Jesam, jesam…gospodja- nego štajoj, kao sve sam samo ne kao gospodja
Ja sam vidjela MaRe i uzivo jo ne bih dala ni tih 30.
🤣
A ja sam tebe po postovima uvijek zamisljala plavu i podeblju hahaaha ne znam zasto a na kraju mrsava i crna ko noc 🤣
Oh well, ja sam mislila imat normalnu kosu 😂😂😂😂
Ne znam od kud mi ta ideja 🤷
[/url
Zarice moj frendica ekonomistica je sa 37 stavila pirs na obrvu. Svi je pitaju jel kriza srednjih godina Ona je kao to oduvijek zeljela i sad se odlucila...
DeeDee 😂😂
Naravno, kad situacija zahtjeva,gospođa sam☺️i to gospođa sa trenutnim viškom kilograma, ali inače sam tip mrsavice(izuzev guze), sa piersom, tetovažama, boju kosu mijenjam svaki mjesec, pivo bih rado popila točno na klupici.. 😄😄
Žao mi je kad pročitam da vam bebice tako ne spavaju, nadam se da će početi uskoro, jer teško je takvim tempom funkcionirati.
DeeDee, mene je nakon cjepiva uvijek strah sve dok ne zaboravim da se cijepila, ali, pedijatrica mi uvijek kaže da nuspojave, ako će se pojaviti - pojaviti će se kroz tri dana.
Moja je prehlađena, pa nam je odgodjeno cjepivo na 6mj.
Beba ajme nikad ne bi rekla! Može, ti ćeš s nama. Ili samnom ako ove budu fine 😛
Hvala na odg. za cjepivo, bila sam sva izgubljena kod doktorice 🤦
[/url
Jutro!
Slažem se s mikio, ja sam se isto iznenadila što smo sve većinom oko 30 pa naviše. Baš sam mislila da će biti puno više mlađih cura 🤷. Iako sad kada malo bolje razmislim ima smisla, sjećam se da su neke od vas spominjale da imaju svoje firme? Svaka čast btw !
-
Ja sam imala dreadlockse do prije 5 godina i nadam se da ću nekada imati volje i želje da ih ponovno imam pa makar i u krizi srednjih godina . Inače jako visoka i s viškom kilograma
. U ured srećom mogu u starkama jer cipele nosim samo u svatove (tuđe, ne svoje).
-
Damnarexx, razumijem te u potpunosti jer mi imamo huskya kojem dlaka opada cijele godine (umjereno) i onda još 2 puta godišnje mijenja dlaku (traje po mjesec dana), a tu količinu dlaka može zamisliti samo netko tko ima takvu ili sličnu pasminu...
beba, thumbs up za pierceve i tetovaže ja bježim od igle kao vrag od tamjana pa se nisam nikada usudila
.
Beba ti meni djeluješ tako nježno i milo, ja sam te zamišljaka u nekoj cvjetnoj haljini sa cvijećem u kosi
MaRe znači odajem dojam plavuše
Ja sam vam isto ćorava bez naočala i baš sam razmišljala da probam leće.
[iimg]
Bas sam se nasmijala 😂 ja sam se isto iznenadila za Bebu jos imas i tu njeznu sliku 😂
Losa i Lavica isto kod mene prolaze ko stroge poslovne zene
Za Grizli se uvijek iznenadim kad pise kak je mrsava jer sam ju valjda znog nicka zamisljala ko bucku 😂
DeeDee sam zamisljala ko alternativku neku i uvijek sam ljubomorna na nokte 😂
Mislim da bi se bas iznenadile 😂
Vidim i da nas je puno coravih 😂 ja isto imam naocale, inace nosim lece al sad su mi oci preumorne da ih jos s tim mucim. Mali je poceo grabiti naocale pa mozda i opet krenem s lecama
Uvijek zaboravim sve napisati u jednom postu 🤦🏼♀️ Kaj se tice psa, mene isto jeza hvata. Jos mi imamo pinca i tih dlaka ima posvuda, zapiknu se u robu. Bojali smo se kak se biti s malim i bas nas je iznenadio kolko je dobar. Al vidjet cemo kak ce biti kad mali pocne puzati. Inace je jako zivahan, nije zlonamjeran, al skace jako i strah me da ne ogrebe malog. Al nekak imam feeling da ce biti sve super. Jedino nas ceka usisavanje svaki dan 😂
Ahahahahahahahhaha umirem od smijeha ahahahahha😂😂 i sokirana sam,sta ja tako strogo zvucim,ajme neee... Ja sam inace saljivdzija, ali sto na umu to na drumu. Kritiziraju me frendice da bi nekad trebala presutit al 🙈🙈🙈 Na dupe bi progovorila.
Zarice nneeee nisam sitna zenica. 1.70 i 69 kila trenutno 😭 a nekad mi se 65 cinilo puno😂 Odijela bas ne nosim al poslovno se za posao moram obuci.
Grizli sam ja bas sa naocalama zamisljala,visoka mrsava onaj malo streber tip (u dobrom smislu)
Mikio zasto ja,iako sam te vidjela, stalno zamisljam da imas plavu kosu🙈
LoSu sam ja zamisljala bas kako se opisala😁 Al LoSa je stroza od mene😂
Beba malena je jos prehladjena? I ja sam te ko neki cvjetni sve je zen leprsavi tip zamislila
Mrgud je mrgud zbog nadimka...a DeeDee zamisljam kao Pheobe😁😁
Samojed,Damnarexx i Zaricu ko curetke zamisljam🌺
Za Anniku sam tocno tako i mislila da izgleda,kod Tani jedino da je niska,ne znam zasto🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji