3-6:
Pardon, traka je za 9
9-12:
12-18:
U ovom Harry Potter kompletiću će prvi dan škole ići 🤣🤣
.
Znači između prošlog i ovog komentara egzorcizam nad egzorcizmima, strava i užas, na kraju sam mamu zvala da je pokuša umiriti jer više nisam znala šta napravit 😥
Pojela, igrala se, smijala,počela njurgat, presvukla je, na presvlačenju počinje drama i 20 minuta, rekla bih glasnijeg urlanja od onog na cjepivu. Ovo je sad već 4.dan da ima tu epizodu (bar) jednom dnevno, luda sam. 99% sam sigurna da je probava jer prdi odvratno u cijelom tom procesu, zvat cu sutra pedijatricu jer ovo nema smisla.. a noć spava potpuno mirno, evo ne kužim. Ako je nešto boli, kako je ne boli po noći 🤷😏
[/url
I moj je danas ekstra nervozan... cak je i u jajetu plakao tijekom voznje a to nikadne radi.
Upravo se sva zadovoljna probudila nakon 10 minuta spavanja, smije se i guguće 🤷🤷🤷🤷🤷
[/url
Moj je danas isto nemoguc. Jutros bio super i nakon 11 uzas cijeli dan. Nece dudu nece nista, nije spavao uopce 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dosli smo kod svekrve sad da ona proba ga umirit jer ja nemam snage 😔😔😔
3-6:
Pardon, traka je za 9
9-12:
12-18:
U ovom Harry Potter kompletiću će prvi dan škole ići 🤣🤣
.
Znači između prošlog i ovog komentara egzorcizam nad egzorcizmima, strava i užas, na kraju sam mamu zvala da je pokuša umiriti jer više nisam znala šta napravit 😥
Pojela, igrala se, smijala,počela njurgat, presvukla je, na presvlačenju počinje drama i 20 minuta, rekla bih glasnijeg urlanja od onog na cjepivu. Ovo je sad već 4.dan da ima tu epizodu (bar) jednom dnevno, luda sam. 99% sam sigurna da je probava jer prdi odvratno u cijelom tom procesu, zvat cu sutra pedijatricu jer ovo nema smisla.. a noć spava potpuno mirno, evo ne kužim. Ako je nešto boli, kako je ne boli po noći 🤷😏
Vjerujem sa si sve pokusala, a kad bi tako nama bilo, dizala bi ju za podrignuti preko ramena ili preko ruke na trbuh, pa vjezbe s nogicama, sve da se oslobodi zraka, nekako je prestalo s vremenom, ali to je nama pomagalo, samo da se rijesi tog zraka iz sebe gdje god bio, nekad bi stvarno podrignula bas bas, a npr prođe od jela sat i tad se podrignula, ali ocito ju mucio neki mjehuric zraka onda..
Robica je jako fora, steta sto je ogromna 😕
Iskusne mame s vise klinaca, da li je neka od vas imala iskustva s glistama 😬
Stariji od muza pobrao u skoli izgleda cim je krenuo, beba i ja se ne mozemo zastititi preventivno kao ostali, naravno stroga karantena i higijena se provodi, ali ako imate jos koji savjet, pucajte, jer nije mi svejedno. On je sad na onoj tableti i sve smo odvojili, wc papir, rucnike, ves, uz dezinfekciju ful nakon njega.
Bas me strah zbog male 😣
DeeDee bas je kul sve,steta sto je ogromno... Za epizode nemam pojma ...moj nakon grozne noci treci put spavao, 1h,pa 2h i maloprije 1h i jos ocekujem jedno spavanje.. ako se nastavi zvrcni pedicu.
Macutica, kod nas u vrticu su bile gliste al mala taman nije isla jer sam ja rodila. Svejedno je morala piti one tablete i kao mi svi ukucani smo morali preventivno al ja u dogovoru s pedicom nisam jer dojim i nema smisla,nije isla u vrtic uopce 2 mjeseca. Higijena i nista drugo nazalost i poseban oprez kad malu dira (ako ju dira)...
Brinem se vec za ThinkPink ☹
Macutice nemam iskustva ali čitala sam da ih bebe ne dobiju, tj. jako teško
DeeDee a bar noću spava. Moj em urla po danu i nervozan je užasno em ne spava noću.
[iimg]
Moj skroz slabo odize noge od poda, uopce nije zainteresiran za hvatanje prstica. Nataknem mu igracku itd., al pomaka nema. To me vec sad ful nervira. Sve mi se cini da ce me ovaj namucit. Na kraju nismo isli na UZV u ponediljak, vjv. cemo u petak.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji