ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Svibanj 2020. 11:59

E da... za ovo okretanje sam mozda ja kriva jer mi je veliki dio dana u kolicima gdje nema tu percepciju okoline. Sad ce bit na podu...

Damnarexx 🌺
    13. Svibanj 2020. 12:41

Deedee poslikaj nam robicu😍😍 hhahha kako sam se nasmijala na kapicu😂😂😂😂 vrh.
    Meni je za Halloween stalno izbacivalo reklame sa PatPata,  imaju predobre kombinacije, pa sam rekla da cu joj uzeti iduce god😋
    Piba nadam se da ce vam biti sve okej🤗
    .
    Sto se tice aukcije, ni meni se ne da +1kn bidat..imam feeling kao da cemo opet doci do one cijene sa 30%.

annika
    13. Svibanj 2020. 12:50

Piba moji su znali imati krvi u stolici kad bi im kapilarice puknule od naprezanja kod tvrde stolice ili prečestih stolica. Mužev nećak je imao alergiju na kravlje mlijeko. Skužili su kad mu je uveden jogurt. Sisao je, šogica je izbacila sve mliječne proizvode iz prehrane i do 3. godine su koristili biljna mlijeka ako je za neki recept trebalo a adaptirano imaš i za alergičare. Od 3. godine najmormalnije pije i jede mliječno

[iimg]

annika
    13. Svibanj 2020. 12:53

Prijavljujem da je i moj imao sto buđenja. Dvije kave riješene

[iimg]

Grizli
    13. Svibanj 2020. 12:54

A joj Piba 😢🙊 nadam se da ce sve biti ok! 🤞
    DeeDee da da brojevi su bas cudno veliki to sam ti odmah bila napisala. Nije te potrefilo nego ocito oni imaju gigantske bebe modele. 😒 A nista bit ce za kasnije bar nije premalo. Nadam se da nisi uzela nesto bas onako za ljeto ili debelo za zimu.
    Posljem ja jucer mm u c&a po tanje hlacice 68 jer imam samo 3 para a nije jos vruce za kratke sto imamo, al 62 su mi vecinom sa nogicama pa joj malo doslo u stopalima. I donese 4 para hlaca 68 i sve joj kratke ko kapri, isla sad promjeniti za 74. C&a tajice su broj manje ja mislim po ovome sta sam sad vidila. Tako ako koja kupuje da znate. 

DeeDee
    13. Svibanj 2020. 13:00

Grizli

A joj Piba 😢🙊 nadam se da ce sve biti ok! 🤞
    DeeDee da da brojevi su bas cudno veliki to sam ti odmah bila napisala. Nije te potrefilo nego ocito oni imaju gigantske bebe modele. 😒 A nista bit ce za kasnije bar nije premalo. Nadam se da nisi uzela nesto bas onako za ljeto ili debelo za zimu.
    Posljem ja jucer mm u c&a po tanje hlacice 68 jer imam samo 3 para a nije jos vruce za kratke sto imamo, al 62 su mi vecinom sa nogicama pa joj malo doslo u stopalima. I donese 4 para hlaca 68 i sve joj kratke ko kapri, isla sad promjeniti za 74. C&a tajice su broj manje ja mislim po ovome sta sam sad vidila. Tako ako koja kupuje da znate.

Ma napisala si ali računala sam da će biti za broj veće, a ne za 5 brojeva 🤦
    Ma više sam uzela za foru, za fotkanje i tako, nije drama, ali stvarno ne kužim čije dijete od 3 mjeseca treba šešir koji meni stane na glavu 🤣.
    Damnarexx poslikam kasnije, došla mi i naljepnica za zid uhuhu, idem ljepit 😁😁

[/url

• piba7
    13. Svibanj 2020. 13:21

Da, ne znam sto je. Ona ima dosta ceste stolice, preko dana jede i kaka u isto vrijeme. Tako da praktički kaka svaka 2 do 3 sata. Nadam se samo da ce testiranje dati jasne odgovore i da je nesto bezazleno jer sam čuda po internetu pročitala.
    Jel zna netko kako će joj u domu zdravlja krv vaditi? Iz prsta ili? KKS + željezo. 

13. Svibanj 2020. 13:23

Ja sam bila s wish-a narucila neki kombindzon za 3-6 mj i na njemu pise 80... a ogroman je. To ce moci nositi za drugi rođendan. Tako da predpostavljam kakvi je pat pat 
    Da c&a uvijek ima za broj manje modele. Kad smo mi tek dosli iz bolnice od svih 50 mu je bilo preveliko osim c&a. Sad nosi 74 iz c&a, a realno 62/68. 
    Imam nekoliko traperica br 68 koje su mu sad ok no bas mi nekako stianut i skucen u njima izgleda. Jedne jos uopce nemaju elastina. Zasto to uopce proizvode za bebe, ne moze ni nogice dic u njima

DeeDee
    13. Svibanj 2020. 14:01

.
    Dakle, patpat...
    Šešir za 3 mjeseca 😂

Traka za kosu za 6 mjeseci 😂

A dobro, bar sam sebi garderobu neočekivano obnovila 😂😂😂😂

[/url

13. Svibanj 2020. 14:27

DeeDee mozda ti imas sitnu glavu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.