Kak nije mrgud okrenut prema tebi u kosari? Moj je danas bio u kratkom bodiju, tanke duge hlacice,prekriven tetrom u kolicima. Bila sam u Arena parku u Pepcu u cetvrtak,cekala 5min na ulaz i 5 min na blagajni. Najmanji broj koji sam nasla je 68 i kupila sve 68 i 74 i dodjem doma i taj 68 njihov naravno cisti 62 😂
DeeDee sorry umirem ti od smijeha😂😂😂
Tani gdje morate na pregled za 2mj?
Oplakah na gaće koje vijore 😂😂😂😂
Da, a šta je najgore bile smo u hladu maksimalno moguće..ma nije više za ići van prije 16, bar nama mliječno a. A žao mi je jer je tako od nekih 9 do 14 najbolje volje, prije spava, poslije njurga 😏 morat ćemo se prešaltat na popodnevne izlaske
[/url
Lavice u košari je prema njoj, a u sportskom ne 🙃
S razlogom mi se smiješ, potpuno 😂
[/url
Mića je danas imala bodi kratkih rukava i tajice i bila je sasvim ok, čak i malo znojna kad se nosila. Uououo ljeto nam se vratilo u grad 😎
Uopće ne znam kako preživjeti ljeto s njom na rukama, znači tko preživi pričat će. Ovdje je sto stupnjeva 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Morat cu za bibs dude pogledati. Ovi hoce 30 kn za postarinu a duda kosta 40
Bibs imas u Bebe Nova
Hvala na informacijama za bibs.
Pepco sam ja opeljesila jos prisli tjedan. I ti slinceki su im super... bas mu nekako dobro pašu, ne guzvaju se.
Danas smo prvi puta obukli kratki bodi i dolje pamucne hlacice. I spavao mi je pola dana u dvoristu u kosari kad sam ja kosila travu i okolis uredivala. Naravno u hladu je bio.
Opet se moram na ikea-u pozaliti... napravila sam narudžbu 4.5. i pisalo je da dostva dolazi 11.5. Tad jos nisu imali pick up. Danas mi dođe sms da mi dostava kasni. Bez podatala kad stiže.... mozda za dva tjedna. Bas neprofesionalno. Sad opet imaju pick up te sam to vec mogla 100 puta skupiti.
Ssd sam isla provjeriti 28. travnja sam narucila... ne 4.5. Zbilja predugi rok dostave
Lavice u košari je prema njoj, a u sportskom ne 🙃
S razlogom mi se smiješ, potpuno 😂
Al taj dio mi nije jasan,sportski se na svim kolicima 2u1/3u1 moze u oba smjera postaviti🤔
I mi smo dan na zraku proveli,na viksi je 3 puta odrapio spavanac😂
DeeDee, bome skoro k'o prava bauštelka .
Lavica, mi smo u Sl. Brodu, tako da sve uzv-ove obavljamo kod nas u bolnici (poliklinici), jednoj jedinoj .
A da, Pepcove veličine su baš za cijeli broj manje od nekih normalnih. Jel' možeš zamijeniti ako je malo?
I već danima zaboravljam napisati da nam je stigla Casmatino podloga! Super mi je što je baš velika i šarena, bebaču se sviđa, to je najbitnije . Taman mi jedan dio podloge ne stane na pod nego stoji vertikalno i prekrije policu da se bebač ne može lupiti nigdje
.
Sortiraj odgovore
Najstariji