ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    23. Travanj 2020. 23:16

Lavice, iz tebe progovara iskustvo😉 i mudrost (starije🙈🙊😋😁) gospođe
    Mene je grizli danas iznenadila s naočalama😎😉😁 Šok i nevjerica😁😁Uopće je nisam tako zamišljala, ne znam zašto🤔😚 
    Laku noć  svim cijepljenim i necijepljenim bebicama😘

samojed
    23. Travanj 2020. 23:31

Nadam se da je skok jer ovo je stvarno nepodnošljivo ali evo sad napokon spava bez nekih izpada nadam se da će se vratit u normalu msm pn svakako se budi i po noći svaka 3 sata al ovo sad je doslovno svake minute....
    Zarice ☺️ baš me zanima zašto si mislila da sam starija hehe 
    Deedee tebi izgleda moji postovi totalno neozbiljno pa si mislila da sam tinejdžerica hehe sala 😂
    Lavica slazem se sa Hani i ja te baš tako zamišljam 😍
    Mikio kazu da je svaka trudnica različita pa ti možda sljedeća bude baš blažena , mene je baš strah što kažu da su različite jee mi je ova bila top..

Damnarexx 🌺
    23. Travanj 2020. 23:55

Mrgud ja sam mislila da si malo mladja, a za Deedee sam mislila da je mrvicak starija.. ne znam zasto😁
    A za Samojed sam znala da smo tu negdje sa godinama, i za Tani sam mislila da je mojih godina🤦
    Hahahha i meni je Lavica u glavi kao da je izgledom stroga, il da se tako drzis😁
    Ja msm da kad bi stavili svoje slike, da bi to bio show😂😂 kao kada citas knjigu, pa zatim gledas film, i sve ti padne u vodu jer nisi tako zamisljao likove 🤪
    .
    Sto se tice hrane, nereda, puzanja po podu...uopce ne zelim o tome razmisljat.
    Imam psa i ne znam kako cu to izvest, poludit cu.. da se decka pita, briga njega, on bi rekao "Kaj bu joj bilo...necemo djete pod staklenim zvonom cuvati." U jednu ruku je u pravu, al grozim se da joj vadim dlake iz usta.. a vec se i sad zalomi tu i tamo koja🤮😩

Damnarexx 🌺
    23. Travanj 2020. 23:59

Losu zamisljam kao visoku, vitku zenicu tamne kose, ostrog pogleda🤪😁😁

beba2025❤
    24. Travanj 2020. 00:44

Hahaa,, još će na kraju ispasti da se netko ovdje i poznaje😄baš ste mlade mame, super mi je to.. Ne znam kako žene kasnije rađaju.. Meni je ova trudnoća bila baš teška.. Mislim, puno problema, starija i uz to debela. 

Meni Losa i Lavica djeluju nekako strogo, poput učiteljica 🤭🤭
    Što se tiče papice i nereda.. Svoje sam totalno razmazila sa svime, ali to nikad nisu radile, ne rade nit sad i neće nit ova beba., pri tome mislim da capa po zidovima i namještaju. 
    Ali, ništa sladje nema od bebe kad se uči papati, primi sakicom hranu, donese do usta, zgura cijelu šaku u usta, a hrana ispadne 😂😂uglavnom, tacna se opere odmah nakon papice,tako da je to dozvoljeni prostor za nered🥰

DeeDee
    24. Travanj 2020. 08:11

Kad smijem prestat bit sasrana od cjepiva? 😁
    Sve ok, mjerila joj temperaturu svako toliko, nije imala..sva je usporena i djeluje mi malo spušeno, i kapci su joj onako na pol koplja briznoj, ali dobra je ful. Imala je samo jedno plakanje i to jer sam je pretpostavljam naslonila na ubod dok sam je namještala na sisu 😥
    .
    Ajmo na ovaj zabavniji dio 🤣
    Damnarexx i ja mislim da bi bilo tako, ne može bit zabavno kao u glavama😂😂😂😂
    Za mene si mislila da sam starija jer samo mudrost iz mene izlazi 😂😂😂
    Samojed ništa loše nego sam te baš zamislila kao neku djevojčicu i na svaki tvoj post bi te najradije isla zagrliti i utješiti ❤️ btw nadam se da je skok i da će brzo proći 🙂
    Mrgud zamisljam kao sebe hahah. Vidim sebe, mrgud i damnarexx na klupici s pivom 🤣🤣🤣🤣 nemojte me sad razočarati i reći da vi samo skupa pića u skupim kafanama 😂😂😂😂
    Lavica mi je u glavi točno ovako kako je mrgud napisala 😁😁
    A LoSa mi je neka šefica, isto onako pici pici sređena i ubija pogledom i svi na poslu se mole da ih ne prozove 😂😂❤️
    Grizli me iznenadila već jednom 😁
    I anikku i bebu zamisljam kao gospođe (valjda mi mozak tako poveže čim pročitam više djece 🙈)

[/url

annika
    24. Travanj 2020. 08:24

Jesam, jesam...gospodja- nego štajoj, kao sve sam samo ne kao gospodja
    Ja sam vidjela MaRe i uzivo jo ne bih dala ni tih 30. 

[iimg]

24. Travanj 2020. 08:35

Ha ha ha ha... sta djelujem tako stroga ?  Niste bas puno fulale u neki segmentima, malo jesam stroza ali se nadam i pravedna. Moram kordinirati ljude na poslu, a ako sve popustim ja bi bila kriva od svojih nadredenih. Recimo da sam po izgledu na poslu tipican korporacijski tip  Visoka jesam no ne bas mrsava  Sad po doma sam u trenicrci, bez leća i sa pola svoje kose jer mi je pola ispalo 
    Mi smo uselili u novu pic pic kucu taman prije nego sam ostala trudna. No ja nisam tip koji je opterecen ciscenjem niti sam rob ciscenja. Nije prljavo no nered je... npr gym nasred dnevne... igracke po svuda... dvoja kolica u dnevnoj i tako...

• Zarica
    24. Travanj 2020. 08:40

Ma ja nebi za Lavicu rekla stroga poslovna. Ona mi je sitna, ali dinamitna

• Zarica
    24. Travanj 2020. 08:45

Ja npr imam pirs na bradi. Rekla sam si da cu ga maknut jednom kad rodim (kao onda cu sigurno bit prestara za to), al nekak ne zelim sad ipak:P a i mm ga voli pa reko nek ostane di je. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.