ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LoBi
    30. Travanj 2020. 01:12

Hej mamice❤️ veliki pozdrav svima 🥰 citam vas stalno, ali prekasno procitam da se ukljucim u neki razgovor pa mi je glupo kasnije se ponavljati kad prođe tema.
    Vidim da ste pitale za casmatino podloge, ja sam bas narucila i neki dan mi je stigla. Prezadovoljna sam iako mi nisu bas bile lijepe, uzivo je bas super. Jako je ugodna i velika. Curki stavim gym na nju pa se ona igra, a ja vjezbam na drugoj polovici😂
    Preporuke i za bebelot handmade igrackice, imate na fb i instagramu. Sve je crno-bijelo jer bebe prvo najbolje uocavaju crno bijele kontraste i odlicno je za poticanje vizualne percepcije. Narucila sam i neki drveni baby gym, isto handmade, stranica na fb se zove Pikulica. Jedva cekam da dode😍 pa javim dojmove ako koga bude zanimalo 🙂

Angelly
    30. Travanj 2020. 07:09

Bas su lijepa imena nasih bebaca 😊 nas malac se zove Neo. 
    Ja vec duze vrijeme imam casamantino podlogu i super je mada ju je sad recimo vec poceo dizat kad dodje do ruba a znam kad krene puzat da ce bit svugdje 🤣

Grizli
    30. Travanj 2020. 07:12

DeeDee slatki coveric je skroz! 🤩 Dodje mi da kupim pa joj stavim za fintu 🤣
    Dobro dosle nove cure...

DeeDee
    30. Travanj 2020. 07:29

LoBi

Hej mamice❤️ veliki pozdrav svima 🥰 citam vas stalno, ali prekasno procitam da se ukljucim u neki razgovor pa mi je glupo kasnije se ponavljati kad prođe tema.
    Vidim da ste pitale za casmatino podloge, ja sam bas narucila i neki dan mi je stigla. Prezadovoljna sam iako mi nisu bas bile lijepe, uzivo je bas super. Jako je ugodna i velika. Curki stavim gym na nju pa se ona igra, a ja vjezbam na drugoj polovici😂
    Preporuke i za bebelot handmade igrackice, imate na fb i instagramu. Sve je crno-bijelo jer bebe prvo najbolje uocavaju crno bijele kontraste i odlicno je za poticanje vizualne percepcije. Narucila sam i neki drveni baby gym, isto handmade, stranica na fb se zove Pikulica. Jedva cekam da dode😍 pa javim dojmove ako koga bude zanimalo 🙂

Javi, javi ☺️

[/url

30. Travanj 2020. 08:12

LoBi meni je bas fizijatrica rekla da oni vide i vole jake kontraste. Moj npr najvise voli naranđastu i kad nešto ima šarene pruge. 
    Netko je pitao da ima manje plodne vode u 41-om tjednu... ja je u 30-om tjednu nisam uopce imala 6 dana  pa evo maleni ok
    Evo moram se i ja pozaliti da unutar par noci vise ne spava do 6 vec se budi oko 3 za hranjenje  Nadsm se da je samo faza. I jucer je kskso 3×... to se nije dogodilo mjesecima da ima vise od jedne stolice dnevno.

beba2025❤
    30. Travanj 2020. 08:33

Lobi i Angelly, baš super za podlogu, sad joj se još više veselimo🤭

.. pa, nema veze što ju dize bebac, kako ju digne, tako će se i spustiti jer je u komadu😄

mi smo sa prvim klincima imali puzzle po podovima.. e, to je bilo strasno😂kad sve povade i podignu, a ne znaju još slozit😂a, znam kad propuze, da neće biti na njoj niti treba, neka istražuje, ali opet, bit će za igru i igračkice.. Kutak njezin🥰super mi je na fotkama to što se može kao jedan dio preklopiti na zid 😊

annika
    30. Travanj 2020. 09:04

miki0 regresija sna- koji je i ovako bio čvrst, jel da?

[iimg]

DeeDee
    30. Travanj 2020. 09:17

A Mikio tebe baš neće 😏😏😏
    LoSa nadam se da je faza, moja je tako par dana pa se vratila u normalu

[/url

Točkica37
    30. Travanj 2020. 09:24

Jutro. I ja sam sve bliue da cu narucoti Casmatino. Za sad svi kazu da je super podloga. One puzzle su mi uzas jer svasta upada medu njih. Ni moj se ne okrece za sad. Uopce ne znam kada bi se trebao pocet okretat?
    Think mislim na tebe, javi nam se 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    30. Travanj 2020. 09:24

Ajme mikio kad te citam ne smijem ni napisat da smo se mi uspjeli vratit na hranjenje oko 3 i 6. I obicno ga uspijem nagovorit do 8 da odspavamo. Legne oko 2. S tim da najcesce oko 4-5 krece period prdenja, kenjkanja, dude, al uspijemo zaspat dalje. S tim da nam ova faza sad traje oko tjedan dana mozda i duze  pa se nadam da nam je to napokon ulovljeni ritam koji mi je ok 😊🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.