A ciklu cu joj dat u 9 mj mislim da je tada sezona i imat cu domacu...
Vau, bas ste me iznenadile, sve si nesto mislim potrajat ce jos do kasica al malci prebrzo rastu. Jedva cekam da i mi pocnemo😊
.
I ja cu sad morat narucit casmatino kad mi svekrva vec nije :D Al ona nama stalno neke darove kupuje, al bas previse. Zadnje nam uzela parnu postaju i vileda parno nesto za cistit pod. Sad nam je poslala link ako nam se svidjaju neka kolica na snizenju 3000 kn😳 Muz ju zvao da joj lijepo objasni da mora stat s time. Em nemamo di vise sa stvarima, em nas stvarno malo ljuti jer nije da ima love, bas suprotno. Al mi smo joj valjda sad sve na svijetu. Ful je inace kreativna pa smo joj rekli da mu sama izradi neki activity board. Vec neko vrijeme to planiram al nemam stvarno vremena uz njega, a za kupit ima samo za vece uzraste. Sad je uzbudjena oko toga, mislim da ce nesto genijalno smislit:)
Ajme koje vi svekrve imate🤩 Meni pak mama svega i svacega nakupuje za djecu,vec ae i muz naljutio da ispada da nemamo kceri za kupitnrobu,ova u vagonima dovozi valjda🙈
LoSa sretna polugodisnjica malcu!
Palentu obozavam na sto nacina, a kolke kasice sam kceri napravila,dan danas joj je jedno od najdrazih jela palenta s jogurtom🥰
Annika ciklu je ko mala mrzila a sad ukiseljenu (domacu) pojede sama skoro teglu🤪
Da vam otkrijem cudo nevidjeno (meni cudo jer sam to saznala valjda s kcerinih 9mj🤣) imate vec "prokuhanu" baby vodu od hippa za kupiti Muller dm i tako to. Boca od litre tipa 5kn. Nasa je odvratno prepuna kamenca pa smo kupili brita filtere.
Nemajka strikes again.. zašto se i do kad djeci mora davati prokuhana voda?
[/url
Lavice ja vodu iz pipe po 5 min pustim da vrije i profiltriram kroz obican filter za kavu (u dm-u par kuna 100 kom mislim). Tocno se vidi kolika naslaga kamenca ostane na filteru (ko žbuka). Nema potrebe kupovat neke skuplje filtere A bez obzira na filter za kamenac preporuka je prokuhavati vodovodnu vodu i zbog klora ne samo kamenca.
Kupovne vode imaju standardiziranu kolicinu minerala i klora aova vodovodna ima klora ovisno koliko je ovi zakloriraju na vodocrpilištu... nekad mozda previše pa treba prokuhati.
Vodu iz boce ne treba prokuhavati... onu stolnu mislim. Ako je izvorska onda moguce da isto ima kamenca.
Isuse i boze oglusit cu 🙉... One ne prestaju od pol 7 ujutro... Tj, valjda mi se samo tako cini jer taman nastane mir kad evo jedne... Pa ju taman umirim a evo druga krene... Vec sam deset pelena promijenila svakoj, presvukla ih jer mislim da im je vruce pa hladno, pobacala mlijeka vec ne znam koliko jer nisu ni gladne... Ooooo zivote, jbt valjda je krenuo skok neki 🤦🏻♀️
Sad sam jednu stavila u stolicu, kcer ju uspjela smirit dok usput pise zadacu, drugu stavila u kosaru jer je u stolici dozivjela blaaaagi slom zivaca a ja sjela pojest rucak (DeeDee odnosim titulu nemajke, sorry 🤣)... Sva srwca malac spava jer mislim da njegove bagere, traktore i kamione nebi mogla sad jos podnijet 😓
url=https://lilypie.com][/url
No bitno je da barem 5 min prokuha zato da se potaloži kamenac a ne da se samo profiltrira...
Ja osobno pijem ovu s kamencima
Sortiraj odgovore
Najstariji