ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2020. 12:35

Eto kako nas zivot odnese svukud.  mrgud ja sam mislila biti neka opasna znanstvenica u nekom labu... Kuta i tako. no zivot te odnese nekud drugdje  Sad radim nesto slicno ko Bernadette iz Teorije velikog praska. No barem mislim da vise zaradujem nego bi u znanosti. 

DeeSB
    24. Travanj 2020. 12:38

Hahaha...super tema, neke su me bas iznenadile (pozitivno, naravno). 
    Mrgud hvala, ali i ja sam vise prosjecno opusten tip 😀 Kosa mi je trenutno duza i plava, ali godinama sam imala kratku. (Sad je najduza u zadnjih 15 god.) 168 visoka i sad 72 kg (moram doci na 65 🙈). Nemam umjetne ni nokte ni trepavice, ali volim sminku i uvijek sam nasminkana. Sto se tice oblacenja to su rifle, tenisice i pamucne majice s nekim natpisima ili disney likovima. Malo sredjenije izdanje za posao su rifle, vestica i gleznjerice...za grad rifle, neki top i stikle. Haljine za svatove i tako neke svecanije prigode. Najsredjenija sam bila sad u trudnoci. 😀
    Sva sreca pa mi je i posao takav da mogu u tenisicama biti. 😁
    Totalno sam drustveni tip, uvijek za zezanciju, a i za popit i pojest...tako da se biljezim za tu pivu na klupici. 🤣🤣
    Ps. obozavam tetovaze ali nikako da se odlucim na taj korak. Zato je muz istetoviran za oboje 😂

L 💛

Simbalija
    24. Travanj 2020. 12:40

Ja isto totalni pivopija, imala sam godinama pirs na obrvi, više ne. Zadnji koncert Urban ♥️
    Meni isto Lavica i Losa djeluju najoštrije, s tim da sam Lavicu zamišljala pic pic, onako ženstveno, a Losu više pic pic ko odvjetnički tip.
    DeeeDee mi je tip koji uvijek nasmijava u društvu i sa svime se sprda.
    Samojed djevojčak slatki, nježni. I Hani mi tako djeluje.
    Mrgud nekako staloženo i ozbiljno, tako mi i Mikio djeluje.
    I neka mi pliz netko objasni zašto mi na mobu nikad ništa ne boldaaa svaki put mi se vrati na normalno 😭

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

beba2025❤
    24. Travanj 2020. 12:43

DeeDee

beba2019

Grizli

Dakle ja sam u totalka soku…
    Beba… Annika… 😳😳😳 Nikad ne bi rekla… Obje sam zamisljala totalno kao mama tipove ono zene koje imaju puno cipela, uredne, djecica sva po spagici, mirne, umjereno nasminkane… A ono divljakuse neke ppsebno Beba… Da se covjek zapita s kim se ja to dopisujem. Mislim da su nas zavarale sa tim svojim slicicama kraj imena. 🤔
    DeeDee cime sam te iznenadila? I ja te zamišljam kao Phoebe ne znam zasto.
    Btw i ja bi na klupicu sa jednim hladnim tocenim Zlatnim medom ili Grickom vjesticom! Ili moze gin tonic! Hvala…
    Samojed je ja sam jako pozitivna osoba najcesce mi je pozitivan bio alko test prije trudnoce. Al nisam alkos nego to moj posao iziskuje!🤪
    Lavicu ja uopce nisam zamislila kao strogu ni kao poslovnu, cak stovise zamisljam ju kao neku opicenu osobu, britka jezika. Podsjeca me na moje prijateljice totalno. A usporedila bi je sa Milom Kunis u Zloceste mame filmu. 😁
    Losu pak zamisljam kao malu zensku, vrlo hiperaktivnu i kao avanturista neki. Ne znam zasto.
    Btw ja sam bas nas sve zamisljala tako oko 30 godina +/-.
    Damnarexx oprosti al tebe zamisljam kao neku full dominantu zensku, full sređenu ono bas sve umjetne trepacive, kvarcanje, nokti… Sve ono sto je meni SF, zgodnu, visoku, sređenu od a do ž od kad se digne iz kreveta.
    Red fox tebe zamisljam kao moju veterinarku sorry… Niska, kratka kosa i luda 100 na sat.
    I da ja sam totalno streberska osoba sta se izgleda tice, a ponasanje djelomicno. Ponekad ispliva moja divlja unutrasnjost. Sklona alkoholu (kako ovo lose zvuci, al vino mi je bilo na dnevnoj bazi must have), neplaniranim putovanjima i kad me neko napili jezicina se odveze na entu.
    Mislim da kad bi slike povezale sa imenima si da bi bilo šokova

Aaaa,, Gricka vještica u Tkalci 🥰imaju još one klupe, robusne drvene stolove ili se nešto promijenilo?

Lani su još imali ali su se ful proširili i zatvorili da bude zatvorena terasa pa mi to nije više to. Točno se sjećam kad sam prvi put bila 2013. prije Perkele koncerta i to mi je bilo ono, sreća kao dijete u lunaparku. Poslije mi već godinama nije to to

Aaa,, koja šteta, pa onako je baš bilo zakon.. Ali, dobro.. Sve se mijenja, tako i to..
    Neki novi klinci😊

beba2025❤
    24. Travanj 2020. 12:48

Mogle bi baš i popiti to pivo koliko mu se prijetimo😄😄samo da smršavimo mi koje trebamo😂💪

24. Travanj 2020. 12:51

I ja sam za pivo... Isto samza pojest i popit.... i u parku na klupici i finom restoranu. Posto sad restorani ionsko ne rade klupica ce bit super  Pivo i topli burek iz pekare...

Damnarexx 🌺
    24. Travanj 2020. 13:24

Istina mikio😁 
    Ajme Grizli bas si me šokirala svojim opisom mene😂 a ja toootalno kontra. Osim sto imam trepavice i nokte🤪 al fora razmisljanje 😊
    .
    Ja sam inace sitan mali curicak plave kose, sa pirsom na nosu, obrvi i pupku. A tetovaze na cijeloj lijevoj nadlaktici, jedna na ledjima, pa sitna na rebrima, na desnoj nozi na listu iii malo srceko na prstu☺️
    Samo Adidas u ormaru i jedne stikle🤪
    Deedee i ja sam bila 2013 na Perkele koncertu! Vidim i utakmice(Armada? 😛) .sve mi se cini da se mozda znamo iz viđenja. Nema u Rijeci bas preevise alternativaca. Sad me fuul zanima😁

Damnarexx 🌺
    24. Travanj 2020. 13:25

miki0

Steta da nismo sve iz zg da se nademo na hrpi i dobro nasmijemo uz pivu i gin tonic na klupici u parku 😊

Totalno. 🥰

Lavica27
    24. Travanj 2020. 14:07

Ah Rijecanke, ja sam studirala i zivjela u Ri❤
    Pozdrav od Stepfordske🤘😂😂😂😂 Sta sve necu pročitat danas... Damnarexx ne bi te nikad tako zamislila🙈🙈🙈

Damnarexx 🌺
    24. Travanj 2020. 14:11

Lavica27

Ah Rijecanke, ja sam studirala i zivjela u Ri❤
    Pozdrav od Stepfordske🤘😂😂😂😂 Sta sve necu pročitat danas… Damnarexx ne bi te nikad tako zamislila🙈🙈🙈

A daa? Bas lijepo 😁 na koji faks si isla?
    Ja sam 3god u Zagrebu, super mi je i sve..al uvijek mi je toplo kad dodem doma u Ri💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.