ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    25. Svibanj 2020. 22:12

Mrgud suuuper za izlet, to ti je do Lošinjskog zraka 🤣

Grizli oplakah, slažem se u potpunosti 😁😁😁

[/url

• mom12
    25. Svibanj 2020. 22:20

I moja lamata...lako cu ja sta sebe nego mene cilu izmalti😂😂😂😂😂 po faci i stisne mi bas dio koze na vratu😂😂😂😂#nemajka....a sebe vjecno mazi po faci kad joj se spava...to mi je znak da je vrime za spavanje..i obavezno nesto stavit na lice i ona to rukama odguriva navlaci nezz ni ja sta radi...i tako zaspe...a uz to jos kao zali se takve zvukove proizvodi...😂😂

Lavica27
    25. Svibanj 2020. 22:30

A vidis grizli kako je to individualno,meni je super na mpjoj hranilici (koja sad sluzi kao povisena stolica bez pladnja) ta letva 'stepenica" jer se mala popne u nju i izadje van sama (treba dizat 15-16kg stalno...). I ja volim da je jeftino ali da mi full odgovara,fino dupe🤣 imajte na umu da ih vjerojatno s 2.5g necete stavljat u hranilicu a da ce vam bit preniski za sjediti na obicnoj stolici za stolom... Onda se dokupi ona visa stolica u ikei za djecu od 300-400kn i opet smo na cijeni prosjecne hranilice.

Lavica27
    25. Svibanj 2020. 22:31

P.s. moje sav izgreben od lamatanja a stalno mu rezem noktice.

Taani
    25. Svibanj 2020. 22:32

Znaci imamo raznovrsnih hranilica u grupi 🙂 Ja jos razmisljam koju cu, mislila sam neku u kojoj moze duze boraviti, ne skroz obicnu. Moj malac ima oko 8 kg sa 4 mjeseca, tako da nam treba neka prostrana 😂😂

JelenkoPelenko
    25. Svibanj 2020. 22:41

E jeb*ga, ja kod svog od rodenja cujem neeee kad place, a drugi plac je mama (naravno da znam da to ne govori) 😂
    Moj isto cupa kosu dok jede, i to krvnicki stisne, pa mu samo pomazin ruku da pusti; zna se i mlatnit po glavi i to uvik kad se najede, a tu mu vatan ruku, sta cu 🤷‍♀️ 

LoBi
    25. Svibanj 2020. 22:45

Hvala Grizli ❤️ jedva cekam da dode😍😍

Taani
    25. Svibanj 2020. 22:47

Moj nema baš kose pa nema šta čupat' 

• Maria_e
    25. Svibanj 2020. 23:02

Pozz mame ! Javljam se jer mi treba vasa pomoc... Iako sam tu na forumu skoro pa redovna, ali samo u čitanju, veceras sam odlučila prvi put i komentirati... Naime, moja beba je stara skoro 4 mjeseca, nije zahtjevna i bas slusa.. medjutim, imam problem.. dok je trajala ova korona, toliko se odvikla od ljudi da misli da postojimo samo mm i ja... Cim se netko javi, pridje ili odemo kod njegovih ili kod mojih, ona počne plakati... Ali hajde, zadnjih 2 tjedna redovito izlazimo, i idemo kod nasih, pa se malo opustila.. medjutim, par puta sam je pokusala ostaviti s mojom mamom, i ona bude mirna Max 5 minuta dok ne shvati da me nema, i nakon toga kreće neutješan plač...  Molim vas ako imate neki savjet, i jel se netko nasao u sl situaciji...znači, neće ni s kim da ostane duže od 5 min... 

skoljka
    25. Svibanj 2020. 23:13

Lavica27

Valkris,sta i dalje sam stepfordska🤣
    Grizli,odlicno za prirast a za cijepljenje🤦‍♀️ Nadam se da bude bez nuspojava!
    Skoljka ja sam u pola 5,mozda se vidimo :)
    Mala.le i jelenko, slazemo se.
    Vidi ti ovu mikio sta cvrkuce🤩
    Ko me pitao za masazu? Nemam preporuku,ove su mi pregrube, ali poklon bon je pa da ne cjepidlacim…

Ja sam u 16h 😀 onda se sigirno vidimo, ako se ja budem sramila, ti se meni javi, tamna duga kosa, nemres me fulat 😝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.