Znači, pustila sam je pustila na jednom kraju Casmatina, a nakon 5 minuta našla na drugom. Apsolutno mi nije jasno nimalo. Možda imam duhove dadilje. Tamo di je bila kad sam išla spremati ručak ostale samo čarape 😂😂😂🤷
Da nema tih čarapa bi mislila da sam skrenula skroz.
Ne zna se okrenuti ni hvatati ali zna se na leđima dok mlati nogama premjestiti, očito. Ja cu se ranit...
A ja cijelo vrijeme pričam s njom, kao, nema veze što je ne vidim i ona umire od smijeha, dosta dobro..
.
Što se tiče vode, ja ništa ne prokuhavam ni ne filtriram 🤷
Iako, dok sam zivjela u ZG sam ponekad prokuhavala, oodvratna mi je voda tamo
[/url
Dakle...
Možda ju je Shark povukao, on je ostao na istom mjestu 😂😂😂😂
[/url
Bok svima 🙂 losa sretan pola rodendan malcu 🥳
Meni je isto dosla casmatino, danas cemo isprobati.
Ja sam danas bila u avenue, next nema apsolutno nista novo. Nigdje nema bas ljetnih stvari. Al moram vam reci da sam se sokirala kad sam vidjela one stvari broj 56 i nemrem vjerovati da je prije 4 mjeseca stao u to 😳
Ja planiram s dohranom poceti za nekih 2 tjedna i to cu prema knjizi bebe vole papati. Isto planiram namirnice koje su sezonske i koje i mi jedemo. A kasnije su mu nekad i kupovne, kad bas necu imati vremena ili kad cemo ici negdje.
Planiram kuhati s onim nastavkom za lonac, nisam to nikad jos koristila osim kad je muz kuhao germknedle, pa bum jedan dan isprobala kak to funkcionira. A gnjecit mislim sa stapnim ili s vilicom (tikvicu npr).
Inace dosao mi je od hippa paket sa putnim pakiranjem zlica ako ste u njihovom klubu.
I narudzbe za klaicevu su otvorene, ak netko treba. Mi smo se danas narucili za ultrazvuk testisa, dobili smo termin pocetkom 6.mjeseca
Moram ja nabaviti tu podlogu da se pocne okretati A koje je to velicine/model? Gledala sam na njihovoj stranici no dosta mi je nejasno
DeeDee moj se tako voza po kinderbetu... nekakonogama se odguruje i migolji... bilo bi mu jednostavnije da se rola
Ona je do sad uvijek bila tamo gdje bi je ostavila pa me šokiralo 😂
Ova je cca 1.5m x 2m, jučer sam baš mjerila ali sam zaboravila točne mjere🙂
[/url
Dakle…
Možda ju je Shark povukao, on je ostao na istom mjestu 😂😂😂😂
Imaju ti oni jake nogice, moja često tako putuje do zida okomito po podlozi i onda tuče glavom jer ne može dalje 🙈 isto na leđima iako sad može i na stomak. Moram priznati da joj stomak nije nešto prenapet 🤷🏻♀️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Nego, jel ima kakav skok sa 16 tjedana? 🙈🙈🙈
Već tri dana je koma.
Od jutros je jela 10 puta, točno svakih sat. isto toliko puta sam je presvukla jer (očito) čim se popiški drama. Stavila je spavat u 19, spavala pol sata pa umirala od smijeha, sad urla dok je on pokušava uspavat, mislim da ide i 11. sisanje 🤷
[/url
Moram ja nabaviti tu podlogu da se pocne okretatiA koje je to velicine/model? Gledala sam na njihovoj stranici no dosta mi je nejasno
DeeDee moj se tako voza po kinderbetu… nekakonogama se odguruje i migolji… bilo bi mu jednostavnije da se rola
Mi smo dobili neku sa zivotinjama, ovce svinjice itd, ogromna je, 2x1.5m, al je fora sto se preklopi ak je presiroka.. I dost je debela i čini se bas topla
..
I moj bude poprijeko u kinderbetu. Ja sam bas odusevljena tom podlogom 🤷♀️
DeeDee i ja se valjala danas s njim 😂😂
..
I cekam kak ce macak reagirati, posto je kao neki stiropor mogao bi je pojesti 😂😂😂
Znaci danas mi ie bilo par stvari na aukciji al ja ne razumijem jel ljudi ne znaju kako se bida ili sta!? Aulcija krece od 1 kn i ona ni pet ni sest prva napise pocetnu tipa 20kn. Ili dodju pred kraj,60 kn i slijedeci napise 90kn sat vremena prije kraja. Kaj je s glavom,sami sebi dizu cijenu i nema smisla aukcija na kraju.
DeeDee kako je? I moj je puno jeo danas.
Narucila sam i ja podlogu
Mom malcu senpojavljuje sve vise tockica suhog... ekcemici od ad-a. Mislim da cu morati prijeci na hipoalergeni aptamil. Makar mi je pedijatrica rekla da nema potrebe jer da je atopijski toliko cesti i da se cesto ne moze s nicim povezati. Citala sam neke teorije da je cesci kod beba rodenih na carski jer nosu izlozene nekim probioticima iz vagine. Tko je ga znat jel teorija tocna...
Sortiraj odgovore
Najstariji