Grizli...aj ti njoj vidi desni...susjeda mi prica kako joj je nedavno mali (3.beba) dobio temp, ona se prepala jer je bila Korona, kad ono zubic izbio sutradan, bez ikakvih znakova...
Eto ima i takvih sretnika🤣
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa ako mislis na pelenu huggies jucer sto je imala cijelu noc doslovno 12h (#nemajka sam preskocila presvlacenje u 3h) izdrzala super. Nigdje promocilo. Doduse samo je jaaako puno piskila nije bila kakala jer mislim da je na sve to jos i kakala da ne bi prezivila roba. Cak sam isla vagat pelenu nakon (vidi se da mi fali labos moj 😂) bilo je 190 gr mokrace. Tako da stvarno upijaju full.
Mala.le da gledala joj i zubice al nista jos iako slini sve vise i vise iako sam mislila da nemoze vise. Tvrdo joj sve gore i dole.
Taman sam se došla pohvaliti za vaganje utorkom pa vidim LoSa tvoj komentar, onda neću 😁
.
Noć prošla ok, na sreću nije se probudila prije 3 tako da sam uspjela izdojit jednu turu prije spavanja i jednu u 2 i to je sve popila (180ml) i nastavila spavat do jutra. Ujutro je normalno sisala pa se nadam da se vraćamo u normalu. I dalje prdi nenormalno ali se ne grči toliko, jučer sam joj opet espumisan kupila, očito na nju djeluje..
Btw ja je ne presvlačim svaku noć, nekako procijenim, primjetila sam da po noći puno manje piški (oduvijek), preko dana joj mijenjam svakih sat do dva jer čim se popiša drama. Čak joj nekad češće mijenjam pelene nego što jede 🤦
[/url
Jutro!
Mi imali losu noc. To njegovo cicanje povucem-prdnem-razgledam uokolo me izludjuje. A probudio se vec u 1.15 za cicanje jer moj muz kad dodje u sobu pa to se nakasljava, susti, pimpla po nocnom ormaricu, rekla sam da cu ga bacit kroz prozor,jel i vasi nebznaju bit tiho i kad misle da su tiho?? Cim tako rano krene jesti vidim da ce noc biti protkana uzbudljivim budjenjima. 🙄
Skoljka ja cu cekat na ulazu vjerojatno. Ja imam kosu do ramena smedju :) i vrlo vjerojatno dijete u jajetu🤣
Grizli moja kcer je dobila nakon cijepljenja s 4mj reakciju,isto ta ni vrit ni mimo temp, ja sam je skinula u bodi i prekrila tetrom da se "rashladi". Al ako jaucu i boli ih, okej je dat cepic. Zasto bi bila nemajka? Nemajka sam ako budim za presvlacenje. Moj je uvijek od 20-7 ujutro u istoj peleni. Ako ne propusta zasto buditi 🤷♀️ Osim ako se pokenja naravno.
Taani malo sam ti proucila jucer. Od karakteristika koje ti gledas meni best buy ispada ova peg perego follow me koju ima mikio. U kategoriji su Oribel i Beaba up and down al su skuplje.
Nove cure,a ne, ne primamo ove koji nemaju problema niti se dolaze zaliti,zao mi je.
.
.
.
A jeste smesne. Kakve veze ima,zasto bi vas ubili? Moj mali je stvarno dobra,nasmijana beba i lijepo spava po danu po 3-4 puta konkretna spavanja. Noc sam si sama kriva al mislim da gotovo svima (osim noci kojr su izuzetak, Nina miruj i dalje🤣) spavaju bebe ili u komadu bez budjenja ili s budjenjem za hranjenje pa nastave spavati.
DeeDee budi mi motivacija 💪
Mislim da sam.sigurno ovaj vikend dobila 2-3 kg od kolaca, torte i alkohola 😆 Detoksikacija ce to maknuti
Evo od Uskrsa do danas (5 tjedana čini mi se) točno -3kg. Ja zadovoljna obzirom da sam samo smanjila kruh, tjesteninu i izbacila Kinder i Čokolino koji su mi inače najslabija karika 😁 slatko ako me ulovi jedem čokoladu od 70+% ili čak radim kolače ali u malo zdravijim varijantama.
