ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    29. Travanj 2020. 16:26

miki0

Simbalija

Eeeeee i najbitnije, mala mi se okrenula na stomaaak 🥰 bebolina je Glorija 😎

Pa tvoja bebolina je bas napredna, prvo zubi sad i okret 🙈 bravo Glorija!! 🥰
    Jel se znala vratiti nazad na leda?

Jej hvala ♥️ Na leđa zna od prije, iako nekad se odmah okrene, a nekad gunđa i ne želi. Ne znam jel zaboravi? Umori se?
    Napredna osim u spavanju, opet smo imali burnu noć 🙈 sad bi mogao biti regres.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

annika
    29. Travanj 2020. 16:36

Joj Simbalija ja baš gledam mog, k'o neka mala bundeva ni naprijed ni nazad, bravo za tvoju curku
    Thinkpink baš mi je žao zbog nalaza
    Ja sam jučer cijeli dan potrošila pokušavajući dobiti bolnicu i dom zdravlja da vidim sto je s uzv kukova jer kaze pedijatrica da je 5 mjeseci krajnji rok- znači imamo tri tjedna fore, no nitko ne zna kad će početi s normalnim radom. Katastrofa

[iimg]

Grizli
    29. Travanj 2020. 17:02

DeeDee jel stigao patpat?
    Mrgud ma nije problem. Dokle nisi pitala ja nisam to isla ni gledat i kad si postvila pitanje nisam imala mira morala sam saznat, mrzim zivit u neznanju. A za sklapanje on je kao u komadu samo lad ga rastegnes moras neke sipke zakaciti izunutra i na to dolazi podnica. Ostalo se sve stisne.
    Simbalija 🤩 bravo!
    Meni gin javila da od pon upisuje za preglede, koja debilana sad nas 200000 ce u pon pomahnitalo zvat jer ne može odmah sad upisat nas. 🤦‍♀️ Nadam se da cu termin dobiti prije 2028.

DeeDee
    29. Travanj 2020. 17:17

Grizli nije 😏
    Al stigla mi danas dva druga paketa, pa nek im bude 😁
    Naručila sam novu noćnu pelenu i cover jer mi je tako prefora da se nisam mogla suzdržati, 
    Anikka si ti na kraju naručila od KK?

[/url

beba2025❤
    29. Travanj 2020. 17:48

DeeDee

Grizli nije 😏
    Al stigla mi danas dva druga paketa, pa nek im bude 😁
    Naručila sam novu noćnu pelenu i cover jer mi je tako prefora da se nisam mogla suzdržati,

Anikka si ti na kraju naručila od KK?

Preslatko🥰

mrgud_zg
    29. Travanj 2020. 17:53

Deedee ajme 😍
    Simbalija bravo! Svaka cast za curku. Kod nas ni na vidiku okretanje. Tek je na bok krenuo stabilnije
    Grizli kuzim princip, ja sam slican dobila neki prastari nasljedeni, ali nema ni madrac ni regulaciju visina. A i malo mi je grozno jer je stari pa sve gledam kak cu ga bacit i kaj bi bilo prakticno za kupit pa mi se bas ovaj tvoj svidio. Moram onda vidjet jos preklopni madrac. To je isto presudno za putovanje da ne zauzima puno mjesta. 
    E i jos sam zaboravila, petra ja njemu isto noktima pocupam pol tjemenice kad mi recimo zaspe na krilu poslje cicanja il tak nes 🙈😁

annika
    29. Travanj 2020. 18:39

DeeDee krasne su ja san pola porodiljne potrošila na pelene- dvije bambusice i dva Ai2  iz KK, Ai2 iz Boo&Boo, Molly od jedne cure. muž samo prevrće očima. planiram idući mjesec naručiti od Molly par pelena. Zaraza, prava zaraza

[iimg]

DeeDee
    29. Travanj 2020. 20:34

annika

DeeDee krasnesuja san pola porodiljne potrošila na pelene-dvije bambusice i dva Ai2 iz KK, Ai2 iz Boo&Boo, Molly od jedne cure. muž samo prevrće očima. planiram idući mjesec naručiti od Molly par pelena. Zaraza, prava zaraza

Znači ja sam sad skužila da ti vec devet mjeseci krivo pišem nick 🤦
    Ma baš zaraza, a kad je sve preeeeslatko, realno trećina ovog što imam bi mi bila dosta s češćim pranjem 😁
    I još sam osim ovog sve kupila u grupi, znači za ništa para.. ženice su super, dogovorimo dvije za 100kn npr., stave mi u paket još dvije nek mi se nađe, njima više ne treba, nikad nisam dobila u paketu samo ono što sam kupila ☺️

[/url

annika
    29. Travanj 2020. 20:47

DeeDee a ja to uopće nisam skužila, i sad gledam šta pričaš, šta krivo pišeš i vratim se na tvoj prijašnji post

[iimg]

annika
    29. Travanj 2020. 20:48

U kojo grupi trguješ? Mpp na fejsu?

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.