Mala slažem se u pogledu da smo preopterećeni sitnicama i svakako se pretjerivanjem stvaraju ovisni i nesposobni klinci. Smatram i da su naši roditelji prije 30 godina radili najbolje što su mogli kao što i mi sada činimo za našu djecu i kao što će oni za 30 godina za svoju, ali ljudi napreduju, razvijaju se kao rasa i dostupnost informacija je veća nego ikad, što više znamo bolje možemo odlučiti što ćemo odabrati kao naš odgoj. Ne kažem da moje dijete neće jesti čokoladu do vrtića, ali ako već imam priliku stvoriti joj zdrave navike zašto ne. S druge strane na selu smo pa ako bude jela blato isto ok, sterilni uvjeti isto čine veći problem od malo patogena.
Amerikanizaciju u pogledu olakšavanja života poštujem, super mi je da robotski usisavač čisti dok mi šetamo ili da kuhalo skuha i zblenda jer onda upravo imam puuuuno više vremena za bebu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Mala i Jelenko potpuno se slažem. Mikio gušt mi te čitat, točno se vidi koliko si bolje i koliko ti je lakše. Nego, prijavljujem uvjerljivi najveći nemajka trenutak. Cijelo jutro vrišti a morala do none na brzinu i zaboravila ruksak sa svim njenim stvarima. Sad je pokušavam umiriti s ona na moju sisu bez šeširića radi face kao Nina na mrkvu 🤦🤦
Ugl. mislim da sam pobjedila - ona vrišti, a ja joj u trenucima kad je donekle mirna štrcnem iz sise 🤦🤦🤦🤦
Tragikomedija.
😂😂😂😂😂 Znači uvijek me nasmiješ 😂😂😂 sretno sa šrtcanjem! 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
MikiO priznaj da si napravila moju voodoo lutku i zamijenila se s nama za nespavanje. Od pola 4 smo budni. Taman kad sam ga uspavala, budila starijeg za skolu i vozila ga. Jedva gledam. Po danu spava dok sisa, cim ga spustim gotovo. vecernje uspavljivanje- egzorcizam je preblaga riječ.
[iimg]
Mala i Jelenko potpuno se slažem. Mikio gušt mi te čitat, točno se vidi koliko si bolje i koliko ti je lakše. Nego, prijavljujem uvjerljivi najveći nemajka trenutak. Cijelo jutro vrišti a morala do none na brzinu i zaboravila ruksak sa svim njenim stvarima. Sad je pokušavam umiriti s ona na moju sisu bez šeširića radi face kao Nina na mrkvu 🤦🤦
Ugl. mislim da sam pobjedila - ona vrišti, a ja joj u trenucima kad je donekle mirna štrcnem iz sise 🤦🤦🤦🤦
Tragikomedija.
😂😂😂😂😂 Znači uvijek me nasmiješ 😂😂😂 sretno sa šrtcanjem! 😁
🤣🤣🤣🤣
Smirila se, sigurno ne od štrcanja. Možda iz sažaljenja 😅
A mislim, jela je prije nego smo krenule, pred sat vremena. I uskoro smo doma pa joj niš neće bit ali ono.. 🤦
[/url
Valkris,sta i dalje sam stepfordska🤣
Grizli,odlicno za prirast a za cijepljenje🤦♀️ Nadam se da bude bez nuspojava!
Skoljka ja sam u pola 5,mozda se vidimo :)
Mala.le i jelenko, slazemo se.
Vidi ti ovu mikio sta cvrkuce🤩
Ko me pitao za masazu? Nemam preporuku,ove su mi pregrube, ali poklon bon je pa da ne cjepidlacim…
Hehe ma nisi stepforska ☺️
Jel normalno da beba koja je iskljucivo na ADu kaka do sad 5x?
Inace kaka jednom dnevno.
Znaci budni smo od 04,do negdje 07 se igrali i tad krece kaos. Napinjanje stenjanje vristanje, prdenje i kakanje i onda mir pola sata spavanac. I sve ispocetka. Jede svakih 2h (inace svakih 3-4 dozu 150-180ml) hipo combiotik 1. Pedijatrica mi se ne javlja..
Valkris,sta i dalje sam stepfordska🤣
Grizli,odlicno za prirast a za cijepljenje🤦♀️ Nadam se da bude bez nuspojava!
Skoljka ja sam u pola 5,mozda se vidimo :)
Mala.le i jelenko, slazemo se.
Vidi ti ovu mikio sta cvrkuce🤩
Ko me pitao za masazu? Nemam preporuku,ove su mi pregrube, ali poklon bon je pa da ne cjepidlacim…
Hehe ma nisi stepforska ☺️
Jel normalno da beba koja je iskljucivo na ADu kaka do sad 5x?
Inace kaka jednom dnevno.
Znaci budni smo od 04,do negdje 07 se igrali i tad krece kaos. Napinjanje stenjanje vristanje, prdenje i kakanje i onda mir pola sata spavanac. I sve ispocetka. Jede svakih 2h (inace svakih 3-4 dozu 150-180ml) hipo combiotik 1. Pedijatrica mi se ne javlja..
Moj je tada bio u skoku. A sto se tice kakanja, obavi to u prosjeku 2, nekad 3x dnevno...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Lavice zaboravih napisat... Kod mene okp isto ocito jer meni to mazanje hrane rukama 🙀... Ja ne jedem ni međuobrok ako stol nije postavljen kako treba. Cak ni ono sav rucak iz istog tanjura 😱... Tako da ne mislim ni nju drukčije. Kupila joj Twistshake suđa ima da jede iz toga 🤭. Ne kazem da nece mazat hranu po stolu, sebi, meni, zidu... Al necu ni potencirat to.
Isprobala kuhalo na paru i odusevljena sam tilvicama kako su ukusne jos kad dobijem domace od sestre...
Taani moje je isto iskljucivo na cici pa mi pedica rekla da ipak krenemo uskoro probavat hranu posebno sto sam ja alergicar pa da su manje skloniji alergijama ako krenu ranije. Bo...
Mislim da me Valkris pitala za spavanje... Nemam carobnu formulu. Kupanje u 20h, u 20.30h ide na cicanje do 21h ju pustim onda malo ju nosim na ramenu i u krevetic u totalni mrak, sama u sobu sa svojom dudom i Ewanom koji hrce. Zaspe u roku max pol sata svaki dan, sve skupa do sad mozda 5 puta je plakala tako da sam ju uzela van iz krevetica ostalo ju mazim, vratim dudu ili samo malo poljubim i umiri se. Spava do 2-3h onda cica po potrebi prije toga presvlacenje i u roku 30 min smo obe natrag u krevetu, ona spava, ja pokusavam zaspat i to je to. Tako vec neko vrijeme, tu i tamo ima izleta u nespavanje al najcesce je super za nocna spavanja. Imam srece ja bi rekla nema tu nesto posebno da ja radim.
Jeste se raspisale 😂 mi smo isto danas rucali tikvicu. Ja sam ocekivala da ce pljuvati, a on navalio na zlicu ko da nije jeo 3 dana. Pojeo je tri pune zlicice, na kraju se zagrcnuo pa se poceo plakati onda nisam dalje forsirala. Za danas dosta 😀
Ja isti planiram kad bude malo veci davati komade mrkve i slicno, al ne u potpunosti. Kasice plus komadici.
Stigao mi paket iz nexta, trebalo im je tjedan dana. Robica je preslatka, sve morski motivi 😂
I slazem se s vama da treba naci zlatnu sredinu u svemu, nije dobro ni previse sve sterilizirati niti uopce ne.
Lavice zaboravih napisat… Kod mene okp isto ocito jer meni to mazanje hrane rukama 🙀… Ja ne jedem ni međuobrok ako stol nije postavljen kako treba. Cak ni ono sav rucak iz istog tanjura 😱… Tako da ne mislim ni nju drukčije. Kupila joj Twistshake suđa ima da jede iz toga 🤭. Ne kazem da nece mazat hranu po stolu, sebi, meni, zidu… Al necu ni potencirat to.
Isprobala kuhalo na paru i odusevljena sam tilvicama kako su ukusne jos kad dobijem domace od sestre…
Taani moje je isto iskljucivo na cici pa mi pedica rekla da ipak krenemo uskoro probavat hranu posebno sto sam ja alergicar pa da su manje skloniji alergijama ako krenu ranije. Bo…
Mislim da me Valkris pitala za spavanje… Nemam carobnu formulu. Kupanje u 20h, u 20.30h ide na cicanje do 21h ju pustim onda malo ju nosim na ramenu i u krevetic u totalni mrak, sama u sobu sa svojom dudom i Ewanom koji hrce. Zaspe u roku max pol sata svaki dan, sve skupa do sad mozda 5 puta je plakala tako da sam ju uzela van iz krevetica ostalo ju mazim, vratim dudu ili samo malo poljubim i umiri se. Spava do 2-3h onda cica po potrebi prije toga presvlacenje i u roku 30 min smo obe natrag u krevetu, ona spava, ja pokusavam zaspat i to je to. Tako vec neko vrijeme, tu i tamo ima izleta u nespavanje al najcesce je super za nocna spavanja. Imam srece ja bi rekla nema tu nesto posebno da ja radim.
Hej koliko si dugo cekala dostavu za Twistshake? Ja sam isto narucila neki set pa da znam kad bi otprilike moglo doci😍
Mare mislila sam na kuhanje u vodi...ne na pari niti u kuhalu...
Slazem se da ne treba pretjerivat necu dozvolit da lize pod al nit sam sterilizirala niti steriliziram svaki dan bicice i dudice...nit bas pazim da joj je tetra uvijek ispod glave #nemajka...😂😂😂
Sebi uvijek kupujem meso svjeze i provjereno a tako i povrce....mislim kad kuham a sad po restoranima i fast food mogu uvalit sta oce...
Koliko vase bebe jedu obroka...moja jede 4 novalac 1 kruti i navecer joj dam hipp semolinu...
Pa me zanima okvirno koliko vasi jedu i jel ovo previse...jede 180ml vode plus novalac
120 ml vode plus 3 4 zlicice hipp
Oko 100 g obroka
Sortiraj odgovore
Najstariji