ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    12. Svibanj 2020. 13:32

Ja npr ne jedem kaulu i brokulu al to cu joj davat a te zitarice ne jedem pa necu...avokado npr jedem kad idem negdi na dorucak pa ono kao tost jaja i pitaj boga sta je unutra al nikad ga nebi uzela u ducanu pa spremala...palentu isto ne volim al cu joj je tu i tamo dat..

Valkris
    12. Svibanj 2020. 13:50

Znaci mi dosli kod sveki na rucak kaze ima nesto za nas: casmatino podlogu 😂😂😂😂
    Reko hvala hahah predobro
    I stavimo odmah bebonju i okrene se na bok prvi put. I sad se okrece na bok ko lud vec pola sata 🥰🥰🥰

12. Svibanj 2020. 13:56

A bilo mi nesto cudno da je puterica tikva no nisam se mogla sjetiti da je buterica od buttra a ne putra  Ugl. voli je. I onako kad mu na zlicu dajem je nestrpljiv kad ce iduci zalogaj jer na bocicu to samo tece  dala sam mu par zlica vode pol sata nakon jela. Prokuhala sam je i ohladila na sobnu temperaturu. 
    Svi vele da klinci obozavaju palentu i da se u nju mogu zakamuflirati i manje dragi okusi 

12. Svibanj 2020. 13:57

Hocu ja svekrvu koja kupuje cosmatino podloge 

annika
    12. Svibanj 2020. 14:06

Nema toga što ja ne jedem tako da tu nema brige
    Ja ću početi s tikvicom, pa ubaciti ciklu, korabicu, masl ulje, proso, pa lagano batat, krumpir, mrkvu i voće kasnije.
    Ja isto planiram uzeti  casmatino, ne nadam se da će mi svekrva kupiti
    Prodala danas sterilizator i grijač i odmah pazarila pelene u grupi

[iimg]

beba2025❤
    12. Svibanj 2020. 14:11

mom12

Spomenila sam ja al me niko nije dozivio😂😂😂…pravi malo facu onako cudnu kad joj dam al jede ona😂😂…pojede mozda pola od onoga sta napravim tipa pola banane i krusku…smiksam na saker…isto dajem namirnicu jednu tri dana…danas krompir prvi put jeda…samo njega i 3 dana cu joj ga davat samog pa cu dodat mrkvu…i probali krusku jabuku i bananu i semolinu onu od hippa .

Mom, koliko tvoja beba ima mj?
    I kako si joj pripremila krumpir? ☺️

12. Svibanj 2020. 14:13

annika koja je sad to opet grupa? 

DeeDee
    12. Svibanj 2020. 14:25

LoSa84

annika koja je sad to opet grupa?

Ma to ova naša pelenaška 😂😂

[/url

DeeDee
    12. Svibanj 2020. 14:27

Valkris toooo 😁😁😁
    Meni ovaj casmatino top, više sam ja na njemu nego ona 😂

[/url

• mom12
    12. Svibanj 2020. 14:34

19.5 ce imat 5mjeseci...samo krompir dodala malo vode i to je to...mislila sam da nece tit nikako al bome je pojela lipo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.