Moja je danas onakva kakva se ne spominje javno da se ne pokvari…
Simbalija i Mikio držite se…
Neka neka, drago mi je da bar netko spava, ja opet uključujem autopilot 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mi se polako vracamo u normalu...po noci je prije bolje spavao al sta je tu je...
.
Ja sam inace odrasla na klupicama:D u srednjoj su to bili uglavnom purgeraj, ribnjak, mocvara i takve stvari, na faksu starija verzija toga. Sad ne izlazim vise uopce (ocito😁), ali uvijek preferiram klupicu prije kluba. I vino mi je hit, od pive dobijem hemice:D Sto se tice stikli nosila sam ih prije svaku drugu godinu za proslavu nove godine:D al djelomicno jer me stvarno bole stopala u njima. Mada nije mi problem obaviti i fensi dogadjaje, volim sve, a odnedavno i haljine:)
Moj se malac jso nije vratio u normalnu 🤣 i dalje je nervozan i placljiv nadam se da će vcrs napokon noć biti dobra ( samo da se zna meni je dobra noć kad se budi svako 3 sata)
Ja pivo nisam doslovno nikad u životu popila 😂 gadi mi se na pogled a preferiram vino i jeger moja omiljena dva pića 😍
Deedee moj malac ima kao tri sitna bsloncica baš danas mu se pojavila ja mislim da je od znoja il nemam ni ja pojma što A nismo se cjepili
Grizli peovociraj, peovociraj sa svojom vrtirepkom, salim se
Zarice ni ti nisi razočarala haha
.
Ma bile su sitne točkice i nestalo je u sat vremena do iduće pelene, možda sam je samo jako stisla.. plače mi od jedno 14 čim je odložilm, a inače baš i nije na rukama 🤷
Spavala nategnutih sat vremena i to s fenom na najjače, nakon toga nastavak plakanja, ali bas ruznog. Prdi najsmrdljivije ikad tako da je dijelom sigurno i to muči..
[/url
Lavice, da, još je malo prehlađena, kasljuca, nosic malo curi.. ali, papa, spava normalno, a u međuvremenu se stalno smije, igra i priča kao nesto🥰tako da vjerujem da nije ništa strašno.
Teško mi ju je čuti kad zakaslje, ali, kad vidim kakvih problema ovdje imaju neke bebe i mame, sramota me!
Želim ugodnu i mirnu noć svima❤️
Ja sam bila 3 god u Poreču i 2 god u Zagrebu ali Rijeka je Rijeka 🥰
A damnarexx vjerojatno 🙂 iako sam ja zadnjih par godina vani baš u gradu samo ako je neki koncert, nije da se ima baš di van.. booke i točke nema predugo, Palach više nije Palach, Arce isto nema ☹️
River ili pred Riječkom 😁😁😁
Istina, da.. bas mi je zao radi Palacha, i na Arci je bilo jebeeno😁 u River nisam bas isla.
Jesi mozda iz Icica? I zoves se na D?
Isuse, sorry ko frikusa zvucim🤦🙈🙈
I nama je danas bas dobar dan 😊
Stalnoo prica i guguce, obavili smo kupanac i sada spava☺️ imali smo samo jedan plac, cudo.
.
Nego, jel vasima prosla 'ranica'/krastica od cijepiva sa ruke? Nama ta krastica konstantno dolazi i otpada prilikom kupanja..pa se vrtimo i nikako da zaraste kako spada🤷
Ja sam bila 3 god u Poreču i 2 god u Zagrebu ali Rijeka je Rijeka 🥰
A damnarexx vjerojatno 🙂 iako sam ja zadnjih par godina vani baš u gradu samo ako je neki koncert, nije da se ima baš di van.. booke i točke nema predugo, Palach više nije Palach, Arce isto nema ☹️
River ili pred Riječkom 😁😁😁
Istina, da.. bas mi je zao radi Palacha, i na Arci je bilo jebeeno😁 u River nisam bas isla.
Jesi mozda iz Icica? I zoves se na D?
Isuse, sorry ko frikusa zvucim🤦🙈🙈
Ahahahah uopće nisi stalker 😂😂😂😂😂
[/url
Baš vam je super tema zadnja, činite se baš super ekipa😆 ja sam studirala u Rijeci i odmah mi je toplo oko srca pri spomenu Palacha, Rivera i sl. S tim da je meni u najboljem sjećanju ostalo cuganje kod teatra😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji