Mi napokon imali super dan. Mali bio bas dobre volje, valjali se po krevetu, ja citala na glas a on valjda uvjeren da razgovaramo puno se razbrbljao, pa setnjica, super... Sad cemo vidit kakva ce bit noc, nekak opet ocekujem drame i budenja al vidit cemo...
Prijavljujem da citam sad i Godine prve, zasto su vazne od Jovancevica. Od-li-cno. I kak citam na glas s malim, i muz slusa pa kaze da mu je bas super da ce si dat vremena da on jos procita nakon mene.
Ma neee cure ja sam sw na LoSu referirala,skuzila je.
Ugl ja sam dobila u babinje Done by Deer set,s tim vakumom za curku i super je bilo. U perilicu ide i ko novo i sad. Za vam smo imale tommee tippee set posudice s poklopcem inzlicicom za 50ak kn.
Misljm da sve prvo dobimo na 6 mj od dana kad otvoris porodiljni (45 dana prije termina) pa treba tamo ici produljiti. Mislim da samo treba neki obrazac ispuniti. No ne znam.jel na hzzo netko radi
Mi napokon imali super dan. Mali bio bas dobre volje, valjali se po krevetu, ja citala na glas a on valjda uvjeren da razgovaramo puno se razbrbljao, pa setnjica, super… Sad cemo vidit kakva ce bit noc, nekak opet ocekujem drame i budenja al vidit cemo…
Prijavljujem da citam sad i Godine prve, zasto su vazne od Jovancevica. Od-li-cno. I kak citam na glas s malim, i muz slusa pa kaze da mu je bas super da ce si dat vremena da on jos procita nakon mene.
Gdje si nabavila tu knjigu u ovo krizno vrijeme?
Mame, jel kupuje koja na Bazzar.hr?
Jesu ok iskustva? Nisam još nikad s te str. naručila nista🤭
Nama je preljucer stigla njihaljka napokon😍😍😍 sve ok stiglo. Samo smo ju cekali 10tak dana, jer su ju morali dobiti tek.
.
Ja msm da cu ja kupiti TwistShake zdjelicu i podlogu na koju se fixira tanjuric 😁
.
Nama je danas bio nnervoza dan, samo bi se nosala...
Nama je preljucer stigla njihaljka napokon😍😍😍 sve ok stiglo. Samo smo ju cekali 10tak dana, jer su ju morali dobiti tek.
.
Ja msm da cu ja kupiti TwistShake zdjelicu i podlogu na koju se fixira tanjuric 😁
.
Nama je danas bio nnervoza dan, samo bi se nosala…
OK, tnx ☺️nadam se da će bebica voljeti njihaljku, moja ju je obozavala.. Sad je sve rijedje u njoj, jer smo stalno vani, ali bila nam je super 🥰
Btw. Na Mall. hr je sniženje Pampers i Mixa ako nekom treba😝
Večer😇
Evo mi nismo imali ipak nikakvu nuspojavu cjepiva osim što je taj dan spavala..
Pokušavam vas pratit ali nejde mi😁
Moja curka se počela okretat na bok a taman nam je rekla pedijatrica par dana prije da je vrijeme da se s njom vježba kad ono ona se okreče..mislila sam da je rano pošto će tek 26.imati 3 mjeseca🙈🙊🙉..okreču li se vaši?
I dali mi neko može reči koliko bebu trebam držati vremenski da bude na trbuhu? Jer mi je pedica rekla ne dugo??
I napokon kod nas samo jedno buđenje..zaspi oko 20:00 ili 21:00 ,bočica u 2 i buđenje u pola 8😇..sada nam je punooo lakše nego u početku..
Nadam se da ste vi dobro💝
Mi napokon imali super dan. Mali bio bas dobre volje, valjali se po krevetu, ja citala na glas a on valjda uvjeren da razgovaramo puno se razbrbljao, pa setnjica, super… Sad cemo vidit kakva ce bit noc, nekak opet ocekujem drame i budenja al vidit cemo…
Gdje si nabavila tu knjigu u ovo krizno vrijeme?
Planet Zoe ima internet narudzbe pa doslo dostavom :P
Misljm da sve prvo dobimo na 6 mj od dana kad otvoris porodiljni (45 dana prije termina) pa treba tamo ici produljiti. Mislim da samo treba neki obrazac ispuniti. No ne znam.jel na hzzo netko radi
Ma kolko se sjecam kad sam otvarala porodiljni spominjali su 2 obrasca, jedan kao zahtjev a drugi da se tata odrice svog djela ili tak nekaj, plus doznake za drugih 6 mj. Al nemrem nac nigdje da pise ko za prvih 6 mj. I jos kaj ak muz hoce onih 2 mj dodatno.
Mikio, 2 mjeseca je neprenosivo, odnosno imate dvije opcije. Ili cete oboje biti 4 mjeseca na rodiljnom (sto ce dati ukupno 8 mjeseci) ili ce samo jedan biti 6 mjeseci na rodiljnom i u tom slucaju ne moze se dobiti dodatna 2 mjeseca. Neka me ispravi netko iskusniji ako grijesim:) Tako sam iscitala zadnji put kad sam to gledala.
Sortiraj odgovore
Najstariji