Meni isto nisu jasne ti preskupi kompleti za jelo. Bitno mi je jedino da je BPA-free plastika, da nema neke skidive toksicne boje, da je perivo u perilici i da je prijanjajuca za stol. Takav kompletic u IKEA-i kosta 20 kn (zlica, tanjuric, bocica s kljunom za pice i podbradnik silikonski). Uzet cu dva ta seta i jos k tome zlicica. Ne pada mi na pamet dati par sto kn za to. I mi imamo set za jelo iz IKEA-e pa je super.
Meni je zao da IKEA nema pick up uslugu vise jer mi je uz put to tamo skupiti... Sad cu morati placati dostavu.
A mislim...pa imate i haljine koje sluze svrsi haljine za 50 kuna a imate za 2000kuna. Obje sluze svrsi, a sad je drugi par cipela zasto netko zeli dati 200kn za set za jelo. Isto vrijedi i za kolica i za prematalicu i za sto drugih stvari.
Ikeina minimalna cijena dostave je 300kn sta ne?
Lavice sad je 59 kn dostava do 30 kg. Stoji ovo za haljine i cipele Pa i set za jelo za odrasle mozeskupi za 200 i za 200 000kn
Ma naravno lavice, al fakat sam mislila da sam nešto propustila, tj. da na nešto treba obraćati posebnu pažnju🤷
[/url
Ooo hvala cure za savket za bambus posuđe. Meni je izgledalo lijepo 🤷♀️ pa sam mislila to kupiti al ako je tako skarto neće. Meni su isto fora oni setovi iz ikee. Uglavnom bitno mi da moze u perilicu i da ima onaj priljepak naravno i da je sigurno za upotrebu.
Mogle bi mame koje su vec prosle nabavku suđa podjeliti koje iskustvo ako ima nesto na sta treba posebno obratit paznju.
Jos vas nisam pohvatala do kraja al polako... Stici cu ja vas 😅
Dakle... Ako se ne varam Lavice tebi je tvoj vise bljucao na pre adaptiranom? Nisam pametna vise... Sto se tice sitosti, kod nas nema pravila. Nekad traze nakon dva sata a nekad nakon cetiri ali vise od onog omjera sa 90 ml vode i tri mjerice nema sanse da pojedu. A trebale bi kao 120 jest, pet obroka 🤷🏻♀️ I jos je jednoj stolica taaamnoo zelena a drugoj normalna ona zuta, senfasta. Nis ne kuzim... Kao da djecu prije njih imala nisam.
Otkako smo preselile u spavacu sobu one su druga djeca. Jedno budjenje imaju... Danas su se prvi put zbudile u pola 7, bila sam u soku. Pojele i nazad zaspale do poslije deset. Al zato, eto Vesna od tada oka sklopila nije do sad. Samo plac, nervoza i nosanje naravno. A inace budu i u onoj stolici i na podlozi se igraju. A Karmen samo krmi i budi se za jest. Evo sad sam Vesnu stavila na cicu i napokon zaspala. Bojim se preselit ju u kosaru 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Što se pribora za jelo tiče, za prvo dijete sam kupila neki specijalni set za papanje , cca 200kn.za drugo neki slatki za 100kn,tak ću i sad kupit nešto iz fore. Bilo 200 ili 20kn,nije mi bitno, jer, to je nama više fore radi..da bude slatko dok ju hranim i možda privlačno njenim okicama 😄to dok papa kašice, ali, kad krenu same papat rukicama, ta zdjelica uglavnom odmah završi na podu, tako da sam ja stavljala hranu na onu "tacnu" ili stolić - dio hranilice i tamo beba fino malja rucicama, ne može prosuti, jer je već prosuto😄😄uglavnom, čini mi se da tak više uživa i lakše savlada pincetni hvat🥰🥰
Lavice možda si mene pogresno skontala ja sam mislila da je možda nešto posebno što treba da se kupi, jer ja sam striktno po izgledu izabrala ne gledajući na cjenu to mi nije bitno ali eto izabrala sam sta mi je lijepo na ovi nisam gledala ništa drugo pa sam mislila možda treba nešto posebno da se gleda
PetraB bas da cu te pitat jesu curke iste? Fizicki mislim? Vidim da po ponasanju nisu ☺️
Beba a jel valjaju oni sto se kao zaljepe za podlogu ili nisi probala to? Ja cu svakako neki set kupiti a kakav sad razmatram. Valjda cu skontat sto cemo u iducih 2 mj 🤦♀️
PetraB bas da cu te pitat jesu curke iste? Fizicki mislim? Vidim da po ponasanju nisu ☺️
Beba a jel valjaju oni sto se kao zaljepe za podlogu ili nisi probala to? Ja cu svakako neki set kupiti a kakav sad razmatram. Valjda cu skontat sto cemo u iducih 2 mj 🤦♀️
Jesam, neki GripTight, ako se dobro sjećam, super se zalijepi, onako na vakum, zdjelica sa poklopcem i priborom. Samo, mojima se to nije sviđalo, jer žele primiti u ručice i onda kad ne mogu uzet se naljute😄pa od papice ništa. Naravno, nisu sve bebe iste. Možda se tvojoj svidi 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji