ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    13. Svibanj 2020. 18:05

Jesi bidala lavice da te nadem😂😂

• Zarica
    13. Svibanj 2020. 18:46

Piba, nadam se da bu sve ok. Mi isto znamo imat s vremena na vrijeme krv u stolici. Kad se pojavi isto najcesce bude neko vrijeme. Za to nam pedica dala probiotik i to telefonski, rekla je da se to dogadja, moguce i zbog mlijeka ili orasastih plodova. 
    .
    DeeDee preslatko mi zgleda:) vec duze vrijeme gledam da cu uzet taj pat pat al nikako da se odlucim, mogla bi sad nes sa ljeto i nadat se da nevu divovski :D

• Zarica
    13. Svibanj 2020. 18:48

Za espumisan mi davali po 10 kapi po preporuci pedice. Tad je bio jos mali cca mjesec dana. I rekla nam je pedica da mozemo dat i prije i poslije ili tokom dojenja. Vise se ni ne sjecam, mislim da sam ja ubacila onako usred dojenja. Ali nisu nam bas nesto pomogle...

DeeDee
    13. Svibanj 2020. 18:51

Zarica

Za espumisan mi davali po 10 kapi po preporuci pedice. Tad je bio jos mali cca mjesec dana. I rekla nam je pedica da mozemo dat i prije i poslije ili tokom dojenja. Vise se ni ne sjecam, mislim da sam ja ubacila onako usred dojenja. Ali nisu nam bas nesto pomogle…

Hvala.
    Ma kupio dečko sad u ljekarni, app..
    Baš joj se čuje zrak po crijevima pa možda koliko toliko pomogne 🤷
    Ostale? 10? 25?
    25 mi se čini ful puno, a tako piše, ne znam..

[/url

Lavica27
    13. Svibanj 2020. 18:58

DeeDee ja sam 15 Sab simplexa davala.
    E,jel jedete vi jagode? Ja mlatim.sve u 16 a palo mi na pamet da ne bi smjela mozda?

MaRe
    13. Svibanj 2020. 19:00

DeeDee  preslatka ti robica..hahaha nasmijala si me sa sesirom
    Lavice kornjače 🤣🤣😁
    Piba 🤞 da sve dobro prođe.  
    .
    Vidim da su sve bebe pomalo podemonile zadnjih dva tri dana i lakse mi sto nije samo moj..znaci da im smeta promjena pa ce se (nadam se) vratit na staro. Isto smo se od ponoci stoput budili al zato to nadoknadili ujutro opet do pola 11 i preko dana poceo dosta spavati.
    Uzv kukova ekspresno rijesili..sve je ok,samo ga poceti sto vise na pod stavljati.
    .
    Annika jeste vi dobili novi termin. Dns nije zive duse bilo kad sam isla...rekli ovi na salteru da je puno roditelja otkazalo.

MaRe
    13. Svibanj 2020. 19:01

Lavica27

DeeDee ja sam 15 Sab simplexa davala.
    E,jel jedete vi jagode? Ja mlatim.sve u 16 a palo mi na pamet da ne bi smjela mozda?

Muž kupio dns pa cu ih prvi puta jesti..vidjet cemo reakciju.

Valkris
    13. Svibanj 2020. 19:05

DeeDee

Nego, nisam pratila kad ste vi bile u tim borbama.. kako se koristi espumisan? 25 kapi prije svakog dojenja? Kako, na žličicu? Glupa sam 🤦

Mi smo davali 25 prije svakog jela. Tak su nam rekli u ljekarni. Al nije pomagalo to. Jedino sto mom pomogne je https://e-bioteka.com.hr/proizvodi/homeopatija/homeolab-kids-relief-colic/
    A casmatino, biobaza dezinfekcijsko sredstvo, nakon toga mokra krpa i voda, pa suhom krpom 🤷‍♀️

annika
    13. Svibanj 2020. 19:31

MaRe nas iz bolnice uopće nisu zvalitermin bio 8.4. Jučer zvali iz Doma Zdravlja za petak
    DeeDee ja sam 25 kako piše u uputama a bio je dva mjeseca mlađi od Vite
    Lavice ja jedem jagode najnormalnije

[iimg]

DeeDee
    13. Svibanj 2020. 19:41

Tnx ženske 👐
    Ja sam isto neki dan pojela par jagoda, nikakve reakcije nije bilo..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.