ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    23. Travanj 2020. 19:16

E da, beba vodja dohrane...imam preveliki OCD da dam da mi kuhinju razmece dok upoznaje komade kuhanog povrca i mesa.

Simbalija
    23. Travanj 2020. 19:18

miki0

E da, vidjela sam to za beba voda dohrane, al mislim da cu krenut s kasicama pa onda poslije kombinirati dok malo nauci gutat hranu 😊

Ovo i mene muči kako će gutati tako mala.. I kako će sjediti u hranilici ako se nije posjela.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

23. Travanj 2020. 19:23

Dakle ovo beba vođa dohrane je u istom rangu ko i ucenje beba na koristenje wc-a od rodenja (moja frendica nikad nije koristila pelene). I tu bi stavila svoju tocku na tu temu. No tko voli nek izvoli...

mrgud_zg
    23. Travanj 2020. 19:33

Red fox  znaci nije do svete vodice 😂😂 
    Samojed mozda ste u skoku, po ovoj knjizi koju ja imam ide skok sa 9 pa 12 tj. S tim da je to sve plus minus. Proci ce 🤞😉
    Ja bih rekla da je i moj u skoku. Onaj sa 19tj makar smo mi malo manje. Ugl danas je isto nemoguc. Cijeli dan je na rukama i i dalje cendra. I ful opet hoce puno jest. 
    .
    Nisam se pohvalila da sam kupila freda nosiljku. Cini mi se super. Samo smo ju isprobali jer, egzorcizam, al zelim vjerovati da ce sutra bit bolji dan 😂 pa da cemo u setnju po kvartu 🙈😁
    .
    Sto se tice godina i djece, u mojoj glavi je normalno rodit do 40te. Mozda kak cu se blizit 40oj promijenim misljenje 😂😂 al kak sam prije radila u ivfu, nagledala sam se svega, i osobno smatram da nekad treba povuc granicu. Danas sam na radiju cula da je neka zena od 68 ostala trudna iz ne znam kojeg ivfa. To mi je uzas

mrgud_zg
    23. Travanj 2020. 19:42

E i htjela sam komentirat bol “dole”. Ja sam bila na pregledu i gin kaze da je sve ok. A nekad me malo ko nes probada. Jos cekam rezultate pape. A razmisljala sam trazit dr uputnicu za urinokulturu. Al dosla korona pa mi se nije hodalo po doktorima. Ja sam u bolnici za vrijeme poroda zaradila neku infekciju (ofc da im se nije dalo istrazit kaj jer su vamo po crpu vidjeli, vjerojatno od katetera kak sam miljon sati bila na stolu), pa ono kak sam prije par tj dobila temp i pao mi inunitet si razmisljam dal mi se vratilo.. 🙄 (tipa ko kak se ureaplasme rijesis al se ustvari ne rijesis..) nadam se da ce ova korona malo stabilizirat sustav pa cu odnjet bar urin na analizu uskoro 🙈

MaRe
    23. Travanj 2020. 19:50

annika

A ne…ne znam koje je slovo ali kod mene nema zezancije. Mozda za koju godinu idemo na jos jedno ali dok mi je on ovako mali nema šanse. Ja za 4 mjeseca punim 36
    MaRe kakanje? Moj se danas tako ukakao nakon 7 dana da je to bilo pregrozno. jedva sam ga okupala

Jeej bravo za vas 🍻
    Ma nista....nama je danas 9 dan i osim malo zlatnog sto je pobjeglo s 🦨 nista. Jedva cekam da kaka makar se usro od glave do pete 😁
    Dobro je dok se ne napinje i dok ga ne boli.
    .
    I da za iducu trudnoću...iako ju zelim mislim kad vidim plus da ce mi biti šok samo takav zato sto znam sta me ceka 🙉 blazeno stanje prve trudnoce haha 

Taani
    23. Travanj 2020. 19:51

Nama su na tečaju rekli da djeci treba dati da jedu i krutu hranu (pojma nemam kada točno) pa da cuclaju, grickaju, ali nisam ja to shvatila kao da ne treba krenuti s kašicama, nego da je dobro da osjete hranu u rukicama, vide boje, razvijaju osjetila. A bome nije mi palo na pamet da su možda savjetovali da se dijete treba samo hraniti i birati što da jede, ali vidim da svega ima . 'ko voli, nek' izvoli.
    -

b) 
    -
    Samojed, nadam se da će brzo proći 
    -
    Imam 29 godina, prvo dijete, ne znam koliko planiramo, ali sigurno barem još jedno pa ćemo dalje vidjeti. MM bi što više naravno, ali ne pita ga se previše jer je većina toga na meni. 

• AnnA
    23. Travanj 2020. 20:15

Lavice to sam isto i ja pomislila. I oduvijek mi je to i bio problem kad bih vidjela kako djeca prljaju. Ili npr kad vidim da dijete nesto jede i onda prljavim rukama po kaucu i ne znam cemu. Znaci jadno moje dijete. Valjda necu vrsit teror nad njim. Svi mi kazu to je normalno. Ali meni moja mama kaze da nikad nisam tako packala okolo. 
    I hvala svim curama na osvrtu

beba2025❤
    23. Travanj 2020. 20:20

Hani

😁😁😉🐦🙈❤Beba, ma kako stara? 😎😊 Imam 32 i uvijek sam htjela 4, ali pošto nam je trebalo 10 god za ovo jedno, morat ću malo ubrzat😉

Hahaa, pa, ne znam, nekako sam si stara🤭
    Samo naprijed, ako je sad sve ok, čim se oporavis, na posao🥰

beba2025❤
    23. Travanj 2020. 20:22

Damnarexx 🌺

Bebama sta stara! Stignes jos jedno, definitivno 🥰
    .
    Ja imam 25 i planiram jos jedno. Mozda za 3,4 god.
    I Hani, moj odg je pod "a" !🤪🤪
    Za sad imali dva druzenja..i to nedavno.. nisam se prije usudila..i kad sam se napokon odlucila, imala sam tremicu koda mi je prvi put🙈😂

Hehee,, možda, tko zna!
    Jao, pa ti si curetak🥰i ja sam sa 25 rodila prvu bebu☺️☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.