Je vidila sam! Ta sam 👍
A neka mi je poslala request al ja ne znam tko je to 🤣... Prvi put u svom zivotu prihvacam za prijatelja osobu koju blage veze neznam... Sad sam ponosna na sebe. 🙈
Mom jesmo nakrcale 20 stranica otkad sam vam otkrila aukcije ahahahah
LoSa ja nisam imala grudnjak al sam se ushemila s jastukom nekako i pregrmis za tih 10-15min...
I dee sam bacila lajk😂
Da, nisam prije na tebe mislila, fulala skroz na skroz 😁
Ja imam dvije nove prijateljice na fejsu s foruma, digla sam prosjek godine 🥳🥳😂
[/url
Annika 🤣🤣🤣🤣 a ja ko mutava otvaram ave slike i nađem tog jadnog covjeka duge kose i sad klimac to nije nitko… E jbg Annika… I nemam ja nevidljive naocale nego nemaju okvir i spustenu glavu. Ako pogledaš koja osoba je bidala jucer najvece pozdarije lako ces me naci.
Aaa mislim da sam te nasla. Imenjakinjo? 😁
Annika vristim na intimne situacije 😂😂😂 nije ni cudo da imas vec troje djece 😈😈🙊😂😉
Deedee jedva cekam da probas i da cujem recenziju 😈🙈
Grizli i mi smo ponosne na tebe 💪
E ovo je najzabavnija vecer u mom zivotu odkad je korone 😂 cudo kak sve bebe spavaju😁
Ne kuzim… no ako je i DeeDee reklamirala neka je. Ja se nadam da vam proizvodi moje firme nece nikada trebati
Sad sam pola sata proucavala.nanovo nove clanice i nije bas da sam skuzila nekog
Osim Annike sto sam ju vidjela live i Damnarexx sto ima sliku ni ja nikog ne kontam...a i odustajem od gledanja jer ja kak sam smotana jos cu slucajno tko zna kog dodati ili nesto lajkati..los sam stalker hahhaha
Nasla sam DeeSB,damnarexx,Grizli,deedee i anniku,e da i losu. Ostale nema sanse. Nego... ononsto mene cudi jest da grupa na fb od jucer ima lagano 100novih clanova, slucajnost il i mi runimamo stalkere hahaha🙈🙈🙈 E i LoBi sam nasla ;)
MaRe to sam i ja pomislila da tko zna koga sam dodala slucajno To mi se vec događalo...
MaRe tako ja bezveze listam po fejsu pa lajkam oglase za motokultivatore i šaljem zahtjeve tim ljudima, i tako...
[iimg]
Nasla sam DeeSB,damnarexx,Grizli,deedee i anniku,e da i losu. Ostale nema sanse. Nego… ononsto mene cudi jest da grupa na fb od jucer ima lagano 100novih clanova, slucajnost il i mi runimamo stalkere hahaha🙈🙈🙈 E i LoBi sam nasla ;)
Mislim da si ti pobjednica
Sortiraj odgovore
Najstariji