Ahahah Hani, utegnuta ko Eva Longoria, ovo mora moj muz procitat. Da mlatim tijelom kolko jezikom, bila bi utegnuta definitivno😁😁 😂
I ja .islim da je Hani zenica koja prica dozirano al pogadja u sridu. S uvrnutim smislom za humor. ;)
DeeDee tocno to,smelly cat😂😂😂
Mikio nema na cemu,ja sam pokrenula😁
Mislim da me Grizli pogodila. Samo ne hvatam oceve po vrticu, 20cm sam visa i jedno 15kg deblja od Mile😂
Ajme, tko god me usporedio sa Moranom Zibar- to je to, bolje me pročitao nego sebe samu. Samo sam malo vise zenskasta i neozbiljna. Moj zadnji koncert je bio onaj Brkova na OLjM.Imala sam startasice i kratke jeans tregerice i muža je bilo stid
[iimg]
P.s. kolko pivopija😳 Ja sam totalno vino/gin tonic. Grizli mozemo se za posiljku dogovorit.
Oblacim se Zara,Mango,imam trajni lak, i preko 50 haljina u ormaru,muz zna za 25😂😂 i misli da je puno ahahahahah. Ne izlazim iz kuce nenasminkana, slusam r'n'b pretezito...
Samojed toooocno sam te tako zamislila.
Predobro😂😂😂
Samojed nisam bas flegma, vise sam drama queen 😂 samo kaj to ispucam pa dodem fina na forum 😂
Mikio, imenjakinjo i stil nam je slican 😂 ja imam pun ormar majca na zivotinje 🤦🏼♀️ I uzorci su mi super, cvjetni i leopard 😂 moj muz se i danas nemrem pomiriti s mojim stilom 😂 i isto samo u tenisicama, uvijek sam htjela biti ko one tete u stiklama al nemrem ja to 🤦🏼♀️
Prije faksa sam bila stalno top usminkana, a onda sam se na faksu malo opustila, nije mi se dalo sminkati se za stale 😂 i sad mi je ten sto puta bolji nego kad sam imala dva sloja pudera.
Lavica jesi ti rekla da se sminkas svaki dan? Ja si tebe malo zamisljam ko stepfordsku suprugu, onak pic pic stalno po doma 😂
Grizli mozda i znam tvoju veterinarku, ko zna 😂 niska jesam, al imam dugu kosu
Ajme stepfordska supruga 😂😂😂 daaaa
Ja sam isto ko mlada uvijek htjela bit odvjetnica i mislila da cu bit sredena tip top. 😂 realnost je da sam skoro uvijek u ravnom 😁 mislim imam ja i stikle i haljine, al nekak i kad se sredim si ne izgledam “odraslo”. Iako jel po godinama sam medu starijima tu 🙈
Hahaa, Mikio, znam da se ti šališ, ali ima puno ljudi sa predrasudama.. Međutim, ja poznajem puno istetoviranih bajkera koji su zapravo nježnice u dusi🥰😍, a pirsevi.. pa, to je ženski ukras🥰
Curreee,, pa, niste daleko.. Volim ja cvijeće 🤭Al.. Ono.. Marte, crne hlače, crna majica sa izvezenim cvijećem, kožna jakna ili frutkica.. Nisam nikakav darker, također imam zelene, plave, crvene i ljubičaste majice🤭🤭, a po potrebi, naravno uskacem u štikle i haljine😄
Ja sam Mrguda, RedFox, Damnarexx i DeeDee zamisljala ovakve poput mene😄, Losa i Lavica, stroge učiteljice, Anikku, Simbaliju, Samojed, Zaricukao normalne ženice, a Grizli, , MaRe, Tani i Hani kao curice🤭🤭
beba čak što više, ja ne znam ni jednog bajkera a da nije dobrica u duši. kao i navijači. sve su to bebe kad ih upoznaš
Marte sve gledam da uzmem nove, dale su svoje nakon 13 godina od kojih sam pola živjela u njima haha. A imam još jedne "damske" bez kapice. imale su cvjetiće lijepe bar mjesec dana
[/url
Dakle ja sam u totalka soku…
Beba… Annika… 😳😳😳 Nikad ne bi rekla… Obje sam zamisljala totalno kao mama tipove ono zene koje imaju puno cipela, uredne, djecica sva po spagici, mirne, umjereno nasminkane… A ono divljakuse neke ppsebno Beba… Da se covjek zapita s kim se ja to dopisujem. Mislim da su nas zavarale sa tim svojim slicicama kraj imena. 🤔
DeeDee cime sam te iznenadila? I ja te zamišljam kao Phoebe ne znam zasto.
