ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    29. Travanj 2020. 20:50

Mikio ni meni se ne svidja dizajn Casmatino podloga, sad je jos i dio rasprodan pa je jos manji izbor, a i meni bi trebala manjih dimenzija kojih trenutno nema.🤔
    ThinkPink drzim fige da sve bude uredu💕 i ostale cure koje ste imale u trudnoci GD odite se kontrolirati.
    Ja moram stitnjacu.
    .
    Ni kod nas jos okreta nema na vidiku😂🤦
    .
    Znaci danas nam je 3.dan nervoze i nekakanja..odemo se van malo prosetat, vratimo se a u kolicima smrrdiiiii po kiselini😰 uff, morali smo staviti maske. Haha, jos ovako jako sranje nismo imali😁 mama is happy! 🥳
    .
    Btw, iznenadile ste me koliko vas koristi eng na poslu🤭

DeeDee
    29. Travanj 2020. 21:03

annika

U kojo grupi trguješ? Mpp na fejsu?

Ne znam ako ih ima više, iskreno ovo je prva koju sam našla i žene su normalne pa sam ostala u njoj. Smiješ napisat da koristiš i jednokratne 😂
    Uglavnom ova se zove MODERNE PLATNENE PELENE (ne derem se, naziv je tiskanim slovima 😀)

[/url

annika
    29. Travanj 2020. 21:13

e ta, na nju sam i mislila.
    nismo dugo o dijeti- jedem kraš express sa žlicom. sve slatkiše koji su postojali u kući sam pojela. Rekao mi muž da ga strah kad vidi kako jedem. PMS, ništa drugo. još nisam dobila

[iimg]

Lavica27
    29. Travanj 2020. 21:25

Apropo okretanja...kazem jucer pedici kako se on ni na bok ne okrece jos a ona meni da sta bi ja,kud prije,da ako je seka nabila tempo ne znaci da on mora tako,u stilu ima vremena... pa eto  pomalo.

annika
    29. Travanj 2020. 21:31

Lavice a tvoj je još majušni. stigne i moj, znam da hoće, samo apsolutno nije zainteresiran, ni na bok ne pokušava.
    Dobio je željezo za piti, dijete vrišti da bi još kad popije sve

[iimg]

• BubaMara
    29. Travanj 2020. 21:42

ifkaminja

BubaMara

Ifkaminja, možeš li pls podijeliti link s vježbama koje si spominjala. Tnx

Javlja mi da sam prekršila pravila foruma i ne da podijeliti link.

Šteta, hvala na pokušaju. 

Corinne
    29. Travanj 2020. 21:47

Hej drage mamice! Pisem vam sa proljetnih beba :)
    Zanima me jel netko od vas imao snizenu razinu plodne vode pred kraj trudnoce i kako je to proslo? Danas u 40.tjednu su mi izmjerili da imam određeni manjak plodne vode, ali nisu dizali paniku. Do sad je vode bilo dovoljno. Iduci pregled imam za 6 dana ako ne rodim prije, a otvorena sam 1 prst samo.

ifkaminja
    29. Travanj 2020. 22:20

ifkaminja

BubaMara

Ifkaminja, možeš li pls podijeliti link s vježbama koje si spominjala. Tnx

Javlja mi da sam prekršila pravila foruma i ne da podijeliti link.

BubaMara, probaj ovak: na stranicama adiva točka hr, tekst je pod naslovom "Vježbe razvojne gimnastike ili baby fitnessa za prvu godinu". 
    Ne znam stvarno kak drukčije da ti pošaljem link..

Damnarexx 🌺
    29. Travanj 2020. 22:35

Corinne

Hej drage mamice! Pisem vam sa proljetnih beba :)
    Zanima me jel netko od vas imao snizenu razinu plodne vode pred kraj trudnoce i kako je to proslo? Danas u 40.tjednu su mi izmjerili da imam određeni manjak plodne vode, ali nisu dizali paniku. Do sad je vode bilo dovoljno. Iduci pregled imam za 6 dana ako ne rodim prije, a otvorena sam 1 prst samo.

Pa ja bi vjerovala doktorima.. ipak si pred termin.
    Moguce da neces docekati iduci pregled, nema veze sto si tek 1 prst otvorena. Neke zene su isle roditi a da uopce nisu bile otvorene 😊 sretno!

beba2025❤
    30. Travanj 2020. 00:17

Ja sam naručila Casmatino i puzzle, još tatami ću kupiti, da imamo kod bake. 
    Jedva čekam da stigne da vidim, da li je fakat tako super kako pričaju 🤭

Ako će netko naručiti , 20kn može dobiti popusta. Nije to ništa, ali.. eto, 😄😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.