Btw, koliko puta smijem podgrijati kelj? Ovo mu je treci put u dva sata... Naime toliko pokusavam pojest rucak 🙄
url=https://lilypie.com][/url
PetraB dok ga ne pojedes. 🤔😕 Bas mi te milo, da sam blize dosla bi bar ove bagere i traktore odraditi umjesto tebe.
Moze meni neko rec gdje rastu te svekrve koje kupuju casmatino podloge?
Losa i Mom jel vasi klinci sjede vec pravilno u hranilicama ili ih hranite u polusjedecem nekom polozaju.
Mikio 🤘 za hranilicu. Super sad ste spremni za 🍽️
Hahaha Grizli tocno sam i ja to pomislila za Petru (kelj i da mi je milo). Ne daj se Floki💪💪💪
Cure do mene dosla vijest da se nasoj firmi pokazala dobra praksa ovaj rad od doma i da bi kao zauvijek presli na model 3 dana od doma 2 u uredu😳😳
LoSa fun fact,od nas 4 odraslih pod krovom svih 4 nemamo zucnjake zbog kamena u njima🤣
E da Mikio,odlicna hranilica! Moj ce u ljulji papat dok se ne posjedne solo...
Petra drzi se😅💪💪
.
Ja samo citam i upijam info za kasice...mi cekamo jos 2-3 mjeseca. Do tada cete vi bit ispraksane vec😂
Sto se tice Casmatino podloge, meni se mama ponudila da ce ju kupiti😁 wee!
Ne sjedam je...vec je naslonim na jastuk kao da je u polusjecem...najlakse mi tako..probala u njihaci i u maxi cosi al ne pase ni meni ni njoj...hranilicu cu od 6 mj...bas sam kupila vodu u dma baby love kad sam isla u zg..tu imala hladnu u termosici vrelu pa misala da joj jelo bude dobro...
MikiO super je hranilica! 👍👍
Ja isto samo upijam za kasice, da imam otprilike neki film u glavi kako bi to trebalo ici 😀 Moram onda i svoju prehranu popraviti, povrce skoro pa i ne jedem 😞
U petak idemo kod pedijatrice na kontrolu zbog kilaze ali ovaj mj je kilu dobila tak da mislim da ce sad biti ok. Ova moja lopuza je odjednom stalno gladna, zadnjih par dana bi svaka 2 sata jela...moram jos pojacati bocicu... 🤔
I evo ne ide jos sama na wc ali okrene se na bok i onda lize tetru koja joj bude ispod glave....i onda se naljuti jer joj ruka smeta pa se ne moze skroz okrenuti 🤣🤣
L 💛
Ja ga isto na jastuk stavim poviseni... Necu ga prije 6 mj korekcijski stavljati u hranilicu
Nemam apsolutno nista pametno za napisat al bome su vam super svekrve 🥳🥳
Ja se nadala kak ce bit hrpa linkova s alija i recenzija podloga a kad ono sve casmatino 🙈
Ja cu krenut s dohranom s 5 mj kad se vratimo u zg
Mi odlucili definitivno ic u cetvrtak na more. Nisam nas ni pocela pakirat. Nekak to potiskujem jer mislim da kad krenem cu cijelu kucu spakirat 😂
Ps u mojoj firmi se od sutra normalno vraca na posao. Bas mi milo sto sam na porodiljnom, uopce mi se ne vraca na posao 🙈😊
Sortiraj odgovore
Najstariji