Aha,ja sam shvatila Tani da u zg morate na tu kontrolu za 2mj!
Ma nemogu zamijenit,sve sam oprala😂 nema veze,izgovor za jos jedan shopping😁
Lavice ne moze se okrenut sportski. Imam neka stara nasljedena kolica od sogorice. Oni su ih koristili samo za necaka tak da su u super stanju al bas su stara. Tak da nisu najprakticnija. Al bilo mi glupo kupovat nova, mislila sam kasnije event kisobran kolica uzet nova kad bebac malo naraste..
Ja vidim da je moj ocito jedan od manjih beba u grupi. Nama su hlacice 68 iz pepca bas komotne. Hm 68 mu je sve jos bas bas veliko. Neki bodiji 62 su mu mali ali vecinom jos sve 62 nosi..
Mrgud_zg, otvoren Next web😄😄
Ipak ne.. Mogu se gledati artikli, ali još nema kupnje, vjerojatno od ponedjeljka 🤭
Moj je najveća beba ili najdeblja . Nosi 68 već jako dugo, mislim da će mu taman 74 biti sad kad krenu baš jako visoke temperature, kak sam i planirala. A mi smo svi veliki pa onda mora i on biti
.
Viorece gace 🤣🤣🤣
DeeDee divno si skurena moram reci 😳🙊
Obavljeno cicanje, bila na festi pa sad da vidimo kako se nakon pive spava 🤭,
Mrgud i moja je isto tako vecinom sve jos 62, par hlcica 68 joj nije siroko vecinom su to tajice uske iz h&m, cak jos nosi i 2 maje 56. 68 bodici su joj jaaako veliki jos. Mi imamo neke stapice od beba.
Beba cimas a sa next 😒
Sad idem prvo sutnut mm da ne pili pa idemo natrag na spavanac... Ugodna noc svima!
Hvala Mare,i tebi i svim majcicama❤
Cure i moj nosi sve 62 i pliva u 68 al Pepco ima posebne velicine into za neku robu,a neka je normalne velicine. Evo sad premjerila njihove tri majice, dvije 68 i jedna 74 deblja na batmana, sve iste velicine cak ova 74 mozda za zeru manja od 68😂
Mislim ds velicine u Pepcu nisu bas ujednacene. Neke stvari su mu ok 74, neke 62... ovisi o modelu. No za sada po meni najmanje modele ima Sinsay... njihov 74 mu je mali. A dugacak je 65cm i nosi hm 68 i Lidl 62/68. Takoder Pepco ima 74 u kolekcijama za bebe koji je manji i 74 u kolekciji za vecu djecu koji je puno komotniji. No eto sad imamo hlacice i pidžamice iz pepca 68 koje su mu ok... no za koji dan mozda nece bise bit. Makar sad dobiva puno sporije na kilazi.
LoSa kad si vec tu, ti ili ako jetko ima ideju... obzirom da danas ne radi nista,ja sam sad skuzila da imam na knap Aptamil Comforta za danas😳😳😳 Zvala sam dezurnu ljekarnu Zagreb i Karlovac,nemaju...nisam pametna gdje da nabavim? Neka ideja?
Sortiraj odgovore
Najstariji