ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    10. Svibanj 2020. 09:02

Sta nije neka rekla da i benzinske imaju beba hranu? 🙃

10. Svibanj 2020. 09:13

Hm... bas cudno da nemaju  Htijela sam napisati da probas u Farmaciji u shoping centrima no ne rade... niti dm-ovi. Ne znam sta da velim  Po meni tezak propust ljekarni. Pa u Zg ih je vise dezurnih, ni jedna nema? Ja sam u onu na autobusnom znala ici. Da jos imam Comfort bi ti dala... 
    Sko nemas druge opcije daj mu par obroka obican Aptamil, nece mu nista biti. Neki cak kombiniraju comfort i jedinicu ili PRE.

10. Svibanj 2020. 09:14

Angelly

Sta nije neka rekla da i benzinske imaju beba hranu? 🙃

Mozda Bebimil ili Nan... kao i shoping centri. Aptamil se prodaje u ljekarnama i drogerijama... posebno Comfort.

ifkaminja
    10. Svibanj 2020. 09:29

Aptamil 1 ti imam ja kutiju, neotvorenu imam za svaki slučaj, pa ako ne nađeš za kupiti, i ako ti Jaska nije daleko.. 

LoBi
    10. Svibanj 2020. 10:02

Mamice sretan vam majcin dan🥰😍❤️

DeeDee
    10. Svibanj 2020. 10:47

Jutros sam tri (3!!) puta stisnula odustani umjesto pošalji pa sam uzela par sati pauze da ne zakucam mobitel u zid 🙃
    Mi isto još uvijek imamo različite veličine u opticaju, bodići i piđamice 62 ili lidlovi 62/68 (ti su joj onako, komotni), majice 56 i 62, hlače 62 i 68. Jučer sam je baš mjerila, ima 63cm.
    .
    Noćas smo imali buđenje histeričnim vrištanjem, level trenutak kad dobije cijepivo 😱
    Uopće ne kužim šta je to bilo, srce mi je puklo, nikako je smirit jedno 20 minuta. Izgledala je kao da se nečeg užasno prestrašila, nije bilo probava grčenje u điru. Inače se uvijek smiri kad joj skinemo pelenu ali ništa ovaj put, nisam joj ni bočicu mogla uvalit prvih 15 minuta koja histerija je to bila 😥😥
    Nakon bočice zaspala kao da ništa nije bilo 🤷

[/url

Grizli
    10. Svibanj 2020. 11:03

Sretan Majcin dan zenice! 
    Mikio sretan 5. mjesec vam 😍! Bas brzo prolazi vrijeme! 

mrgud_zg
    10. Svibanj 2020. 12:07

E deedee tak se moj neki dan probudio cca sat vremena nakon kaj je iso spavat, neutjesan plac. I onda nam je zaspao na rukama i nakon sto ga je mm pol sata drzao na prsima, uspio ga je vratit u kinderbet i ko da nis nije bilo..
    Lavice, ako sam dobro zapamtila ti imas maxi cosi cabriofix as? Daj mi reci kad si maknula onaj jastucic? Ja sam sad maknula onaj za guzu a za glavu bi ostavila.. 
    prijavljujem prvi samostalni okret s leda na trbuh! Najljepsi poklon za majcin dan ❤️

DeeDee
    10. Svibanj 2020. 12:11

Šok i nevjerica 😮😮😮😮
    Došli kod sveki na ručak i dočeka nas poklon - Casmatino podloga, znači oduševljena sam, ooodusevljena. Nisam ni spomenula jer realno, žena nema blage o tome ali vidjela kod susjede i bilo joj lijepo, ova joj rekla da je antialergijsko pa joj rekla sveki da nam naruči 😁
    Uhuhuhu 🥳🥳

[/url

mala.le.90.
    10. Svibanj 2020. 12:48

mrgud_zg

E deedeetak se moj neki dan probudio cca sat vremena nakon kaj je iso spavat, neutjesan plac. I onda nam je zaspao na rukama i nakon sto ga je mm pol sata drzao na prsima, uspio ga je vratit u kinderbet i ko da nis nije bilo..
    Lavice, ako sam dobro zapamtila ti imas maxi cosi cabriofix as? Daj mi reci kad si maknula onaj jastucic? Ja sam sad maknula onaj za guzu a za glavu bi ostavila..
    prijavljujem prvi samostalni okret s leda na trbuh! Najljepsi poklon za majcin dan ❤️

Imam ga i ja...makla onaj umetak na dan krstenja. Moj je malac bas dug, al sva kila koja dobiva idu mu u obraze hahah, tako da je njemu puno lakse otkad nema umetka.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.