ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    12. Svibanj 2020. 18:11

Znači, pustila sam je pustila na jednom kraju Casmatina, a nakon 5 minuta našla na drugom. Apsolutno mi nije jasno nimalo. Možda imam duhove dadilje. Tamo di je bila kad sam išla spremati ručak ostale samo čarape 😂😂😂🤷
    Da nema tih čarapa bi mislila da sam skrenula skroz.
    Ne zna se okrenuti ni hvatati ali zna se na leđima dok mlati nogama premjestiti, očito. Ja cu se ranit...
    A ja cijelo vrijeme pričam s njom, kao, nema veze što je ne vidim i ona umire od smijeha, dosta dobro.. 
    .
    Što se tiče vode, ja ništa ne prokuhavam ni ne filtriram 🤷
    Iako, dok sam zivjela u ZG sam ponekad prokuhavala, oodvratna mi je voda tamo

[/url

DeeDee
    12. Svibanj 2020. 18:15

Dakle...

Možda ju je Shark povukao, on je ostao na istom mjestu 😂😂😂😂

[/url

Red Fox
    12. Svibanj 2020. 18:37

Bok svima 🙂 losa sretan pola rodendan malcu 🥳
    Meni je isto dosla casmatino, danas cemo isprobati.
    Ja sam danas bila u avenue, next nema apsolutno nista novo. Nigdje nema bas ljetnih stvari. Al moram vam reci da sam se sokirala kad sam vidjela one stvari broj 56 i nemrem vjerovati da je prije 4 mjeseca stao u to 😳
    Ja planiram s dohranom poceti za nekih 2 tjedna i to cu prema knjizi bebe vole papati. Isto planiram namirnice koje su sezonske i koje i mi jedemo. A kasnije su mu nekad i kupovne, kad bas necu imati vremena ili kad cemo ici negdje.
    Planiram kuhati s onim nastavkom za lonac, nisam to nikad jos koristila osim kad je muz kuhao germknedle, pa bum jedan dan isprobala kak to funkcionira. A gnjecit mislim sa stapnim ili s vilicom (tikvicu npr).
    Inace dosao mi je od hippa paket sa putnim pakiranjem zlica ako ste u njihovom klubu.
    I narudzbe za klaicevu su otvorene, ak netko treba. Mi smo se danas narucili za ultrazvuk testisa, dobili smo termin pocetkom 6.mjeseca

12. Svibanj 2020. 19:38

Moram ja nabaviti tu podlogu da se pocne okretati  A koje je to velicine/model? Gledala sam na njihovoj stranici no dosta mi je nejasno 
    DeeDee moj se tako voza po kinderbetu... nekakonogama se odguruje i migolji... bilo bi mu jednostavnije da se rola 

DeeDee
    12. Svibanj 2020. 20:06

Ona je do sad uvijek bila tamo gdje bi je ostavila pa me šokiralo 😂
    Ova je cca 1.5m x 2m, jučer sam baš mjerila ali sam zaboravila točne mjere🙂

[/url

Simbalija
    12. Svibanj 2020. 20:15

DeeDee

Dakle…

Možda ju je Shark povukao, on je ostao na istom mjestu 😂😂😂😂

Imaju ti oni jake nogice, moja često tako putuje do zida okomito po podlozi i onda tuče glavom jer ne može dalje 🙈 isto na leđima iako sad može i na stomak. Moram priznati da joj stomak nije nešto prenapet 🤷🏻‍♀️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    12. Svibanj 2020. 20:26

Nego, jel ima kakav skok sa 16 tjedana? 🙈🙈🙈
    Već tri dana je koma.
    Od jutros je jela 10 puta, točno svakih sat. isto toliko puta sam je presvukla jer (očito) čim se popiški drama. Stavila je spavat u 19, spavala pol sata pa umirala od smijeha, sad urla dok je on pokušava uspavat, mislim da ide i 11. sisanje 🤷

[/url

Valkris
    12. Svibanj 2020. 20:41

LoSa84

Moram ja nabaviti tu podlogu da se pocne okretatiA koje je to velicine/model? Gledala sam na njihovoj stranici no dosta mi je nejasnoDeeDee moj se tako voza po kinderbetu… nekakonogama se odguruje i migolji… bilo bi mu jednostavnije da se rola

Mi smo dobili neku sa zivotinjama, ovce svinjice itd, ogromna je, 2x1.5m, al je fora sto se preklopi ak je presiroka.. I dost je debela i čini se bas topla
    .. 
    I moj bude poprijeko u kinderbetu. Ja sam bas odusevljena tom podlogom 🤷‍♀️
    DeeDee i ja se valjala danas s njim 😂😂
    .. 
    I cekam kak ce macak reagirati, posto je kao neki stiropor mogao bi je pojesti 😂😂😂

Lavica27
    12. Svibanj 2020. 21:03

Znaci danas mi ie bilo par stvari na aukciji al ja ne razumijem jel ljudi ne znaju kako se bida ili sta!? Aulcija krece od 1 kn i ona ni pet ni sest prva napise pocetnu tipa 20kn. Ili dodju pred kraj,60 kn i slijedeci napise 90kn sat vremena prije kraja. Kaj je s glavom,sami sebi dizu cijenu i nema smisla aukcija na kraju.
    DeeDee kako je? I moj je puno jeo danas.

12. Svibanj 2020. 21:14

Narucila sam i ja podlogu 
    Mom malcu senpojavljuje sve vise tockica suhog... ekcemici od ad-a. Mislim da cu morati prijeci na hipoalergeni aptamil. Makar mi je pedijatrica rekla da nema potrebe jer da je atopijski toliko cesti i da se cesto ne moze s nicim povezati. Citala sam neke teorije da je cesci kod beba rodenih na carski jer nosu izlozene nekim probioticima iz vagine. Tko je ga znat jel teorija tocna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.