Mikio ni meni se ne svidja dizajn Casmatino podloga, sad je jos i dio rasprodan pa je jos manji izbor, a i meni bi trebala manjih dimenzija kojih trenutno nema.🤔
ThinkPink drzim fige da sve bude uredu💕 i ostale cure koje ste imale u trudnoci GD odite se kontrolirati.
Ja moram stitnjacu.
.
Ni kod nas jos okreta nema na vidiku😂🤦
.
Znaci danas nam je 3.dan nervoze i nekakanja..odemo se van malo prosetat, vratimo se a u kolicima smrrdiiiii po kiselini😰 uff, morali smo staviti maske. Haha, jos ovako jako sranje nismo imali😁 mama is happy! 🥳
.
Btw, iznenadile ste me koliko vas koristi eng na poslu🤭
U kojo grupi trguješ? Mpp na fejsu?
Ne znam ako ih ima više, iskreno ovo je prva koju sam našla i žene su normalne pa sam ostala u njoj. Smiješ napisat da koristiš i jednokratne 😂
Uglavnom ova se zove MODERNE PLATNENE PELENE (ne derem se, naziv je tiskanim slovima 😀)
[/url
e ta, na nju sam i mislila.
nismo dugo o dijeti- jedem kraš express sa žlicom. sve slatkiše koji su postojali u kući sam pojela. Rekao mi muž da ga strah kad vidi kako jedem. PMS, ništa drugo. još nisam dobila
[iimg]
Apropo okretanja...kazem jucer pedici kako se on ni na bok ne okrece jos a ona meni da sta bi ja,kud prije,da ako je seka nabila tempo ne znaci da on mora tako,u stilu ima vremena... pa eto pomalo.
Lavice a tvoj je još majušni. stigne i moj, znam da hoće, samo apsolutno nije zainteresiran, ni na bok ne pokušava.
Dobio je željezo za piti, dijete vrišti da bi još kad popije sve
[iimg]
Ifkaminja, možeš li pls podijeliti link s vježbama koje si spominjala. Tnx
Javlja mi da sam prekršila pravila foruma i ne da podijeliti link.
Šteta, hvala na pokušaju.
Hej drage mamice! Pisem vam sa proljetnih beba :)
Zanima me jel netko od vas imao snizenu razinu plodne vode pred kraj trudnoce i kako je to proslo? Danas u 40.tjednu su mi izmjerili da imam određeni manjak plodne vode, ali nisu dizali paniku. Do sad je vode bilo dovoljno. Iduci pregled imam za 6 dana ako ne rodim prije, a otvorena sam 1 prst samo.
Ifkaminja, možeš li pls podijeliti link s vježbama koje si spominjala. Tnx
Javlja mi da sam prekršila pravila foruma i ne da podijeliti link.
BubaMara, probaj ovak: na stranicama adiva točka hr, tekst je pod naslovom "Vježbe razvojne gimnastike ili baby fitnessa za prvu godinu".
Ne znam stvarno kak drukčije da ti pošaljem link..
Hej drage mamice! Pisem vam sa proljetnih beba :)
Zanima me jel netko od vas imao snizenu razinu plodne vode pred kraj trudnoce i kako je to proslo? Danas u 40.tjednu su mi izmjerili da imam određeni manjak plodne vode, ali nisu dizali paniku. Do sad je vode bilo dovoljno. Iduci pregled imam za 6 dana ako ne rodim prije, a otvorena sam 1 prst samo.
Pa ja bi vjerovala doktorima.. ipak si pred termin.
Moguce da neces docekati iduci pregled, nema veze sto si tek 1 prst otvorena. Neke zene su isle roditi a da uopce nisu bile otvorene 😊 sretno!
Ja sam naručila Casmatino i puzzle, još tatami ću kupiti, da imamo kod bake.
Jedva čekam da stigne da vidim, da li je fakat tako super kako pričaju 🤭
Ako će netko naručiti , 20kn može dobiti popusta. Nije to ništa, ali.. eto, 😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji