mi je zao :(( ali odlicno za uzv mozga. Mi idemo 9.6..
    Mare ahahahah slon u staklarni. To je taj opis🤣 Skuzila bi da je proljev. To ti je voda voda. 

• mom12
    26. Svibanj 2020. 11:40

Mislim da bi danas probala palentu...a da je dam samu ili? Jel ko zna

• Maria_e
    26. Svibanj 2020. 11:51

Hvala svim curama na savjetima i dobrodošlici.. danas cu početi sa savjetima da baka malo vise sudjeluje u presvlacenju i uspavljivanju, da je maksimalno iskoristim dok je na godišnjem odmoru.. :) 
    Imam još jedno pitanje, počeli su je mučiti zubići, imate li preporučiti neki gel ili nesto da joj bar malo olakšam ? :)

DeeDee
    26. Svibanj 2020. 12:04

LoSa

mom mozes joj dat samu ili pomijesaj sa svojim mlijekom ili ad-om… ili s nekim vocem/povrcem koje si vec dala.
    Nama kasice i Novalac super idu. Prije je dobio u 3 tjedna 200 g a sad u tjedan dana uz Novalac i kasice 150 g

Ogromna razlika! Super!
    Nama sutra dolazi patronažna izvagati ju, baš me zanima..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.