Zarice ne mici pirs :)
.
Btw i ja sam corava, al nosim lece😪 razmisljam ici na lasersko poslije drugog poroda.
Imam poznanicu koja je skidala dioptriju, ostala trudna i kako je tiskala tako joj se vratila dioptrija ali u plus (skidala minus).
P.s. mikio na faksu sam imala pirs u nosu dok mi nos nije natekao ko bundevica (tata me nagovorio da probusim nos)🙈🙈🙈
Jel moguce da te tata nagovorio? Vecinom oni "odgovaraju" od pirsanja haha.😁
Jesi to isla kod zlatara busiti pa je nateklo ili? 🙁
Molim? Damna? Bila sam uvjerena da si teški šminkeraj😊💄👠 A bebu sam zamišljala ko Jolinu ženu sa 3 kćeri😁 I slažem se sa zaricom, lavica je sigurno sitna i dinamitna, stalno u pokretu, guzlasta😉 i utegnutog trbuha ko Eva Longoria, samo mi se tu ona dijeta onda ne uklapa😋😁
A annika ko Morana Zibar, opuštena...
Mrgud, mikio i mare uvijek zajedno vidim, ko 3M, sveto trojstvo😁 u mutnom, s nejasnim licima🙈😁
Vidis Hani, tebe uopće ne mogu definirat, neutralna si mi. Rekla bih jedna normalna žena da nam popravi prosjek 😂
[/url
Dakle ja sam u totalka soku...
Beba… Annika… 😳😳😳 Nikad ne bi rekla... Obje sam zamisljala totalno kao mama tipove ono zene koje imaju puno cipela, uredne, djecica sva po spagici, mirne, umjereno nasminkane... A ono divljakuse neke ppsebno Beba... Da se covjek zapita s kim se ja to dopisujem. Mislim da su nas zavarale sa tim svojim slicicama kraj imena. 🤔
DeeDee cime sam te iznenadila? I ja te zamišljam kao Phoebe ne znam zasto.
Btw i ja bi na klupicu sa jednim hladnim tocenim Zlatnim medom ili Grickom vjesticom! Ili moze gin tonic! Hvala...
Samojed je ja sam jako pozitivna osoba najcesce mi je pozitivan bio alko test prije trudnoce. Al nisam alkos nego to moj posao iziskuje!🤪
Lavicu ja uopce nisam zamislila kao strogu ni kao poslovnu, cak stovise zamisljam ju kao neku opicenu osobu, britka jezika. Podsjeca me na moje prijateljice totalno. A usporedila bi je sa Milom Kunis u Zloceste mame filmu. 😁
Losu pak zamisljam kao malu zensku, vrlo hiperaktivnu i kao avanturista neki. Ne znam zasto.
Btw ja sam bas nas sve zamisljala tako oko 30 godina +/-.
Damnarexx oprosti al tebe zamisljam kao neku full dominantu zensku, full sređenu ono bas sve umjetne trepacive, kvarcanje, nokti... Sve ono sto je meni SF, zgodnu, visoku, sređenu od a do ž od kad se digne iz kreveta.
Red fox tebe zamisljam kao moju veterinarku sorry... Niska, kratka kosa i luda 100 na sat.
I da ja sam totalno streberska osoba sta se izgleda tice, a ponasanje djelomicno. Ponekad ispliva moja divlja unutrasnjost. Sklona alkoholu (kako ovo lose zvuci, al vino mi je bilo na dnevnoj bazi must have), neplaniranim putovanjima i kad me neko napili jezicina se odveze na entu.
Mislim da kad bi slike povezale sa imenima si da bi bilo šokova
Jao hani je meni ko neka skolarka, vrckava, mala ☺️
Mrgud meni uopce nisi mrgud, vec me podsjecas na osobu koja je totalno ono prirodnjak.
Ja plačem na ove opise 😂😂😂😂😂
Grizli a ne znam, valjda jer mi kolegica s faxa rodila u Puli kad i ti i nekako sam uvijek zamisljala nju kad bi ti tipkala hahah, a čista ste suprotnost. Ništa loše naravno 🙂
Može može grička ajme zaslinila sam mobitel malo.
Ja imam dosta širok spektar interesa i mislim da nikom ništa ne bi bilo jasno kad bi u istu prostoriju stavila sve ljude s kojima se druzim.
Recimo da je prije bebe to izgledalo: preko tjedna posao, dosta sastanaka i pokoji seminar/kongres, petak šank jako jako 🙈 i to uvijek prava muška ekipa, subota utakmica i/ili neki koncert, nedjelja priroda, šuma, životinje. Naravno ne uvijek tako ali ajmo reci prosječni tjedan 🙃
[/url
Da grizli tebe ko totalnu strebsi 🤓 u pozitivnom smislu. Jer uvijek tak nekak argumentirano pises, nikadto nije sam tok misli 😋
I deesb zamisljam ko neku ljepoticu pic pic. Zbog one profi slike u trudnoci 😉
Hani ti mi ko normalna osoba sa uvrnutim smislom za humor 😈
Ja sam ustvari totalni prosjek, vise opustenog stila, klosar u dusi, avanturist po prirodi. Nisam skroz mrgud al sarkazam izlazi iz mene na sve pore. Imam boru iznad nosa od mrstenja na suncu, i mali kad se rodio se rodio s istom takvom borom 😂 pa ga od rodenja zovemo mrgud ❤️😂
Ja sam u srednjoj bila u njemackoj u nekoj ljetnoj skoli i htjela probusit nos, dosla s frendicom ona isla prva i njoj neku zilicu probusili bilo krvi do koljena 😂 morali joj izvadit. Ja se usrala hahaha pa na kraju nisam nikad zbusila. A inace nisam neki papak tip, recimo skakala sam bungee i tak to 😁
No pa ako imamo i 35 oko 30 smo
Damnarexx ja sam skinula diptriju pred 12 godina j pred 3 godine sam opet dosla na -1. Imala sam -8 prije operacije. Sad nosim lece natrag kad vozim. Zivcira me da i malo manje vidim. Makar hrpa ljudi sa -1 nista ne nose
Sortiraj odgovore
Najstariji