Ne brojim kalorije ni ništa slično. Od ovog petka sam počela vježbati za pravo, evo upravo odradila treći trening, umrla sam. Moram priznat da sam jako ponosna na sebe jer imam stvari podosta jake ali svejedno nisam navalila na slatko i svejedno sam odradila trening 💪
[/url
Jutro svima, dobrodosle nove 😊 ja imam brzinsko javljanje iz setnje sa psom 😂 prijavljujem zube 😊 dva donja su izbila nocas. Ne bi ni skuzila da mi nije zagrizao prst.
Nama je celi isto uzas, ja prek noci navlacim rukave ili stavim carape.
Grizli nama je rekla do 38 da je normalno. Nadam se da je prosli. Al mozda i jesu zubi, kod moga jucer navecer nista, ujutro su izbili.
I jucer je stalno plazio jezik kaj inace ne radi tak da je i to moguce jedan od znakova. Bas je isao s jezikom po donjim desnima.
DeeDee budi mi motivacija 💪
Mislim da sam.sigurno ovaj vikend dobila 2-3 kg od kolaca, torte i alkohola 😆 Detoksikacija ce to maknuti
Evo od Uskrsa do danas (5 tjedana čini mi se) točno -3kg. Ja zadovoljna obzirom da sam samo smanjila kruh, tjesteninu i izbacila Kinder i Čokolino koji su mi inače najslabija karika 😁 slatko ako me ulovi jedem čokoladu od 70+% ili čak radim kolače ali u malo zdravijim varijantama.
Ne brojim kalorije ni ništa slično. Od ovog petka sam počela vježbati za pravo, evo upravo odradila treći trening, umrla sam. Moram priznat da sam jako ponosna na sebe jer imam stvari podosta jake ali svejedno nisam navalila na slatko i svejedno sam odradila trening 💪
6 tjedana al opet dobro, pola kile tjedno
[/url
Hvala vam :) cini mi se kao dobar savjet taj da mama malo vise sudjeluje… Nadam se da Ce se malo naviknuti… Nije mi neka zurba sto se tice tog navikavanja na ostajanje s drugim ljudima, ali zelim da se malo socijalizira i uči da postoje i neki drugi ljudi, a usput bih morala posjetiti frizera nakon 8 mjeseci, pa bi mi dobro doslo da ostane s bakom bar sat vremena :) poslusat cu vase savjete, hvala do neba 🍀💋
Moja dobra frendica je imala sličan problem prije korone, njoj je muž na brodu tako da je mala bila navikla samo na nju iako je redovno posjećivala bake i djedove. To je trajalo od njena 2 i pol mjeseca do 4 i pol. Vrištala je kod svakog osim kod mame i onda odjednom prestala. Ona je to rješavala tako što je svejedno puštala bebu na sat dva kod baka i išla šetat, kupovat, šišat se i što je već htjela.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Pozdrav zubicimaaa!
DeeDee svaka cast. Ja stajem sutra opwt na vagu. Kod mene je problem ili jako ili nikako. Tocnije, ne da "smanjim"nesto nego izricito izbacim kruh, tjesteninu,rizu i vecinu voca :(
Odlucila sam krenut s trcanjem opet,al km po km. Ono sto me koci je problem s pisanjem odnosno kontrolom istog nakon prvog poroda odnosno intervencije s operacijem maternice,a sad se jos pogorsalo iako je bio carski...
Pozdrav zubicimaaa!
DeeDee svaka cast. Ja stajem sutra opwt na vagu. Kod mene je problem ili jako ili nikako. Tocnije, ne da "smanjim"nesto nego izricito izbacim kruh, tjesteninu,rizu i vecinu voca :(
Odlucila sam krenut s trcanjem opet,al km po km. Ono sto me koci je problem s pisanjem odnosno kontrolom istog nakon prvog poroda odnosno intervencije s operacijem maternice,a sad se jos pogorsalo iako je bio carski…
A ja imam puno veći višak od tebe pa lakše ide. A i probala sam ja te HC odluke ali ne mogu, izdrzim par mjeseci ali kad puknem nadoknadim to i još toliko. Doslovno 🤦
A realno neću, niti želim cijeli život jesti samo zdravo bez slstkog, pašte itd. ovako povremeno se da 🙂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji