Annika ja se tjesim promjenom vremena kad vidim da su svi ostali nemogući 😄 i u zgradi do imamo bebu pa kad je cujem po noci bude mi lakse da nije moj samo hahaha
Mi smo skupa predavale za porodiljni...kad planiras to produljiti?ja sam kontala pocetkom 6og mjeseca..taman dok napuni 5 mjeseci
Hej Grizli, ja malo kasnim, ali ako može onaj link za stavljanje fotografija pa ti ih sve stavim
Joj to s hranom... moj meni nikad ne izgleda gladno, cak dapaće. Uvijek zadovoljan i nasmijan. Jedino se ljuti kad ga hranim i kad pojede 100 mL a ja mu pokusavam ugurati još A jede 500-600 mL dnevno ad-a dok od svih koga pitam bebe iste starosti ili mlađe jedu duplo više. Puno cesce ga svasta drugo smeta, a ne da ga muci glad.
Ako nema dovoljno mlijeka kod dojenih beba mislim da se s kašicama ne može tu puno napraviti jer u početku oni jedu malo kašica i prođe vrijeme kad oni kalorijski tim kašicama unesu nešto znacajno. Nekad kad su se radile kašice od keksa i sl. je mozda to bilo drugacije.
Makar vjerovali ili ne... moja svekrva mene vec nekoliko puta pitala da zašto mu ne dam drobljenu keksu sa sezonskom jagodom sada da su njeni to baš voljeli sa šest mjeseci Ja sam samo na to izkomentirala da me ni ne čudi što je moj muž alergičar
No ziher nije skužila...
Annika, ja sam neki dan kontaktirala hzzo vezano za produljenje porodiljnog - uputili su me da pošaljem mail na pisarnica-zagreb@hzzo.hr, nakon čega su mi se javili povratno i poslali mi zahtjev koji treba ispuniti te povratno na mail vratiti zajedno s otpusnim pismom i rodnim listom.
Nemojte čekati za zahtjevom predugo jer treba vremena da se obradi, jer u slučaju odobrenja produženje se veže na prvih 6 mjeseci porodiljnog, znači treba bit obrađen zahtjev prije isteka tih prvih 6 mjeseci.
Hvala cure, riješila
MaRe ja to danas obavila. Nazoveš ih na telefon i prespoje te na tetu koja ti pošalje na mail obrasce i onda ovako kao sto miki kaže
[iimg]
Sad sam skužila da pričamo o različitim zahtjevima, dokumentacija koju sam navela da se traži je za produljenje porodiljnog (prvih 6 mjeseci) radi ranijeg rođenja djeteta.
A za redovno produljenje 6-12 mjeseci sam samo poslala mail na istu mail adresu s podacima mama, tata, beba OIB uz izjavu da bi koristila dalje dopust za period 6 do 12 mjeseci.
Sori ako sam nekog zbunila.
Hej Grizli, ja malo kasnim, ali ako može onaj link za stavljanje fotografija pa ti ih sve stavim
Nita mozes preko postimage.org ili mi posalji na mail moreisol32@gmail.com 😉
Losa keks sa jagodma 😆 top za bebu!
Grizli ne znam kaj da ti kazem za tvog hrcka 😂😂😂
Lavica umrla sam od smijeha na Janka Bobetka 😂
Moj je isto nocas lose spavao, svako jutro se sve ranije budi i nece dalje spavati😂
Sad sam mi stavila one carape koje imaju zivotinje koje zveckaju pa se zabavlja 😊
Malo sam proucavala danas kasice u dm-u i mulleru,ima cak nekih za noc kao pa mozda budu onda malo vise siti.
Samojed moja sucut, drzi se ❤️
Samojed, zao mi je, drzi se. I bravo za zubice:)
.
Moj zacudo danas bas dobre volje. Ovo s cestim hranjenjen po noci kod nas nije iznimka nego pravilo tako da sam vec tolko navikla da odradim sve u polusnu. Stvarno ne mogu reci da mi vise uopce smeta. Pomirila sam se valjda sa sudbinom:) Rekla nam pedica kad krenemo s kasicama da tezimo mjenjanju nocnih obroka s kasicama. Vidjet cemo kolko ce to funkcionirat.
Sortiraj odgovore
Najstariji