ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    13. Svibanj 2020. 10:05

Ca vam ima super popuste ja kupila rucnik pidzamu i igracku 130 kn...posto nisam ponila rucnik morala kupit i kadu u baby centru...🤪🤪🤪

DeeDee
    13. Svibanj 2020. 10:14

mom12

Deekakav ti je? Ja jos na vazi dali da ga narucim..koliko si cekala?

Čekala sam točno mjesec dana. I sve je ogromno. Ali baš ogromno 🤔
    Šešir koji je u kompletu od 3 do 6 mjeseci meni stane na glavu, koji k?! 
    Lijepo je sve ali apsolutno nemaju smisla brojevi. Naručila sam nešto za godinu dana, broj 100 :S

[/url

mrgud_zg
    13. Svibanj 2020. 10:26

Pridruzujem se grupi grozne noci. Zaspao u 10. Ja u pol 1. On se probudio u pol 3 pa u 5 i od tad smo budni. Plakanja i vristanja vise nego ikad. Nema temp, mislim da nikako nije od cijepljenja nego da su zubi jer jedino sto pomaze kad nu gricku iz frizidera stavim u zube. A pakiramo se od jutra. I naravno da je on takav. Vec sad padam s nogu 😫. I onda je jos imao shitstorm da je promocilo bodi pidjamu tetru i plahtu 😫 pa to jos namacem i perem i gubim vrijeme. 
    Piba kako ste danas? Jel pala temp?
    Meni danas trebalo doc to s aukcije kaj sam narucila al gls se jos nije najavio 🙄 ovih dana neki ludi tempo nisam nis stigla bidat.. a kameru sam narucila s alija za 120 kn i gledam preko aplikacije na mobitelu, tako da su ovo bolesne cijene za koje se prodaje kod nas po ducanima..

DeeDee
    13. Svibanj 2020. 10:40

DeeDee

mom12

Deekakav ti je? Ja jos na vazi dali da ga narucim..koliko si cekala?

Čekala sam točno mjesec dana. I sve je ogromno. Ali baš ogromno 🤔
    Šešir koji je u kompletu od 3 do 6 mjeseci meni stane na glavu, koji k?!
    Lijepo je sve ali apsolutno nemaju smisla brojevi. Naručila sam nešto za godinu dana, broj 100 :S

Evo sad stavljam sve na zračenje prije nego ubacim u mašinu, bodi od 3-6mjeseci, broj 80 aaaaaaa.
    Najviše mi se sviđaju hermetičke vrećice u koje je pakirano, to ću najviše koristiti 😅

[/url

• piba7
    13. Svibanj 2020. 11:31

Je, prošla je temperatura iako je sve skupa trajalo duže od 24h. Rekla bi jedno 36 sati. Mučili smo se sa spuštanjem temperature jer kako bi stavila cepic ona bi ga nakon 2 min kompletno pokakala. Baš sam se bila prepala, bila je sva jadna malaksava, 2 dana mi se uopće nije nasmijala. Ali evo danas ujutro se probudila skroz vesela.
    Drugi problem koji imamo je krv u stolici. U subotu sam u jednoj stolici primjetila malo svježe krvi. U nedjelju isto tako, te jučer. Doktorica nas šalje dati stolicu na analizu, vaditi krv i idemo obaviti patch test na kravlje mlijeko jer doktorica misli da je alergija. Ja sam naravno izvan sebe. Jel imala koja od vas slično iskustvo?

• mom12
    13. Svibanj 2020. 11:52

Ajme piba sve na tebe..drzi se sve ce bit ok..nije to najgore...neznam ti dat savjet za mlijeko...al ako ima alergiju imaju bas mlijeka koja se onda piju ..mislim da nije toliko strasno...jer ja kad sam kupovala mlijeko ispitala sam koje je koje...pa misljm da mi je za jedno rekla da je za alergiju...

13. Svibanj 2020. 11:52

piba slergija na kravlje mlijrkk je među najcescima kod beba. Sko se ustanovi dobit cete ad na recept i sve ce biti ok. Kad bude starija to najcesce prođe. Dobro da cim prije otkrijete ako postoji da ne pocne gubiti na kilazi.
    E o nas od neuropedijatra. Nema vise ciste i veli neuropedijatrica da je on ok... jedino bi se trebao ojretati na bok i tamo zadrzavati a to jos ne radi. Sa 4 mj je to kao da treba raditi. Veli da ne izgleda ko da ne bi mogao, cak dapace, nego ne zeli. Mustra mala 
    Mi isto imamo kameru sa wish-a za 25$ i spojena je na mob i super radi.

• mom12
    13. Svibanj 2020. 11:53

Bas mi je zao za brojeve dee valjda ces uspit nesto iskombinirat

DeeDee
    13. Svibanj 2020. 11:55

LoSa super za pregled 💪
    Piba žao mi je, želim vam da se čim prije sve riješi 💗

[/url

DeeDee
    13. Svibanj 2020. 11:58

mom12

Bas mi je zao za brojeve dee valjda ces uspit nesto iskombinirat

Ma doći će kad tad na red, bolje nego da je malo ali me baš neugodno iznenadilo.. očekivala sam da su malo veći, ovo je baš ogromno i nema veze s mjesecima 🤷
    Dok je haljina koju sam sebi uzela realne veličine..
    Jedino ako su me takvi dječji modeli potrefili.. ne znam, ne bih više naručivala uglavnom

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.