Btw i ja bi na klupicu sa jednim hladnim tocenim Zlatnim medom ili Grickom vjesticom! Ili moze gin tonic! Hvala…
Samojed je ja sam jako pozitivna osoba najcesce mi je pozitivan bio alko test prije trudnoce. Al nisam alkos nego to moj posao iziskuje!🤪
Lavicu ja uopce nisam zamislila kao strogu ni kao poslovnu, cak stovise zamisljam ju kao neku opicenu osobu, britka jezika. Podsjeca me na moje prijateljice totalno. A usporedila bi je sa Milom Kunis u Zloceste mame filmu. 😁
Losu pak zamisljam kao malu zensku, vrlo hiperaktivnu i kao avanturista neki. Ne znam zasto.
Btw ja sam bas nas sve zamisljala tako oko 30 godina +/-.
Damnarexx oprosti al tebe zamisljam kao neku full dominantu zensku, full sređenu ono bas sve umjetne trepacive, kvarcanje, nokti… Sve ono sto je meni SF, zgodnu, visoku, sređenu od a do ž od kad se digne iz kreveta.
Red fox tebe zamisljam kao moju veterinarku sorry… Niska, kratka kosa i luda 100 na sat.
I da ja sam totalno streberska osoba sta se izgleda tice, a ponasanje djelomicno. Ponekad ispliva moja divlja unutrasnjost. Sklona alkoholu (kako ovo lose zvuci, al vino mi je bilo na dnevnoj bazi must have), neplaniranim putovanjima i kad me neko napili jezicina se odveze na entu.
Mislim da kad bi slike povezale sa imenima si da bi bilo šokova
Aaaa,, Gricka vještica u Tkalci 🥰imaju još one klupe, robusne drvene stolove ili se nešto promijenilo?
Dakle ja sam u totalka soku…
Beba… Annika… 😳😳😳 Nikad ne bi rekla… Obje sam zamisljala totalno kao mama tipove ono zene koje imaju puno cipela, uredne, djecica sva po spagici, mirne, umjereno nasminkane… A ono divljakuse neke ppsebno Beba… Da se covjek zapita s kim se ja to dopisujem. Mislim da su nas zavarale sa tim svojim slicicama kraj imena. 🤔
DeeDee cime sam te iznenadila? I ja te zamišljam kao Phoebe ne znam zasto.
Btw i ja bi na klupicu sa jednim hladnim tocenim Zlatnim medom ili Grickom vjesticom! Ili moze gin tonic! Hvala…
Samojed je ja sam jako pozitivna osoba najcesce mi je pozitivan bio alko test prije trudnoce. Al nisam alkos nego to moj posao iziskuje!🤪
Lavicu ja uopce nisam zamislila kao strogu ni kao poslovnu, cak stovise zamisljam ju kao neku opicenu osobu, britka jezika. Podsjeca me na moje prijateljice totalno. A usporedila bi je sa Milom Kunis u Zloceste mame filmu. 😁
Losu pak zamisljam kao malu zensku, vrlo hiperaktivnu i kao avanturista neki. Ne znam zasto.
Btw ja sam bas nas sve zamisljala tako oko 30 godina +/-.
Damnarexx oprosti al tebe zamisljam kao neku full dominantu zensku, full sređenu ono bas sve umjetne trepacive, kvarcanje, nokti… Sve ono sto je meni SF, zgodnu, visoku, sređenu od a do ž od kad se digne iz kreveta.
Red fox tebe zamisljam kao moju veterinarku sorry… Niska, kratka kosa i luda 100 na sat.
I da ja sam totalno streberska osoba sta se izgleda tice, a ponasanje djelomicno. Ponekad ispliva moja divlja unutrasnjost. Sklona alkoholu (kako ovo lose zvuci, al vino mi je bilo na dnevnoj bazi must have), neplaniranim putovanjima i kad me neko napili jezicina se odveze na entu.
Mislim da kad bi slike povezale sa imenima si da bi bilo šokova
Aaaa,, Gricka vještica u Tkalci 🥰imaju još one klupe, robusne drvene stolove ili se nešto promijenilo?
Lani su još imali ali su se ful proširili i zatvorili da bude zatvorena terasa pa mi to nije više to. Točno se sjećam kad sam prvi put bila 2013. prije Perkele koncerta i to mi je bilo ono, sreća kao dijete u lunaparku. Poslije mi već godinama nije to to
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji