ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    06. Svibanj 2020. 22:43

Grizli jel imas 2 prezimena?😁😁

Damnarexx 🌺
    06. Svibanj 2020. 22:43

Ostatak ne mogu skuzitiiii🙁🙁 previse je zena tamo😂

Grizli
    06. Svibanj 2020. 22:44

Annika 🤣🤣🤣🤣 a ja ko mutava otvaram ave slike i nađem tog jadnog covjeka duge kose i sad klimac to nije nitko... E jbg Annika... I nemam ja nevidljive naocale nego nemaju okvir i spustenu glavu. Ako pogledaš koja osoba je bidala jucer najvece pozdarije lako ces me naci. 

• mom12
    06. Svibanj 2020. 22:44

I sliku  dvije vere na "vinskoj lozi"

Grizli
    06. Svibanj 2020. 22:45

Mom imam da 2 prezimena

06. Svibanj 2020. 22:46

Da Lavice zene u Petrovoj nisu bile zadovoljne jer im je bilo kao tlaka drzati dvije. No sad frendica s tim grudnjakom je taj problem rjesila i bas je super. Ako mi ikad vise zatreba tu cu kupiti  
    Lavice bravo za detektivski posao 
    Meni malo mozak steka sad na porodiljnom pa kad nesto i procitam ovdje na kraju zaboravim tko je to napisao. Pa nije ni cudo da vas ne mogu odgonetnuti. A bas sam se trudila. Mozda nadem kljuc 

• mom12
    06. Svibanj 2020. 22:48

Mislim da sam grizli skuzila

06. Svibanj 2020. 22:49

Grizli pa ja imam taktiku... do 10 ujutro je aukcija 

• mom12
    06. Svibanj 2020. 22:49

Lajk sam ti bacila na jedan bid ako si to ti😂😂

• mom12
    06. Svibanj 2020. 22:52

I dee sam bacila lajk😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.