Mikio evo ovako je kod mene znaci 62 roze online, bordo 68 u trgovini i crne (ove sto se jedva vide) 74 isto u trgovini. Crne sa sljokicama 74 i ove smeđe na tockice 80 online. Meni se čini da nije tako velika razlika kao kod tvojih. 🤔 A 74 je idemticne velicine iz trhovine i online sto mi sad doslo. Da nisu mozda pogrijesli broj pa krivu etiketu stavili. Izmjeri metrom koliko su ti te 68 duge.
Jutro cure!!
Nina bravo za okret!! 🥰🥳🥳 Moja zna super na lijevu stranu, a na desnu samo uz pomoć.
Stelle ti si pisala o pravilnom okretanju na stomak? Uopće ne mogu naći kako to izgleda, moja ide s desnom rukom prema lijevoj strani i istovremeno s nogicama i onda se preokrene i onda izvadi ovu drugu ruku van. Baš malo gledam po youtubu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
mikio i ja isla hledati h&m hlacice i sve subrazmjerni brojevi kao kod Grizli. Jedino imam jedne koje su nesto krace (dobila sam ih na poklon) no mislim da su te neke kao kapri jer su cudno siroke i kratke. Mozda su i ove tvoje kratke zapravo takav model
Mikio nemam pojma odakle je dosao moj paket. Mislim da je pisalo Sesvete al nisam 100 % bacila sam vrecicu. 😕
Vidim da vas je dosta u zubic filmu. Ne znam sta rec, mom malom je danas 4 ipo mjeseca, vec puna 2 mjeseca mu se bijele donje jedinice, a od neki dan skroz napuhano na mjestu trica...
On od prvog dana spava od 8 do 6 ipo s jednim budjenjem, a zadnjih nociju se zna buditi vristeci i sa sakama u ustima. Sad se nadam da ce konacno nesto i izbiti.
I ja sam primjetila da mu je glava vruca kad je aktivan, a celo normalno. Nekako mu uspijem izmjeriti temp pod pazuhom, nema je.
Usput, kad mi je jako nervozan, a ja to pripisujem zubima, dam mu Panadol baby i tada spava bez budjenja i opcenito se smiri.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli jel ti dosao twistsake? Koliko se sjecam ti si narucila? Koliko se ceka?
Mom nije, tek prije 2 dana sam marucila tako da nije ni mogao prije. Pise mi da dolazi iz Švedske. Javim kad dodje, jedva cekam.
Čitala sam da ne vrijedi mjerenje pod pazuhom?🤔
Kad je bila fibra u pitanju, mučila sam ga onim digitalnim u guzu, al ne uzdam se u njega 100 posto. Tada sam odlučila uzet beskontaktni, ali eto, jos nisam. A i kazete da i on nije točan, tako da se još mislim. Al dobro bi doša prije druženja s obitelji u doba korone😉
Robicu trenutno nemam kome dati, tako da ću nešto neutralnog ostaviti za bebu br.2, a ostatka se riješiti na Njuškalu ili Moje krpice. Ne bih je ni ponudila svakome, neki ne vole rabljene stvari, a netko bi se mogao uvrijediti, nikad ne znaš.
Ja sam kombinirala nešto rabljenog, i još kupila slatkih stvari koje su mi falile. Ušteđeno mislim spiskat na još platnenih😁
Došli mi paketi cipelica👟👟. Još moram jastučić uzeti. Čekam Pepca, Kik i Bubamaru da otvore. U centru su pa još ne rade.
Družite se sa svojima danas?
Pa nije ni čudo da spava kad ga nadrogiraš😁😋
Meni je jucer rekla pedica ne dati nesto protiv bolova preventivno vec samo ako doboje temp iznad 38 ili ako jako neutjesno place. Jer kao mora nauciti malo bol podnositi. Nije mu nista bilo, samo je popodne bio malo mirniji. Jadnicak... tko zna sto je on sve u bolnici vec pretrpio
Sortiraj odgovore
Najstariji