ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    29. Travanj 2020. 15:37

Ja se uopće ne sjetim da taj ALI postoji, baš ću bacit pogled..
    Ifka  moja se uhvati kao mali majmunčić, isto zagrljaj dobijem :D

[/url

• BubaMara
    29. Travanj 2020. 15:48

Ifkaminja, možeš li pls podijeliti link s vježbama koje si spominjala. Tnx

Grizli
    29. Travanj 2020. 15:49

Thinkpink uuu jbt! Skamenila sam se. Drzi se! Nadam se da bude sve ok. 🤞
    Ifka dobro dosla...
    PetraB 💜 ne plasis me... Vrtirepka pokazuje svoj krakter jos iz trbuha tako da neka je ona zahtjevna bila sam i ja.
    Nesto jos htjela al zaboravila sam. 

DeeSB
    29. Travanj 2020. 15:56

Lavica27

DeeSB ne budi luda pa kupovat puzzle po 100kn,u Plodinama i Konzumu po 49,99,cesto bude akcija. Al glasam za casmatino,na aliju ima upola jeftinije.
    Mikio na hajdi.hr ima prekrasnih monokromatskih boja kao tatami izgleda al brate ne dam 500 ili 600kn…

Hvala....nisam uopce gledala po ovim trg koliko su puzzle jer i ja stalno naginjem casmatino podlogama. U biti, sad me taj kao tepih zainteresirao. 
    Vidjela sam da na Aliju ima stvarno super izbor (sto za mene nikako nije dobro jer se nikako ne mogu odluciti 🤣). Jedino sto mi se ne da bas dugo cekati. 🤔

L 💛

Lavica27
    29. Travanj 2020. 16:05

Ifkaminja, kod beba 37,2 nije temperatura,sve do 37 5 je normalno. Na 38.5 se skida. 

• BubaMara
    29. Travanj 2020. 16:06

Pozdrav, vidim da spominjete podloge za igru - što se tiče puzli samo napomena ako radite neke vježbice s bebom onda su nezgodne jer je podloga sliska pa kako se beba odguruje tako kliže po njoj pa ju hvatate :) 

mrgud_zg
    29. Travanj 2020. 16:08

Grizli hvala ti od srca na info za kindac! ❤️ I fakat oprosti kaj si morala cijelu akciju imat, trebala si samo napisat da ti je na tavanu, ne bih te gnjavila 🙈 😉
    Think bas mi je zao za nalaz. Nadam se da ce ipak bit sve ok. 🤞 curka ce sigurno sutra bit dobra na cuvanju i to sigurno tebi pada teze ❤️ (Ne usporedujem naravno, al kak zbog korone moj malac jos nije bio na cuvanju dosla mi jucer mama da ja odem samo u dm. On zaspao s njom! Inace ga jedva i mm uspava, tak da tolko o tome da sam ja tak neophodna 🙈😁)
    Ifka ja mislim da to nije temp. Nama pedijatrica rekla da se ne spusta do 38,5. A oko 37 se ne racuna ko temp. 
    Za podloge, ja ne bih puzle jer ta spuzva najvise zagaduje okolis 🙄 moj frend postar tvrdi da i dalje nis ne dolazi iz kine. Netko je pisao da su mu stigli paketi. Fkt ne znam sad..

Lavica27
    29. Travanj 2020. 16:09

E i da, stabilan zagrljaj pricekaj dok skroz samostalno drzi glavu bez onih trzaja.

Lavica27
    29. Travanj 2020. 16:13

Evp mrgud meni danas doslo od carine pismo da posaljem racun,nesto sto sam 9.3. Narucila,njima na carini na pismu datum 23.4...
    E da mikio ja ti imam tu play'n'go vrecu od kceri,svega 2-3 puta je koristili. Na kraju sam dio igracaka bakama i dedama dala pa imaju stalno kod sebe a najdraze su bile u ruksaku.

ifkaminja
    29. Travanj 2020. 16:19

BubaMara

Ifkaminja, možeš li pls podijeliti link s vježbama koje si spominjala. Tnx

Javlja mi da sam prekršila pravila foruma i ne da podijeliti link.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.