Jel odbijas 0.5 kad mjeris u guzi...mozda si napisala al sam preskocila...
Jel odbijas 0.5 kad mjeris u guzi…mozda si napisala al sam preskocila…
Ne, bez odbijanja, tako su mi rekli da kod beba kod kojih se mjeri u guzi da se govori izmjerena vrijednost i da se ne umanjuje.
DeeDee to i ja mislim, ali ipak me kopka.
Ja sam razumila pedijatra da se odbija.al svak ima svoje...
Cure jel vase bebe vriste prije spavanja...moja je pocela bas vristat i plakat kad je umorna..jedva se umiri i zaspe...cak i preko dana bez razloga place nosim je place spustim je place di god je stavim i napravim ona place....zadnjih tj dana stalno neko plakanje...neznam sta joi je
Znaci GUK nakon 2h mi bio 19,5. Bez ikakvih simptoma. Uspjeli smo iskoordinirat da sutra budem na pregledu i obradi. Doktore buni nalaz GUKa i hba1c u usporedbi sa ovim mjerenjem nakon 2h, pa su rekli se da sutra u 9 dodem u bolnicu na pregled i obradu. Moguce da je DM tip 1.na samom početku, al nista nece unaprijed puno dok me ne obrade. Sad odoh pripremit sve nalaze od prije, pripremit stvari i sve sto treba za curku za sutra i vidjet da mi mama bude na stand by ako me budu zadrzali u dnevnoj bolnici. Javim se kad budem mogla. Cuvajte se curke i prekontolirajte! Ja se sad moram prvo isplakat da izbacim sve iz sebe i uzasno me boli što cu sutra biti dosta vremena odvojena od svoje curke, valjda najduže do sada i to mi jako tesko pada🥺😢
To si doma mjerila ili?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Think aha aad vidim da si ogtt radila. Ja cu se malo sabrat sa zderanjem pa cu ga i ja ici obaviti kroz koji tjedan. Drš se , vec znas sta smijes jest sta ne pa ces se dovest u red uskoro.dakle na taste 4.1 a nakon 2h 19.5?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dakle ovak, možda ko ima koju pametnu da me utješi.
Sa nekih cca mjesec i pol sam slučajno skužila da ima povišenu temperaturu, i počela ju redovito mjeriti, točnije da joj je temp od cca 36,9 do 37,7 u guzi. Vadili smo krv, mokraću, drekec, urinokulturu, sve super. Nakon toga opet krv i lagano su bili sniženi leukociti za kaj se pokazalo da je na kraju imala prehladu. Prehlada je prošla ali ne i "temperatura". Bili kod alergologa/imunologa. Ugl, "dijagnoza" je da je cura zdrava, da napreduje super. Naravno, mene to i dalje "kopka" bez obzira kaj vidim da je ona i raspoložena, i jede super, i napreduje,..
Tražila sam po netu ako ima kakav sličan slučaj, ali nisam našla. Osim članka jedne pedijatrice u kojem piše da je za djecu do 2 god normalna temp od 36-38 mjereno u guzi.
Ako netko ima kakvu pametnu za podjeliti samnom-molila bih..
Drugo je da smo mi do sad vježbale kako nam je patronažna pokazala- kukove i okretanje na trbuh. Niš drugo. Sad sam naletila na stranicu sa vježbama za bebe i ostala šokirana koliko vježbi, i u strahu kaj smo propustile..
Ugl, dok smo vježbale okretanje ona je ruke stavljala u pozu avion, dakle lebdila bi na prsima. Ja bi joj nariktala laktove kak treba- ona bi izmaknula. Zadnje je bilo to da sam držala ruke da ne izmakne ruke u avion-a ona je našla rješenje i izravnala ih naprijed u pozu Supermen. Onda sam odustala. Dva dana kasnije se prvi put sama okrenula u gym-u i to-pravilno na laktovima, sa ravno navršenih 4 mjeseca. I sad se non stop okreće, ali ne zna se okrenuti natrag na leđa. Kak da ju to naučim?
To nije povišena tj temp, mislim ja računam da je oko 37C normalno.
Ja sam razumila pedijatra da se odbija.al svak ima svoje…
Cure jel vase bebe vriste prije spavanja…moja je pocela bas vristat i plakat kad je umorna..jedva se umiri i zaspe…cak i preko dana bez razloga place nosim je place spustim je place di god je stavim i napravim ona place….zadnjih tj dana stalno neko plakanje…neznam sta joi je
Moja kad je jako umorna baš jako vrišti, toliko da sam znala pomisliti da ima grčeve i onda samo odjedaput zaspi, kao da ju netko ugasi.
Ajme Think pa bas si me prepala! 19.5😳😳😳 Drzi se i curki bude dobro,vise je nama mamam teska razdvojenost❤
Sve prekrasna imena🥰 Simbalija ajme Gloria mi je na popisu za kcer bilo i na krajj je tata birao pa sam ja za sinka😁
Ifkaminja guza i uho se odbija 0.5,ispod pazuha (transkutano il tako se nekako kaze) se ne odbija. Dakle,uredna temperatura...
DeeSB ne budi luda pa kupovat puzzle po 100kn,u Plodinama i Konzumu po 49,99,cesto bude akcija. Al glasam za casmatino,na aliju ima upola jeftinije.
Mikio na hajdi.hr ima prekrasnih monokromatskih boja kao tatami izgleda al brate ne dam 500 ili 600kn...
Trebala sam se prije uključit.. Fala cure, smirile ste me.. Znam da se odbija 0,5, ali na 37,7 to je znači 37,2- dakle temperatura. I tak skoro svaki dan (recimo 3 dana bude, pa 2 ne, odnosno pitanje je - možda ne "uhvatim") u neko doba dana bude ta neka lagana temperatura.
Sad kad me krenulo, da vas pitam kak vaši bebaći drže ruke dok ih nosite? Moja ima raširene ruke ko avion, kad mogu očekivati "zagrljaj", odnosno da stavi ruke na mene. Pitam sestričnu, ona se ne sjeća, a mali je nedavno navršio godinu dana..
Sortiraj odgovore
Najstariji