Hej mamice❤️ veliki pozdrav svima 🥰 citam vas stalno, ali prekasno procitam da se ukljucim u neki razgovor pa mi je glupo kasnije se ponavljati kad prođe tema.
Vidim da ste pitale za casmatino podloge, ja sam bas narucila i neki dan mi je stigla. Prezadovoljna sam iako mi nisu bas bile lijepe, uzivo je bas super. Jako je ugodna i velika. Curki stavim gym na nju pa se ona igra, a ja vjezbam na drugoj polovici😂
Preporuke i za bebelot handmade igrackice, imate na fb i instagramu. Sve je crno-bijelo jer bebe prvo najbolje uocavaju crno bijele kontraste i odlicno je za poticanje vizualne percepcije. Narucila sam i neki drveni baby gym, isto handmade, stranica na fb se zove Pikulica. Jedva cekam da dode😍 pa javim dojmove ako koga bude zanimalo 🙂
Bas su lijepa imena nasih bebaca 😊 nas malac se zove Neo.
Ja vec duze vrijeme imam casamantino podlogu i super je mada ju je sad recimo vec poceo dizat kad dodje do ruba a znam kad krene puzat da ce bit svugdje 🤣
DeeDee slatki coveric je skroz! 🤩 Dodje mi da kupim pa joj stavim za fintu 🤣
Dobro dosle nove cure...
Hej mamice❤️ veliki pozdrav svima 🥰 citam vas stalno, ali prekasno procitam da se ukljucim u neki razgovor pa mi je glupo kasnije se ponavljati kad prođe tema.
Vidim da ste pitale za casmatino podloge, ja sam bas narucila i neki dan mi je stigla. Prezadovoljna sam iako mi nisu bas bile lijepe, uzivo je bas super. Jako je ugodna i velika. Curki stavim gym na nju pa se ona igra, a ja vjezbam na drugoj polovici😂
Preporuke i za bebelot handmade igrackice, imate na fb i instagramu. Sve je crno-bijelo jer bebe prvo najbolje uocavaju crno bijele kontraste i odlicno je za poticanje vizualne percepcije. Narucila sam i neki drveni baby gym, isto handmade, stranica na fb se zove Pikulica. Jedva cekam da dode😍 pa javim dojmove ako koga bude zanimalo 🙂
Javi, javi ☺️
[/url
LoBi meni je bas fizijatrica rekla da oni vide i vole jake kontraste. Moj npr najvise voli naranđastu i kad nešto ima šarene pruge.
Netko je pitao da ima manje plodne vode u 41-om tjednu... ja je u 30-om tjednu nisam uopce imala 6 dana pa evo maleni ok
Evo moram se i ja pozaliti da unutar par noci vise ne spava do 6 vec se budi oko 3 za hranjenje Nadsm se da je samo faza. I jucer je kskso 3×... to se nije dogodilo mjesecima da ima vise od jedne stolice dnevno.
Lobi i Angelly, baš super za podlogu, sad joj se još više veselimo🤭
.. pa, nema veze što ju dize bebac, kako ju digne, tako će se i spustiti jer je u komadu😄
mi smo sa prvim klincima imali puzzle po podovima.. e, to je bilo strasno😂kad sve povade i podignu, a ne znaju još slozit😂a, znam kad propuze, da neće biti na njoj niti treba, neka istražuje, ali opet, bit će za igru i igračkice.. Kutak njezin🥰super mi je na fotkama to što se može kao jedan dio preklopiti na zid 😊
A Mikio tebe baš neće 😏😏😏
LoSa nadam se da je faza, moja je tako par dana pa se vratila u normalu
[/url
Jutro. I ja sam sve bliue da cu narucoti Casmatino. Za sad svi kazu da je super podloga. One puzzle su mi uzas jer svasta upada medu njih. Ni moj se ne okrece za sad. Uopce ne znam kada bi se trebao pocet okretat?
Think mislim na tebe, javi nam se
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ajme mikio kad te citam ne smijem ni napisat da smo se mi uspjeli vratit na hranjenje oko 3 i 6. I obicno ga uspijem nagovorit do 8 da odspavamo. Legne oko 2. S tim da najcesce oko 4-5 krece period prdenja, kenjkanja, dude, al uspijemo zaspat dalje. S tim da nam ova faza sad traje oko tjedan dana mozda i duze pa se nadam da nam je to napokon ulovljeni ritam koji mi je ok 😊🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji