Moj ormar vam izgleda kao kod prosječnog šesnaestogodišnjaka kojem je mama prestala imati utjecaj na to kako će se obući 😂😂😂😂😂
Traperice (Lidl naravno 🙈), 5227 Adidas hoodica, majice s natpisima tipa nadrkana 😂😂😂, dvije spitke, haringtomka, Adidas tenisice iiiiiii jedna mala mala poličica sa stvarima kad moram glumit odraslu ženu. I da, ja imam firmu 😂
I pol obrijane glave i pretezno svaki mjesec drugu boju kose. ali taktički premjestim razdijeljak za sastanke 🙈
[/url
Ahahaha lavice ❤️
Smelly Cat, Smelly Cat,
What are they feeding you?
Smelly Cat, Smelly Cat,
It's not your fault
😂😂😂😂😂😂
[/url
ajme uvijek propustim najbolju zabavu
ja sam isto tocno kako mare kaze zamisljala bebu u cvijetnoj haljini
deedee ma prepozna svoj svoga klošar u duši
po postovima meni još nekak i mare djeluje da bi mogla na klupicu, a možda sam skroz fulala
za loshu mi je tak smijesno to kaj ju ja isto zamisljam ko pravu korporativnu zenu, a s obzirom da je s mog faksa, nemrem si to uipce zamislit i jos tak normalna zenska
ja kad sam upisala faks i vidla ljude oko sebe, doslo mi je da se ispisem
dan danas se druzim s 3 cure i 2 decka i mislim da je to jedino normalno sto je bilo u generaciji
tanni wow dredloksi. zakon. kad pricamo kak se tvoj i moj prate, voljela bi se mijenjat za tvoje noći
Uvijek zaboravim sve napisati u jednom postu 🤦🏼♀️ Kaj se tice psa, mene isto jeza hvata. Jos mi imamo pinca i tih dlaka ima posvuda, zapiknu se u robu. Bojali smo se kak se biti s malim i bas nas je iznenadio kolko je dobar. Al vidjet cemo kak ce biti kad mali pocne puzati. Inace je jako zivahan, nije zlonamjeran, al skace jako i strah me da ne ogrebe malog. Al nekak imam feeling da ce biti sve super. Jedino nas ceka usisavanje svaki dan 😂
I moja pušta dlaku više nego ikad, prestrašno. Još je kratkodlaka pa je to kao sitne iglice, nema gdje ih nema. Mene nije strah da bi ju ogrebla ili srušila ali me strah da mala ne pojede koju dlaku previše kad propuže. Uopće ne znam kako da to izvedem, a htjela bi da su skupa definitivno. Ja sam prohodala tako što sam se drzala uz tadašnjeg psa ❤️ .
[/url
P.s. mikio na faksu sam imala pirs u nosu dok mi nos nije natekao ko bundevica (tata me nagovorio da probusim nos)🙈🙈🙈
Deedee svi koji me poznaju bi se složili s tobom muž kaže da ni sa 40 neću odrast pa izgleda da si me dobro procijenila
A što se tiče mene volim sminku ali basss, odjeća: uske pantole, kratke majce, uske haljine,dekolte, duga izpeglana kosai (nefarbana) dugi nokti eto u suštini to sam ja
Losa Lavica zamisljam vas kao da ste jedna osoba ne znam zašto al kao da ste iste stroge, rad red disciplina
Deede nikad ali baš nikad ne bih mislila da si tako opušten tip jer po postocima mislila sam da si neko sa dosta iskustva i ozbiljnosti 😂
Red Fox kao neka opuštena osoba totalna flegma nez zašto
Grizli ti mi djeluješ kao da odises nekom pozitivom
Beba i ja sam te zamišljala nekim njeznicom
Mrgud takodje zbog nadimka mislim da si neki Mrgud 😂
Zarica,Damnarex znala sam da ste tu negdje mojih godina
Sigurno sam nekog zaboravila al za svakog imam neku viziju u glavi 🤣
E cure, sad mi palo na pamet, jel mi trebamo nosit doznake na posao za drugih 6 mj?? 🙄
Ja se uopce nemogu sjetiti kaj sam nosila za otvaranje porodiljnog do kad su vrijedile te doznake 🥴
Nene meni rekli samo onaj papir što ti oni daju da ispuniš, tamo i tata potpisuje suglasnost.
Ne za hzzo, mislim za posao?
Nene ništa ne treba za posao barem je meni tako knjigovođa rekla 🙂
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
E cure, sad mi palo na pamet, jel mi trebamo nosit doznake na posao za drugih 6 mj?? 🙄
Ja se uopce nemogu sjetiti kaj sam nosila za otvaranje porodiljnog do kad su vrijedile te doznake 🥴
Nene meni rekli samo onaj papir što ti oni daju da ispuniš, tamo i tata potpisuje suglasnost.
Ne za hzzo, mislim za posao?
Nene ništa ne treba za posao barem je meni tako knjigovođa rekla 🙂
Da, samo HZZO :)
[/url
Beba ajme nikad ne bi rekla! Može, ti ćeš s nama. Ili samnom ako ove budu fine 😛
Hvala na odg. za cjepivo, bila sam sva izgubljena kod doktorice 🤦
Hahaa, ma, pa FINO ćemo popiti pivo😂
Ajmee Beba! Pirsevi, tetovaze. Vrh😁😁 Pa ja sam doslovno tvoja 10 godna mlađa verzija. Imam i pirseve i tetovaze, samo sto ne mjenjam boju kose vise, nasla sam se u plavoj i to je to☺️
Deedee iiii ti si me bas ugodno iznenadila😍 Takodjer, djelimo ormar🤪 koju boju spitke imas? Ja bordo😂😂😂
I daa, def sam tip za popit pivicu na klupici🥳👌
Sortiraj odgovore
Najstariji