ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    23. Travanj 2020. 20:27

Valkris

Hani

A sad ozbiljno🤓😎
    Štitite li se?
    a) Obavezno, svaki put.
    b) Valjda neće baš meni, riskiram😬
    c) Izbjegavam tvrdo.😋😁😇
    d) Želim 👶👶👶👶 u 5 godina🤗

😂😂😂😂😂
    D) Želim 👶👶👶👶 u 5 godina
    Imam 31 i liječimo neplodnost 🤷‍♀️

Sretno Valkris, do 4🥰🥰
    Hahaa,, Mrgude,pa onda nisi ni ti prestara za još 2🤭ja sad imam 3..potajno sam se u ovoj zadnjoj trudnoći nadala trojkama da riješim to s jednom trudnoćom, al nije uspjelo😂

beba2025❤
    23. Travanj 2020. 20:29

LoSa84

Imam 35… planiram jos jedno za 10-20 godina

😂😂Za 20 godina, definitivno nećemo biti prestare🤭

Simbalija
    23. Travanj 2020. 20:44

mrgud_zg

Red fox znaci nije do svete vodice 😂😂
    Samojedmozda ste u skoku, po ovoj knjizi koju ja imam ide skok sa 9 pa 12 tj. S tim da je to sve plus minus. Proci ce 🤞😉
    Ja bih rekla da je i moj u skoku. Onaj sa 19tj makar smo mi malo manje. Ugl danas je isto nemoguc. Cijeli dan je na rukama i i dalje cendra. I ful opet hoce puno jest.
    .
    Nisam se pohvalila da sam kupila freda nosiljku. Cini mi se super. Samo smo ju isprobali jer, egzorcizam, al zelim vjerovati da ce sutra bit bolji dan 😂 pa da cemo u setnju po kvartu 🙈😁
    .
    Sto se tice godina i djece, u mojoj glavi je normalno rodit do 40te. Mozda kak cu se blizit 40oj promijenim misljenje 😂😂 al kak sam prije radila u ivfu, nagledala sam se svega, i osobno smatram da nekad treba povuc granicu. Danas sam na radiju cula da je neka zena od 68 ostala trudna iz ne znam kojeg ivfa. To mi je uzas

Nama je patronažna rekla da u kvartu u kojem živim ima jednu od 57 god koja je prvi put rodila i to bez ivf-a jer su pokušavali umjetnom godinama i odustali.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    23. Travanj 2020. 20:49

miki0

E cure, sad mi palo na pamet, jel mi trebamo nosit doznake na posao za drugih 6 mj?? 🙄
    Ja se uopce nemogu sjetiti kaj sam nosila za otvaranje porodiljnog do kad su vrijedile te doznake 🥴

Nene meni rekli samo onaj papir što ti oni daju da ispuniš, tamo i tata potpisuje suglasnost.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Valkris
    23. Travanj 2020. 20:52

beba2019

Valkris

Hani

A sad ozbiljno🤓😎
    Štitite li se?
    a) Obavezno, svaki put.
    b) Valjda neće baš meni, riskiram😬
    c) Izbjegavam tvrdo.😋😁😇
    d) Želim 👶👶👶👶 u 5 godina🤗

😂😂😂😂😂
    D) Želim 👶👶👶👶 u 5 godina
    Imam 31 i liječimo neplodnost 🤷‍♀️

Sretno Valkris, do 4🥰🥰
    Hahaa,, Mrgude,pa onda nisi ni ti prestara za još 2🤭ja sad imam 3..potajno sam se u ovoj zadnjoj trudnoći nadala trojkama da riješim to s jednom trudnoćom, al nije uspjelo😂

Hehe hvala, mi se isto nadali bar blizancima da odjednom rijesimo 😂😂

Damnarexx 🌺
    23. Travanj 2020. 20:52

beba2019

Damnarexx 🌺

Bebama sta stara! Stignes jos jedno, definitivno 🥰
    .
    Ja imam 25 i planiram jos jedno. Mozda za 3,4 god.
    I Hani, moj odg je pod "a" !🤪🤪
    Za sad imali dva druzenja..i to nedavno.. nisam se prije usudila..i kad sam se napokon odlucila, imala sam tremicu koda mi je prvi put🙈😂

Hehee,, možda, tko zna!
    Jao, pa ti si curetak🥰i ja sam sa 25 rodila prvu bebu☺️☺️

Daaa hehe. Mozda budem tvojim stopama☺️☺️☺️

• mom12
    23. Travanj 2020. 21:16

Meni je isto koma vidit dite da cacka sa hranom...da prosipa i okolo radi nered...ipak se mora znat red kad se jede di i kako...nadam se da cu uspit u tome...🙃🙃...nekako mislim da se sve uci iz malena...mi smo danas vozili sportski dio od 4 mj...gospodici se bas svidilo...spavala vani preko 2h...nezam kad se normalizira ovo spavanje...ono tip 2 puta na dan...a ne ovo kad joj dode zaspe....za spavanje imamo red samo navecer...al i to se mjenja stalno....sad ide lec oko 11 navecer...jedno vrime je isla u 9...a prije toga oko 10ipo😕😕...

• mom12
    23. Travanj 2020. 21:17

Mikio pa zar se ne predaje kad beba napuni 5 mj to za produzenje?

mrgud_zg
    23. Travanj 2020. 21:28

Mi smo izgradili kucu prije 2,5 god i na pacetku nas je svaka crtica na zidu boljela 😂 pnda su poceli dolazit frendovi s djecom, onda bi svak nesto sflekao i to je za psihu bila bas dobra priprema za nase. Rekla sam da necu bit rob stvari. A od mojih zamisli o odgoju, sve mi je palo u vodu vec u prva 3 mj. Tak da za dalje necu nis ni govorit 🙈😂

mrgud_zg
    23. Travanj 2020. 21:30

E a znate kak sam rekla da moje dijete jedan obrok jedna cica. Sad je tolko jeo iz obje digla ga podrignut naguro si obje ruke u usta i zdrigo se naravno ko zivotinja 🤦‍♀️  I onda zaspobsnom pravednika. Mislim da idem oprat zube i ja u krevet jer ko zna kakva nas noc ceka..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.