ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    24. Travanj 2020. 14:21

Ja sam bila 3 god u Poreču i 2 god u Zagrebu ali Rijeka je Rijeka 🥰
    A damnarexx vjerojatno 🙂 iako sam ja zadnjih par godina vani baš u gradu samo ako je neki koncert, nije da se ima baš di van.. booke i točke nema predugo, Palach više nije Palach, Arce isto nema ☹️
    River ili pred Riječkom 😁😁😁

[/url

DeeDee
    24. Travanj 2020. 14:51

Nego, kako djeca? 
    Moja je sad imala egzorcizam level cijepljenje, i vidjela sam da na pelenskom području ima sitne točkice, kao prištiće. u biti po trbuhu, ispod pupka. nije još nikad imala osip, a bome ni ovako plakala pa baš i nisam oduševljena. Može to bit neki oblik reakcije na cjepivo? nogice nisu natečene, jedva se vidi di je primila.. joj, dok kako Beba kaže, ne zaboravim da se cijepila ću paničariti na svaki plač vjerojatno..

[/url

Simbalija
    24. Travanj 2020. 15:06

DeeDee moja je najgrintavija ikad, ne daj Bože spustiti je iz ruku, uskoro sam Schwarzenegger. Nije spavala sinoć iz ne znam kojeg opet razloga, jel postoji skok sa 18tjedana? Išla sam brojati tjedne da vidim jel nešto sa 3,6,9 pa rekoh umnožak je da nije do toga 🙈
    Za osip ne znam, možda je prije do neke hrane?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    24. Travanj 2020. 15:15

Simbalija ajoj, nadam se da nije opet neki zubić. Jadne i ona i ti :S
    A ne bi trebala bit hrana jer nisam jela ništa šta inače ne jedem..namazala sam i nadam se da će se povući

[/url

Simbalija
    24. Travanj 2020. 15:41

Jao ne još zubiii 😳 Sad sam našla u knjizi Wonder weeks da je skok kad beba uđe u 19.tjedan života, eeee znači to je to. Kao tada uče kauzalnost, zašto se nešto događa pa su osobito grintavi i nervozni i ne spavaju. Ima li kraja skokovima 🤦🏻‍♀️ još nije skužila kako sa leđa na trbuh, a na bok ide samo kad se naljuti, iako meni to više izgleda kao neko izvijanje.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    24. Travanj 2020. 15:47

Lavice ja vino smatram zivotnim stilom ipak sam u tome od kad sam se rodila pa to je ono pijem jer mi jeftinije od vode dodje 🙈 al obozavam vino inace. Zarazila muza s time, al društvo nam malo tvrdo za vino/gin pa sam primorama bila prilagodit se pivskom drustvu. Al cuj nemos alkosa iz enologa izbiti 🤣... Mozemo se dog za isporuku neku da lakse spavas 😜!
    Btw ja mislim da steber nije uopce u losem smislu opis (tjesim se...) 
    DeeDee visa u Porecu? Znam jako puno ljudi s tog faxa. 
    Ja sam u Zg studirala i bas mi je u lijepom sjećanju i rado dolazim u Zg al poslovno sam cesto i zbog doktorata sta moram na fax. Tako da jedva cekam da moram doc u Zg da obavim shopping i Gricku ☺️. 
    Ako komentiramo ormare imam miljardu cipela valjda al tu ime svega od finih salonki do tenisica kojekakvih. A roba joj isto od 10 crnih sakoa do hrpe tamnoplave robe, masu robe na Mickey, zivotinje, saljive poruke isl. vise ono djetinjasto bi rekla moja mama, do tockica, crtica, sareno ko cirkus Moira Orfei,svecanih haljina, do straca kojekakvih za teren. Nigdje se po stilu odjevanja ne bi smjestila. 

Grizli
    24. Travanj 2020. 15:49

Moja je danas onakva kakva se ne spominje javno da se ne pokvari... 
    Simbalija i Mikio držite se... 

DeeDee
    24. Travanj 2020. 16:06

Evo sad nema uopće osipa 🤔🤔🤔
    Guguće i smije se, šta je bilo ono prije bog zna.
    .
    Da Grizli, 3 god mediteranske i onda na agronomski u ZG na diplomski. U Poreču smo svi s godine bili kao jedna velika obitelj i baš mi je to bio prekrasan period života. ZG mi je pak bio najveći šok ikad valjda. Seljo očekivala kao veliki grad, open minded people, svi ce bit alternativa.. tek šta me nisu svetom vodicom polijevali kad bi ušla u predavaonu 🙈 izgledala sam malo ekstremnije tih dana 😁

[/url

24. Travanj 2020. 16:13

DeeDee

Nego, kako djeca?
    Moja je sad imala egzorcizam level cijepljenje, i vidjela sam da na pelenskom području ima sitne točkice, kao prištiće. u biti po trbuhu, ispod pupka. nije još nikad imala osip, a bome ni ovako plakala pa baš i nisam oduševljena. Može to bit neki oblik reakcije na cjepivo? nogice nisu natečene, jedva se vidi di je primila.. joj, dok kako Beba kaže, ne zaboravim da se cijepila ću paničariti na svaki plač vjerojatno..

Moguc je osio od cijepljenja. Provjeri s pedijatricom.

Taani
    24. Travanj 2020. 16:30

Mi cijeli dan u dvorištu na zraku i bome malac spava kao pravi. Odradio je od 12 do 14.30h, ne pamtim kad je zadnji puta spavao toliko dugo . Sad smo ušli malo u kuću pa ćemo poslje večere oko 6 u šetnju, milina . Jučer je otkrio da može strpati rub bodija u usta dok ga presvlačim, danas jede i dekicu .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.