Stelle, ajde super👍
Grizli, zanimljivi brojevi, nisam cula za to jos. Moj je sada na 6,5kg i 65cm i kombiniram vel 62 i 68. I uzimat cu mu robicu na snizenju za sljedecu sezonu, nesto ce pasat.
Mikio, jel tebi muz za vikend doma ili ides svojima?
Evo i mene od frizera, odo i ja u stepfordske sa red fox😉
Losa, tebi ne smin nista napisat😁🙊da ne bi otisla🙈
Cure kojima bebe imaju mjestimicno hrapavu kozu, suhu..
Meni je jedna od cura tu dala hint za Mixu Atopiance baby i kupila sam gel za kupanje i mlijeko za tijelo i mogu vam rec da se nama povuklo, a i kupamo je svaka 3 dana, ostale dane samo osvjezimo pregibice. Imala je po rukama oko laktova hrapavu kozu na dodir i crvene tockice..
U ponedjeljak idemo kod ORL, jel tko bio?
Mikio jesi na kraju odradila eeg?
url=https://lilypie.com]
Večer curke, mi wmo danas relativno miran dan imali, šetnja kolicima, pa malo klokanica, jedino što ništa ne spava po danu.. Dolazim u napast da kupim i ja zu famoznu lodlogu Casanetino za frajera 🤭 na zadnjem pregledu imao 66 cm i 7150 težak, počeli smo sa kašicama kada je bio 3,5 mj jer je uz odbijanje sise počeo i bocu odbijat. Povrće mu se baš ne sviđa (kao ni mami), pojede od hippa onu neku mlado povrće, mrkvu, batat mu je fin, al zato sve voćne tamani, i one mliječne - rižolino, cornelino, 3 žitarice.. Danas je papao šljivu kakvo je to mljackanje bilo 😂
Danas vas bas nekako slabo pratim..
Valkris sve ti hocu reci, onaj mobil imamo 4 mjeseca i ja ga u pocetku palila al sipak,nije ga zanimalo. I prekjucer ga upalim,ajme majko koja opsesija, bulji ubto,hihoce se i sam zaspi. Wuuhuu
Inace danas sam dozivjela prvi put od njega ono smijanje na glas,pa nesto najsladje na svijetu🤩 Odmah sam mu zaboravila harakiri egzorcizam koji je u setnji izveo jer je bio gladan a ja sam valjda nasred ceste trebala izvadit sisu🙄
Lorena to ti je pedica savjetovala da krenete s 3.5 mj? Jer s jednom kasicom u danu se ne spasis bas...mlijeko je i dalje glavna namirnica do godine dana.
Mi povrce imamo svoje, tj starci vrt pa cekam prve namirnice za kasice.
DeeDee bas mi jr zao za epizodu...
Za voce i povrce na trznicama budite jako oprezne... Ne samo da nemaju pojma neki sto je karenca, nego i svijesno ju ne postuju, a da ne govorim ako na pesticidu pise da ide 1 dec sredstba na 100 litara recimo oni krknu pol deca nek se nađe. Kao da buba moze biti mrtvija od mrtvog. Ovo sto Losa napisala Lidl ima bas jake kontrole. Mi smo nesto jednom plasirali kroz njihovu tjednu ponudu, e koje kontrole i dodatne analize su to bile to je cudo. Malo tko tako pazi, a cula sam i Kaufland da ima isti princip jer je zapravo isti vlasnik. Tako da ako je domace onda mora biti peovjeren opg koga znam, ako ne supermarket opcija. Malo ruzno ce zvucat al izbjegavam na trznicama standove sa bakicama i nonicima. Nazalost oni ne vode brigu o nicemu a gnoje samo da je veliko i lijepo.
Ja se bas ne kuzim u sve to, al bas me iznenadilo to za trznice🤔😰😰 a kuci imam agronoma🤔🙈😂
Mi imamo plac pred nosom i fkt cesto tamo kupujemo voce i povrce.
Losa welcome back👌
Deedee drz'te se.
.
Mi smo lijepi tjedan proveli na moru. Ona je bila super, svih je lijepo prihvatila. Mogli su je moji nositi.
Pocela se smijati na glas😍😍 predivno nesto.
Svi su ju nahvalili koliko je dobra, a fkt je bila. Ja kazem nemojte previse ju hvaliti😂😂
I eto, danas stigli u ZG. Nervoza na naaajjjace...nakon par sati edva ju uspavali na rukama. Place, dere se,vristi, jedva do zraka dolazi.. izgubila sam par god zivota...zivci su mi na 0. Mada mislim da stvari dolaze...bole me jajnici vec 10tak dana.
Jel postoji cura koja jos nije dobila mengu?
Damnarexx ja nisam još dobila ali evo danas mi ginekolog rekao da ih očekujem svaki čas..
[/url
Sad ste me bas zabrinule s tim povrcem 🤦🏼♀️ Ja uvijek kupujem na placu, nisam uopce gledala na taj nacin da se ne postuje karenca. Al opet si nekak mislim da nemrem biti pod staklenim zvonom, nazlost zivimo u takvom svijetu da je neizbjezno da nekad pojedemo rezidue svega i svacega 🤷🏼♀️
Kaj se tice mog malca danas, nemam se kaj zaliti, bilo je cendranja samo za vrijeme oblacenja poslije kupanja.
U nedjelju sam odlucila krenuti sa tikvicama. Bas me zanima kak bude to islo.
Cure koje ste vec krenule, kak ih stavite u hranilice? Ja imam chicco koja ide od 0 mjeseci, sad skoro pa lezi. Da ga ostavim tak ili treba veci nagib?
Losa ja cu se voditi prema knjizi bebe vole papati, rekla mi je pedijatrica da je to ok program, a tam se pocinje s tikvicom. Cisto da vidim za pocetak kak ce se ponasati s hranom. Bas sam citala da npr.ako jos ne kuze kak gutati, ako guraju jezikom prema van i slicno da nisu jos spremni i da se proba kroz par dana. Nekak mi se cini da mi ta knjiga odgovara i u smislu kaj mi doma jedemo tak da se drzim toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji