I da, da li ste se poceli posjecivati? Idete li kod familije sutra?Ā
11.10.2010 A ā”
17.01.2013 I ā”
Mi smo krenuli posjecivat ljude, malo smo se opustili...a cini minse da nismo jedini jer fakat je sve vise ljudi vani i cak i po igralistima i tak... a nezz jednostavno vise nismo mogli bit u izolaciji š mali nakon mj dana sta je vidio baku se prepao i plakao ko kisna godina (citaj urlao).
A sta se okretanja tice moj je tek negdje oko 3i pol poceo svjesno... sad se konstantno okrece na sve strane i svako malo zavrsi van podlogeĀ
Jutro svima!
Nove cure, dobrodoÅ”le!Ā
-
mikio, stvarno mi je žao da se nikako ne možeÅ” odmoriti, ali u pravu si, ti se trebaÅ” prilagoditiĀ , ne znam kako....Ā
Jednu noÄ Äe te iznenaditi novim ritmom i onda ÄeÅ” opet spavatiĀ .
-
Moj malac kad kaka se Äuje onako vodenasto, strah me da nije proljev, a ne znam mogu li prepoznati proljev kod male bebe jer je i inaÄe to sve neÅ”to tekuÄeĀ . InaÄe se normalno ponaÅ”a, nema temperaturu, jede, piÅ”ki, sve regularno.Ā
-
I ono Å”to svaki dan zaboravim, cucla palac!! Prije je znao sluÄajno pocuclat kažiprst dok trpa rukice u usta, a zadnjih tjedan dana ciljano stavlja palac u usta i cucla gaĀ . Strah me samo da Äe izbaciti dudu, kako Äu ga onda smirivati #nemajkaĀ Ā
.
-
Mi smo se poÄeli družiti s ljudima jer ove "preporuke" neÄe nikada prestati. Virus neÄe nestati, a mi ne možemo vjeÄno biti izolirani. Prvo smo krenuli u Å”etnje s bakom pa kavice s frendovima u dvoriÅ”tu, malog nitko od njih ne dira (baka je najtužnija naravno), ali barem se družimo. Sutra je kod nas kiÅ”a pa vjerojatno neÄemo nigdje, ali onda Äemo u nedjelju na roÅ”tilj kod mojih.
I da, da li ste se poceli posjecivati? Idete li kod familije sutra?
Ja uopÄe ne znam viÅ”e kako se ponaÅ”ati, luda sam.. s mojima smo svaki dan (ista kuÄa) i cca svakih 10 dana odemo do sveki. Ali npr. pozvana sam na roÄendan u subotu i bilo bi nas samo 5 ali ja uopÄe ne znam kako se postaviti..da li da idem sama, da li da uzmem malu (svi je naravno zele vidjet, to mi je uzi krug frendica), da li da ne idem uopÄe.. u jednu ruku bi sve ovo odje...i poÄela normalno živjeti, a onda me opet ulovi neki strah i panika, da se ne bi poslije lupala po glavi. ššš
[/url
E da, naseg su jednom prije korone vidjeli muzevi i ludi su vec i kao sutra bismo isli do njih iako bi im ja pokusala zabraniti da ga ljubakaju. Nezz , sludilo me sve to.u setnje smo krenuli ima par dana po kvartu .
11.10.2010 A ā”
17.01.2013 I ā”
I mi se javljamo u klub sisaca palca  Ali i cijele Ŕake ili kaziprsta i srednjeg prsta. Dudu moj ima pretezno po danu. Navecer zaspi bez nje i nema je po noci.
ToÄkice beba bi se kao do 6 mj trebala poceti okretati, ako se do tad ne okrece malo ju pregledaju. Neke bebe krenu prije no najcesce oko 4-5 mj. Od frendice mala se tek sa 7 mj pocela okretati.Ā
Vita stavi palac ili kažiprst jedne ruke i istovremeni pokuÅ”ava zagurat cijelu drugu Å”aku š¤¦
A najveÄi problem ako ima dudu pa želi gurnut Å”akicu a ne ide jedno i drugo, onda se ful naljuti š¤£
[/url
Tockice oprosti pocela sam se smijat na tvoje pitanje kad bi se trebali pocet okretat... Majka 3.djece pita to pitanje, a ja sebi zamijerim kad neÅ”to ne znam š¤£
Mi sutra primamo prve goste nakon drugo vremena ako izuzmemo moju mamu i sestru s kojima smo se vidjali cijelo vrijeme jer su obe u strpgoj karanteni bile posebno moja seka. Pristali smo na primanje tih prijatelja jer znm da su razumni ljudi i sami imaju 2 djecice i jako paze a btw nisu nidje bili ko mi osim nuznog pa ajde da mi se djete pocne socijalizirati. A frendicu koja sa malom klati po trgovinama, parkovima, druzenjima koje kakvim cijelo vrijeme sam zamolila da jos ne dolazi tj da ju ne primamo samo joj rekla jer mi je rizicna pa nek si misli sta hoÄe.
Ja upravo sa wish narucila neke sitnice za sigurnost beba kad krene puzati. Pa cu vidit kad ce doc mozda ce stic dok propuze.Ā
Ove podloge slicno sam vidjela u ITaliji da prodaju bas povoljno i svakakvih velicina. Da je drukcija situacija veÄ bi isla kupiti to ovako cemo pricekat. Za sad nam ok baby gym prilicno je velika, a podlogu planiram uzet za njenu sobu pa valjda do onda bude sigurno ici u It makar poslala nekog.Ā
Tockice oprosti pocela sam se smijat na tvoje pitanje kad bi se trebali pocet okretat⦠Majka 3.djece pita to pitanje, a ja sebi zamijerim kad neÅ”to ne znam š¤£
Mi sutra primamo prve goste nakon drugo vremena ako izuzmemo moju mamu i sestru s kojima smo se vidjali cijelo vrijeme jer su obe u strpgoj karanteni bile posebno moja seka. Pristali smo na primanje tih prijatelja jer znm da su razumni ljudi i sami imaju 2 djecice i jako paze a btw nisu nidje bili ko mi osim nuznog pa ajde da mi se djete pocne socijalizirati. A frendicu koja sa malom klati po trgovinama, parkovima, druzenjima koje kakvim cijelo vrijeme sam zamolila da jos ne dolazi tj da ju ne primamo samo joj rekla jer mi je rizicna pa nek si misli sta hoÄe.
Ja upravo sa wish narucila neke sitnice za sigurnost beba kad krene puzati. Pa cu vidit kad ce doc mozda ce stic dok propuze.
Ove podloge slicno sam vidjela u ITaliji da prodaju bas povoljno i svakakvih velicina. Da je drukcija situacija veÄ bi isla kupiti to ovako cemo pricekat. Za sad nam ok baby gym prilicno je velika, a podlogu planiram uzet za njenu sobu pa valjda do onda bude sigurno ici u It makar poslala nekog.
Grizli sve sam zaboravila o tim pravilima kad i kako...kad krenu sve te silne razlicite faze zaboravis pomalo one koje su prosle.Ā
Idem si danas kupiti trakice, bas me prepalo ovo s Think.
Mi se secemo sa mojom mamom ali ga ne dira. Ona jedino ide u ducan a ostalo je doma. Ma nemam pojma vise, dat cu mm da odluci jer ja ne znam donijet pravu odluku vezano uz to.
11.10.2010 A ā”
17.01.2013 I ā”
I mi se javljamo u klub sisaca palcaAli i cijele Ŕake ili kaziprsta i srednjeg prsta. Dudu moj ima pretezno po danu. Navecer zaspi bez nje i nema je po noci.
ToÄkice beba bi se kao do 6 mj trebala poceti okretati, ako se do tad ne okrece malo ju pregledaju. Neke bebe krenu prije no najcesce oko 4-5 mj. Od frendice mala se tek sa 7 mj pocela okretati.
Okic.tnx
11.10.2010 A ā”
17.01.2013 I ā”
Sortiraj odgovore
Najstariji