Mikkio, kak funkcionira hranilica? Mi isto imamo takvu koja ide od 3 mjeseca, al mali bas ne voli biti u njoj. Pokusavali smo tjedan dva i danas napokon odustali. Bas je nemiran u njoj i dreka zagarantirana. Sad ga ponovo stavljamo u bouncer u kuhinji. Ne znam kak je tolko sretniji u njemu kad je dole na podu, al nek mu je:)
Inace mi odustali od potpune zabrane gledanja tva. Totalno ga umiri kad gleda ljude kak razgovaraju. Tipa milijunas je pogodak. Mobitel je druga stvar zbog zracenja, al kolko sam skuzila kod telke je jedina opasnost da je zanemaren ako stalno bleji u nju, a to nam nije slucaj tako da smo zakljucili da ako se nekad okrece prema njoj nek mu je:) Sve za pol sata mira:)
Samojed moja sucut. 😘 Drago mi je da si nazad s nama!
Annika ne govori to,prestat cu tipkat s vama🤣
Mikio istina je. Nitko ne prica da su mu djeca hipertonicna, pala na glavu ili se bude nocu dok prvi ne progovoris kao ni kakvi monsterici znaju biti inace bi ljudska vrsta izumrla. Inace te faze spavam ne spavam se tolko puta izmjene...moja kcer se sa 1.5god na morubodlucila svako jutro u 4.00.h buditi pa smo cekali pola 6 da prorade bircevi na rivi da ne budi cijeli hotel i uz peciva i kavu podbuhli ocjenjivali kolko jeftino se koja cura obukla za izlazak🤣🤣🤣🤣
Grizli sretno sutra...
Samojed moja sucut. I bravo za zubic!
Ja ne citam rode al kolko god uzasnoo zvucalo 🙈 drago mi je da postoji ovaj forum jer onda vidim da ja nisam jedina koja nije sposobna za dijete 😂 i da moje dijete nije neka iznimka 😁
Moj se isto nocas budio stoput i nakon hranjenja nije htio odmah zaspat kao sto to inace bude. Nego podrigivanje plakanje uspavljivanje 😫 i tako 4 puta do 7 ujutrno. Onda ga je mm odnio i ja odspavala do 9. Kolko god mi je lijepo na moru, danas je bilo neko sugavo vrijeme polu kisa i bura i nismo ujutro izasli i jedva sam prezivila. Nasa kucica je neka stara kamena i stvarno mi nisu uvijeti za njega stavljat na pod. A u prijenosnom kindacu mu se da bit kratko i onda poludi. Mm je morao ic ubit oko jer je ipak na nogama od 7 🙄. Njega bi ponekad bacila kroz prozor 🙊. Sad je mali tolko vristao da sam ga uzela na ruke i izletila iz kuce (imamo hrpu stepenica pa nisam stigla slagat kolica) i dosla do parka i sjela a on spava na meni 🙈🙄.
Mrgud, ne mrdaj da se ne probudi😁 I meni dođe da mog bacim kroz prozor😉
Sad vidim tvoju lentu. Isti dan smo rodile?
Moj mališan prespava cijeli dan kad je južina. Takav je i u stomaku bio. A inače od Uskrsa spava noću do 6🙊😋, pa opet do 9. Ili ima jedno brzinsko hranjenje oko 4, svakih par dana. Žao mi jeee😁😁not😋.
Stvarno mi bude milo kad pročitam da se mučite, što noću, što danju.
Samojed, moja sućut.
Bile ste me navukle na casmatino pa sam rezervirala pigicu, al za vikend sam nabavila ogradicu/vrtić i to mi funkcionira dok sam u kuhinji. Inače sam mislila na kuhinjske pločice stavit neku dasku, pa onda podlogu. Al zasad odustajem.
Na katu bude na madracu u gymu ili ga ja malo zabavim. Malo je krući, pa je neuropedijatrica preporučila handling. Osjećala sam se ko najveći debil dok sam skužila samo kako ga podignut🙈 A još kad sam vidila da sam mu kod bočnog spavanja trebala nogu prebacivat preko ručnika😎 , a ja bih ga u jastuk i samo podbočila time. Mislim se, a jesam te usosila, sinko moj, nije ni čudo da se ne okrećeš😁 Al ona računa da ima mjesec manje korekcijski, pa ce valjda krenit kroz ova dva tjedna. Već je bolji nakon malo vježbanja.
Primio je drugo cjepivo neki dan. Bilo je malo fibre dan, dva.
I ja muku mučim s oblačenjem. Evo, baš mu raščišćavam ormar, mičem dugi rukav i deblje materijale. Treba mi nekoliko rompera još, valjda će u lidla opet bit u ponudi. Ako ne, nextovi su stvarno slatki, al prefini su mi samo za spavanje😁
Samojed, moja sućut .
Zarica, naš isto voli milijunaša i potjeru . Kada ga stavim u ležaljku da kaka, upalim mu tv, ja nešto nabrzaka obavim i svi sretni. Inače nije upaljen TV jer ga ni mi ne gledamo baš.
-
Mi smo danas išli fizioterapeutkinji da nam pokaže vježbe, ništa novo, sve što smo do sada i sami radili. Samo nam je žena objasnila da moramo često vježbati i poticati ga na okretanje i hvatanje igračaka jer je on velik i sigurno mu se teže okretati . On je bio super cijelo vrijeme, 20ak minuta vježbanja kod nje, skroz skoncentriran
.
-
Hani, nisam ni ja znala da treba nogicu prebaciti. Moj je uvijek imao samo srolano nešto pod leđima... fak.
Mislim da nitko nije prebacivao nogicu, prvi glas :) Bas bi bilo dobro da postoje neke skolice za novopecene mame da te nauce sve te trikove
.
Mrgud, suosjecam. Nama na viksi isto nisu bili uvjeti za bebaca. Bas bude iscrpljujuce kad nema svoj kutak i komociju. A onda jos kad bude lose vrijeme pa moras doma stat, hhh
.
Mi gledamo za te prijave za vrtic, nisam znala da se mora preko e-gradjana, mislila sam da mozes birat. No dobro, sad moram i to sredit jer nemam tu 3.razinu. A taman skupili dokumentaciju 🙄
Mikkio, kak funkcionira hranilica? Mi isto imamo takvu koja ide od 3 mjeseca, al mali bas ne voli biti u njoj. Pokusavali smo tjedan dva i danas napokon odustali. Bas je nemiran u njoj i dreka zagarantirana. Sad ga ponovo stavljamo u bouncer u kuhinji. Ne znam kak je tolko sretniji u njemu kad je dole na podu, al nek mu je:)
Moja bi rekla voli bit u hranilici. Ja ju stavim kraj sebe u kuhinji dok kuham ili perem sude, ili dok jedemo ju stavimo s nama za stol, njoj dam njenu zlicicu ili neku igracku i cak bude ok. U krizi ide duda pa nas promatra samo. Naravno i to ima svoj rok trajanja, 20 min je bio maksimum sta je bila u njoj. Stavim ju ne u nulti nego prvi polozaj. Super mi je kaj je na kotacice pa ju vucem za sobom po stanu 🤪
O pa dobro zvuci. Nas bas nikako u nju nece, mozda 5 minuta izdrzi, a za to mi se ne isplati tu gromadu drzat u kuhinji. Mozda je zavoli kad ga pocnemo hranit u njoj.
Tokeni e-bankinga su treca razina za e-gradjane.
Ma svi zivi vjezbaju samo se neki ne opterecuju time, a drugi lude. Moj se danas u potrbusnom ljulja, bas prebacuje tezinu s jedne strane na drugu. Neuropedijatrica rekla da je njemu glava ok za dob, jedino malo naginje lijevo pa moramo u okuliste i ORL. On se derao kao vol, pa pola toga nisam uspila pitat. Al pregled s ovim rukavicama i maskom je ajme. Skuhali smo se, divim se ovim doktorima u opremi.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji