Mikio nama je dobitna kombinacija melem atopic kupka, eucerin atopic losion i za lice melem atopic. Melem ostavim tak bjelkasto kad razmazem pa mu koza upije. I sad koristim frosh omeksivac i deterdent, sve se povuklo.
Losa mislim da nije neka teorija 😂 moj je roden vaginalno i cijelu trudnocu su me kljukali probioticima jer je mom doktoru to lijek za sve 😂
Znaci danas mi ie bilo par stvari na aukciji al ja ne razumijem jel ljudi ne znaju kako se bida ili sta!? Aulcija krece od 1 kn i ona ni pet ni sest prva napise pocetnu tipa 20kn. Ili dodju pred kraj,60 kn i slijedeci napise 90kn sat vremena prije kraja. Kaj je s glavom,sami sebi dizu cijenu i nema smisla aukcija na kraju.
DeeDee kako je? I moj je puno jeo danas.
I meni to digne tlak na 200, debili.
Dobro je, uspio ju je onda uspavati 🥳
[/url
RedFox onda teorija u vodu pada. No dajem mu one Panda probiotike, dobila sam preporuku od vise ljudi. Imam Melem atopic i A dermu... sad cu eucerin probati. Dobio je to jos kad je pio 90% moje izdojeno mlijeko. Sensitiv detergente za bebe koristim od pocetkai njegove stvari perem posebno i peglam.
Vele da cesto bebe nasljede alergiju od roditelja... moj muz je skoro pa alergican na sve što cvate... a ja sam ko beba imala atopijski koji se kasnije povukao no mene su mazali korticima naveliko . Mozda sam zatomalo veca
Tako da me ni ne cudi...
DeeDee mozda ti raste u duzinu. Moja je imala 10.5. dan nacicavanja - 10 puta, 11.5. 9 puta, a inace cina 6-7 tokom dana. S time da nocna cicanja nije povecavala broj samo dnevna. I danas ju mjerimo dobila 1.5cm. Znaci u subotu je imal 63, danas 64.5cm i 100 gr vise. 🤭 To rastw ko gljiva i posumnjala sam jer su joj bodici od sinsaya nocas postali mali. Sinoc ga zakopcala kako treba jutros nisam mogla.
Danas je i meni zapelo za oko to bidanje niskurac. Cak sam pomislila da su to neki njihovi koji dignu cijenu da se ne proda za premalo para im. Jer ne znam koji tenkre ne kuzi smisao bidanja onda.
Evo i ja bas gledala danas debile na aukciji... Koji k...? 🙄
Mikio ne ne... Nisam ja skuhala kelj, nemoj bit luda... Domet mi je tijesto za uz neki umak ili krumpir i napravit eventualno salatu (cesce ne, vec me kcer opominje, al rucak je obicno u vrijeme kad curke zele jest pa pripremim samo da kcer moze nagrabit sebi i bratu 🤦🏻♀️).Mm kuha navecer kad zavrsi sa poslovima oko nadogradnje za sljedeci dan. 😊
U Vesnu sam danas jedva nagurala 400 ml, nemam pojma koji im je vrag... A Karmen se u jednom trenutku nije gasila nekih sat, sat i pol...promukla je koliko je plakala. Uglavnom hranjenje pocelo u 8, zavrsilo 10 🙈...sta ce bit po noci...saznat cemo 😁
Grizli da, da...onaj oblacic, fora je. Sad sam ih navecer budne odnijela u sobu i upalila muziku na njemu. Zaspale su 🤞🏼
url=https://lilypie.com][/url
Znaci zena je bidanje pocela sa 200 kn, daj me nemoj...
url=https://lilypie.com][/url
Bok svima, da se i ja malo javim.
Upravo sam si uzela sat vremena za sebe i pročitala zadnjih 50 stranica pa ukratko što sam zapamtila..
Nasa curka isto obožava Bibs dude. Ja ih naručujem s Annika Baby web shopa, imaju u ponudi paket 3 dude za 99kn i cesto ubace neki free shipping kod pa naručim hrpu duda.
Casmatino podlogu smo isto narucili, veći dio dana je curka na njoj, baš smo jako zadovoljni osim što se prašina jako skuplja.
Odradili smo jucer drugo cijepljenje. Nakon prvog nije bilo nikakve reakcije, a sad smo imali temperaturu 39. Grozno, ja sam umrla od straha, ipak nam je to prva temperatura.
S cicanjem i dalje drama, po noći normalno cica, a po danu nema šanse, tako da se svaka 2 sata izdajam, imam sve manje mlijeka, jedino sto radim po cijele dane je izdajanje. Sjedim pored nje na casmatino podlozi i izdajam se. Negdje pred večer nemam više mlijeka pa dobije jedan obrok ad-a.
Imamo još toga za napisati ali curka se meskolji pa se javim kad opet ulovim vremena.
I ja sam napisala 120 kn sa 50 na aukciji muz na mene al neznas kako se kupuje🤪🤪🤪..ja onda izminila kom mislila sam da ce me izbacit😍😂😂
I ja sam napisala 120 kn sa 50 na aukciji muz na mene al neznas kako se kupuje🤪🤪🤪..ja onda izminila kom mislila sam da ce me izbacit😍😂😂
Ali kakvog ti smisla ima preskočit 70 bidova? 🤷
.
Grizli moguće, noć za sad dobra..čak mi je i čudno da se ne budi, sad se izdajam, možda dok završim.. 🤔
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji