Deedee ajme bas strasno. Bitno da je proslo i da se smirila. ❤️
Damnarex bas super da vam je bilo dobro i da je curka bila super 👌 ja po svom vidim da uziva u morakom zraku. Ps. Ja samo dojim i jos nisam dobila mengu 🤞
Mi danas popodne napravili gjir od 11 km 🙊. Poslje obavili suho kupanje (kao sto je netko bas opisao, nemamo tu dobru kadicu i onda s krpricom na stolu pranje 🙈), jeo je do iznemoglosti, i zaspao na boku. To apsolutno nikad jos nije. Sve me strah ostavit ga tako. Danas smo skoro pa cijeli dan bili vani. Nadam se da ce ipak bolje spavat nego jucer 😁
Lavice vjerujem da si se rastopila na smijanje ❤️ Moj se fakat vec dugo smije, i to je nesto najljepse ikad 🥰
E hvala za savjete i za pelene za kupanje i za kolut. Ja nekak nebi da on bude puno gol jer mi uvijek u glavi bude kak su plaze zmazane..
Mikio jesi ti pitala za krenu danas? Toje aderma exomega
Mikio sad sam vidjela da si pitala za kreme. Mi smo imali a dermu al nakon dva tjedna nije vise pomagala. Nakon toga sam probala eucerin aropic control losion za tijelo i sad mu je koza savrsena. Tak da imas jos jedan backup ak vam ne pomogne a derma. I jos jedan savjet, nemoj ju kupati u vrucoj vodi nego u mlakoj, bolje da je uljna kupka i mazi te losione/kreme na poluvlaznu kozu. Ja svog samo malo natapkam rucnikom i onda ga namazem.
Zarice jel moraš to sad ili možeš pričekati? Nisam popratila jel ti se upalio zub ili? Ja sam svoje vadila pa imam iskustva, zato pitam
Ma jedan bas ima karijes pa s obzirom da moram sva 4 vadit vjerojatno ce tu stranu odjednom rijesit. Druga strana moze i pricekat. Problem je sto mi svi umnjaci jako stiscu zube i uzrokuju mi puno problema. Kako je tebi bilo? Jel oporavak traje oko 2 tjedna kak kazu ili je jos i gore🤒
Ako ne radis nakon upale kao ja, uopce nije strašno. Boli dva dana i to je to. Samo miraš paziti. Ja sam jedan vadila nakon upale i antibiotika. Koja je to muka bila
[iimg]
Ja kupujem najcesce u Lidlu, isto sam cula da su najbolji po kontrolama. Ali kada god stignemo idemo na plac, prije je to bilo puno cesce. Znam kod kog treba uzet tak da mi je to najbolje. Inace imamo prijatelja koji ima opg i kod njega cemo za malca uzimati. Istu su nam provjereni.
.
DeeDee uzas. Nas malac se nekad tak zagrcne, nekad mu se i u snu desi valjda od sline, grozno grozno.
.
Inace mi imali super tjedan, bas je bio dobre volje, nasmijan, cak je i odspavao ok kroz dane...Nadam se da ce se nastaviti. Nekad se dogode vece nervoze, ali cini mi se kao da se sve vise prilagodjava okolini:) ipak ja totalno padam s nogu od cijelog tjedna jer kolko god je dobar treba mu 0-24 zabavljanja, a ceka nas i turbo vikend😵
.
I da, Mikio, bravo za spavanac. Skoro 2 sata je vec ozbiljno spavanje:) ja skuzila da mu pase kad ga uspavamo s jazzom i pustimo da svira dok spava. Mislim da je zato ovaj tjedan bio bolji spavac.
.
Mrgud, di ste vi na Cresu? Mi bas gledamo di bi nam bilo dobro s malim, ali nemamo bas iskustva di je dobro za bebace. Zasad snimamo Zaton. Mislili smo ic sredinom sestog na krace more pa u sedmom/osmom na duze.
Ako ne radis nakon upale kao ja, uopce nije strašno. Boli dva dana i to je to. Samo miraš paziti. Ja sam jedan vadila nakon upale i antibiotika. Koja je to muka bila
Ma daj, mene svi plase da necu nista moc od bolova. Cak smo zvali sveki oce moc par dana radit od doma pa bit s nama da pomaze 🙈 Aj ovo mi je malo olaksanje.
Zarice evo da jos malo olaksam, i ja sam vadila sva 4 umnjaka, a prije toga imala dvi operacije zuba, stvarno mi nista od toga nije bilo strasno. Ja san imala laganu glavobolju prvi dan al nista nenormalno, jela kasice, falilo mi je nesto ugrist al to je najgore od svega bilo. Refala se od vadenja za cca 5 dana. Sritno 😊
Cure juce napisem roman kad malac ne da je vtidtao vec to je bilo kao da ga rezem ns komadice ja se nadam da su to zubi jer nr znam sta moze bit iu cidta mira.
Hvala vam svima puno 😍
Stelle super sto je ipak sve super
Damnarex ne razumijem se bas u mjesanje ali jadam citala da kao imas i rjedoslijed dal ces orvo dati svoje pa dohranu al opet izgooglaj
Deedee uh tako mi je zao sto si to iskusila, ja sam par dana imala nocne more skakala iz kreveta jer sanjam da se on gusi
Zarica nemoj da se plasis moja zaova je bas prekucr vadila zub boli je rana al totalno podnosljivo nista previse
Mrgud mislim da si ti sretnica bez menge i blago ti se meni evo vec 3-ca u nizu al jedina sreca jr sto me ne bole prije je to bilo uzas umiranje od bolova
...
Nadam se da ce memačac danas slusat jer sutra mi je vjerski blagdan moram pravit kolace šo lici cistit vec sad iden da radim 😆
Eh da vam jos kazem bili smo juce na prvoj vakcinaciji tezak je 6,470gr. dug 67cm sve je dobro proslo sem sto je urlao previseee i ako ce te mi vjerovat zaplakala sam se dok mu je davala zicu 😩 dal je za to kriva menga pa hormoni il dta je ne znam.
A najludja scena je bila pregleda njega doktorica i sve sam pelenom kad skida pelenu sva u cudu pa ovo je muskooo!!!! Ja sam mislila da je zensko bas je njezan ima mi tako njeznu facu hahhaha sokirala sam se tacno mi dodje da vam stavim da ppgledate hahaha zrns je luda e sad jedino ima velike usnice kao da je tek dosao sa plas. Operacije i velike trepuske izrazite obrve hahha mozda je zenu to zafrkalo 😆😆
Idem da radim cure nedpstajalo mi je pisanje sa vama jedva vekam da se vratim u šemu kao prije
Evo Losa kako vidim imam milion gresaka u pisanju, nisam bila prisutna kad se desila ta prepirka al nadam se da me nece prozvati hahah 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji