Iskusne mame s vise klinaca, da li je neka od vas imala iskustva s glistama 😬
Stariji od muza pobrao u skoli izgleda cim je krenuo, beba i ja se ne mozemo zastititi preventivno kao ostali, naravno stroga karantena i higijena se provodi, ali ako imate jos koji savjet, pucajte, jer nije mi svejedno. On je sad na onoj tableti i sve smo odvojili, wc papir, rucnike, ves, uz dezinfekciju ful nakon njega.
Bas me strah zbog male 😣
Ako ne smijes tablete onda bucine sjemenke
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
DeeDee bas je kul sve,steta sto je ogromno… Za epizode nemam pojma …moj nakon grozne noci treci put spavao, 1h,pa 2h i maloprije 1h i jos ocekujem jedno spavanje.. ako se nastavi zvrcni pedicu.
Macutica, kod nas u vrticu su bile gliste al mala taman nije isla jer sam ja rodila. Svejedno je morala piti one tablete i kao mi svi ukucani smo morali preventivno al ja u dogovoru s pedicom nisam jer dojim i nema smisla,nije isla u vrtic uopce 2 mjeseca. Higijena i nista drugo nazalost i poseban oprez kad malu dira (ako ju dira)…
Brinem se vec za ThinkPink ☹
Nije se nikako javila od dijagnoze? Ja fulam koji dan doc na forum pa nisam upratila.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Je, prošla je temperatura iako je sve skupa trajalo duže od 24h. Rekla bi jedno 36 sati. Mučili smo se sa spuštanjem temperature jer kako bi stavila cepic ona bi ga nakon 2 min kompletno pokakala. Baš sam se bila prepala, bila je sva jadna malaksava, 2 dana mi se uopće nije nasmijala. Ali evo danas ujutro se probudila skroz vesela.
Drugi problem koji imamo je krv u stolici. U subotu sam u jednoj stolici primjetila malo svježe krvi. U nedjelju isto tako, te jučer. Doktorica nas šalje dati stolicu na analizu, vaditi krv i idemo obaviti patch test na kravlje mlijeko jer doktorica misli da je alergija. Ja sam naravno izvan sebe. Jel imala koja od vas slično iskustvo?
Mok srednji je imao, ali kao crne koncice, i na testiranju je pokazalo da je krv ali.kao bio mi je progrizao bradavicu pa se nacuclao krvi. Za svjezu krv ne znam.izbaci mlijeko za pocetak
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure hvala na savjetima i preporukama, nece dirati bebu dok je tako, sljedeci tjedan ce i testirati stolicu nakon popijene kure lijekova pa cu biti mirnija, a zao mi ga je, stalno smo se prijetili da ce dobiti gliste ako stavlja prste u usta i cese guzu i eto ga sad 😣😣
Kako i koliko vježbaš s njim?
A od 3 mjeseca cca. To dizanje nogu zadnjih 2-3 tjedna. A ne znam sto mislit o tome, dug je to put.
url=https://lilypie.com]
DeeDee preslatka je robica, steta sto je tako velika....
Grizli ja bas jucer kupovala u c&a i gledala tajice kao nesto su mi cudne, kad vidim pise na onom kartoncicu capri...mozda ste bas te pogodili 🤣
Ja sam jucer poharala u c&a i pepco...dobri su im popusti 😀
I sebi sam kupila jedne hlace bez probavanja jer eto sigurno su mi dobre jer su br vece od onog sto inace nosim. Odmah sam ih oprala, jedva docekala da se osuse da obucem.....i dodju taman do guze i nema sanse da idu preko 😭😭 Hlace ce biti za sestru, a ja moram na dijetu pod hitno! 😮
L 💛
Cure ljetna navlaka maxi cosi vam je na aukciji ako ove kornjace ne dignu na trzisnu cijenu. Tlak mi je na 800.
Lavice 😂😂😂❤️
.
Mikio pa i bit će za mene 😂😂😂
Bit ćemo modno usklađene kad bude nosila kompletić 🤣
Ja sam Casmatino sa sanitolom dobro prošla, ali ništa pretjerano..
[/url
Nego, nisam pratila kad ste vi bile u tim borbama.. kako se koristi espumisan? 25 kapi prije svakog dojenja? Kako, na žličicu? Glupa sam 🤦
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji