ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    25. Svibanj 2020. 17:50

Ja narucila next 74-80, a ono to je ogromno. Ka racunala da ce mu 68-74 bit malo.
    Danas sam mu dala jabuku nije bio super sretan. Bila mu je kìsela.

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    25. Svibanj 2020. 18:00

Red fox ja isto narucila next, njemu hlacice s leptirkom,tregerima i bodijem za jedno krstenje i sebi haljinu za nase krstitke,kaze do 4.6. Da ce doc... kako sam u kosaricu stavlhala pisalo je sold out,posijedila sam!
    Mom nisam strucna al tvoja mala ima 5 mj jel tako? Malo mi je prerano da ima vec dva obroka kasice... Iako ja se u ove nocne zitne s ad ne razumijem,nisam ih nikad koristila...
    Stelle da, njihovi su realni cak i veci brojevi. Ja uzela 62/68...

Taani
    25. Svibanj 2020. 18:01

Juuuj sve bebe naveliko papaju <3
    -
    Može savjet za hranilicu? Gledam ovu PEG PEREGO TATAMIA (polovnu ofc) pa me zanima je li stvarno toliko dobra koliko košta... 

DeeDee
    25. Svibanj 2020. 18:07

Jel moguće da ovu moju još uvijek ili bolje rečeno tek sad zaj.. crijeva? Ili, možda ću sad napisat totalnu nebulozu, nešto u vezi moje menstruacije? Znači jučer i danas se grči straaaašno, baš se sva jadna zacrveni i plače i onda nekako jedva malo prdne pa 5 minuta mir i tako u krug... U prehrani nisam mijenjala apsolutno ništa 🤔

[/url

• mom12
    25. Svibanj 2020. 18:28

Lavice ovo navecer je umjesto mlijeka i keksa😂😂😂

• mom12
    25. Svibanj 2020. 18:28

Zezam se ovo je ad mlijeko koje ima zitarice i sa vodom se pravi... 

Lorena94
    25. Svibanj 2020. 18:29

DeeDee

Jel moguće da ovu moju još uvijek ili bolje rečeno tek sad zaj.. crijeva? Ili, možda ću sad napisat totalnu nebulozu, nešto u vezi moje menstruacije? Znači jučer i danas se grči straaaašno, baš se sva jadna zacrveni i plače i onda nekako jedva malo prdne pa 5 minuta mir i tako u krug… U prehrani nisam mijenjala apsolutno ništa 🤔

Moj je kad sam 1.mengu poslije poroda odbijao sisu i vrištao i sve kak su ti opisala.. 

DeeDee
    25. Svibanj 2020. 18:45

Lorena možda fakat je do toga.. 
    Mikio ma ja uopće ne osjećam da su praznije ali uopće ne jede normalno nego minutu jede, dvije plače, minutu jede i tako u krug. A napinje se ful i kažem, jedva prdne.. imala je jedna pelena danas tragove kakanja, možda nije jučer sve izbacila.. a mislim, ona meni ne kaka svaki dan vec skoro 3 mjeseca, sad je čak i počela nešto češće. Nemam pojma 🤷

[/url

Lavica27
    25. Svibanj 2020. 18:47

DeeDee navodno se njima i okus za vrijeme menge promijeni,mislim,nisam ziher...
    Mom ahahahhaha
    Taani, frendica ju ima dakle to je tolko glomaznonda ja jednostavno ne razumijem zasto moraju neke hranilice bit tolko velike. Ne znam sto tocno drukcije radi od drugih hranilica 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Mikio ja bi nastavila.

• mom12
    25. Svibanj 2020. 18:55

Mi imamo neku chico hranilicu..to sam od sestre nasljedila...i onaj vrtic mi je dala...doslovno me napala kad sam rekla da cu to kupit😂😂...
    Hocete vi koristit hodalice...meni to bas nije napeto a i ne preporucava se😕😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.