Grizli ima baby center i imas juditas world. Ja sam ipak uzela silikonske. Nekak nemam bas dobra iskustva s tim bambusom😕 ko da se nekak pohaba u pranju
Op op op korisna info za ikeu do doma 🥰
Ja sam imala groznu noć, ali sama sam si kriva, nije beba. Ona zaspala oko 21 na kauču i kaže dragi da će on ostati s njom dok se ne probudi jer je cijeli dan plakala i napinjala se, da odem ja spavat.. išla u 23, vrtila se sat vremena živčano i došla nazad 🤷🙄
Na kraju kao Psycho sjedila kraj njih i proučavala ih dok hrču. Bar mi nadošlo mlijeko pa sam napunila bočicu. Ona se oko 2 počela trzat u snu i ja je kao počela maziti da se smiri, sirotica se tako prepala da je počela vrištati manijakalno ali u snu. I nikako je razbudit. Sva se tresla 😔
Nahranili je, presvukli i sama se uspavala ❤️
A ja se nastavila vrtiti, teška insomnija. Popiz. sam. I taman kad sam zaspala oko 5 je počela stenjati u snu i nema šanse da spavam. I oni se digli oko 7, još mi je sve zabarakadirao da mi ne smeta sunce i da spavam ❤️ ali kako je počela plakat, nema šanse, ne mogu ja ležati dok ona plače, srce me boli. Bit ću danas poluretardirana vjerojatno. Ona ima iste ove epizode o kojima Mikio, Zarica i Lavica pišu.. nije stalno ali par puta na dan i totalno se bespomoćno osjećam. Čak sam pomislila na zube ali mislim da stvarno prerano 🤷
Sutra ću ako se nastavi po taj glicerinski čepić u ljekarnu
[/url
DeeDee, nadam se da će dan biti bolji od noći i da ćeš se uspjeti naspavati
-
Moj beban još bolje spavao nego inače (malo mi neugodno), odradio je od standardnih pola 9,9 do skoro 7 ujutro . Čula sam ga kako kaka naravno, otišla na wc, vratila se, on miran, pitam ga je li možda gladan, smije se, mlatara rukicama i ajmoo
Do sada smo ležali u krevetu, malo odrijemali, sad ga nahranim i nadam se da će opet malo drijemati
Ma neću, možda siesta Malo poslije ručka 😁
Doručkovala, odvježbala, sad pijem kavu. bas mi lijepo, laganini, dok se ne probudi 😁
.
Samo ti uzivaj ❤️
[/url
Hellou zene. Bas mi je zao citat da vam bebe imaju te epizode plakanja. Moj je isto imao par puta ali da pokucam vec neko vrijeme ne
Sad mi bed hvalit se al mi bas imamo dobrih par zadnjih dana. Super se igra, isli smo u setnje. Odradila sam iz griznje savjesti koju ste mi nabile jucer prvi photoshooting 😂. I kad je bio na trbuhu jucer se prvi put okrenuo na leda (srecom je bio nasred ogromnog bracnog kreveta 🙈 nisam to jos ocekivala. Tj bio je u polozaju na laktovima pa mu je to lakse, al svejedno 🥰)
Noci su nam bolje. Ne dobre al bolje 😁. Ide spavat iznedu 9 i pol 10. Pokusa se probudit oko 1 sto zadnjih dana napokon uspjesno odgodim dudom. I onda se probudi oko 3. Pa iznedu 6 i 7. To mi je skroz prihvatljivo. Jos kad nebi bilo ovog meskoljenja oko 1 🙈. Reserved kazes ne postaje lakse, cak se ni ne naviknes 😉😂💪 hahahah
Nego, mi smo nekak odkad ova korona vise ne luduje tak ponovo uveli druzenje s familijom (pojedinacno naravno, ne tulum). Svi rade od doma i nitko nigdje ne ide, pa dodu k nama na terasu na kavu. Ukinuli smo grljenje i ljubljenje i nekak se zbilja nadam da ce to bit ok 🙊
Mi smo dns dosli do baka i djedova...nemamo propusnicu al napravit cemo se ludi ako nas zaustave...sta rekli su od ponoci. Drzite nam fige 😆
Itako smo svi doma vec mjesec dana osim muza tak da se ne brinem za koronu samo za murju.
Jucer dan koma al zato kad je bilo vrijeme za spavanje,"podojkio" 🤣 i spustila ga u krevetic i spavao al se 3 puta budio jesti. Sad spava vec vise od sat vremena 😇 a mama uziva na zraku.
Nasa noc...ja ne znam sta mu je bilo oko 4,on je tolko manijakalno jeo,navlacio mi bradavice,nakon pol sata tog zivcanog jedenja,napravim mu 60(a nikad mu nocu aD ne dajem),posisao ga je samo tako. Pa jos 30,opet usisao. Pa reko jel moguce da je toliko gladan!? Napravila jos 30 (ukuono sad 120ml) i tek onda je pojeo ko covjek i nakon 10min zaspao. Na
45min🤯🤯 Taman se kcer u pola 7 ustala, fino sam muzu njega i nju predala i otisla do 10 spavat🔨🔨🔨 danas ce bit dug dan.
Grizli meni su te bambusove puknule nakon nekoliko pranja. A jedna je puknula cim je pala s minimalne udaljenosti.
Lavicee mozda je i njemu skok u razvoju. Najgori su mi bili s 3 mjeseca i 6 tjdana 🙄🙄
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Apsolutno nemajka pitanje. Koja je fora s tim zdjelicama i žličicama? Ja imam najobičniji neki komplet iz Pepca, apsolutno mi nije palo na pamet da mora bit posebno nešto o čemu se raspravlja 🤔
[/url
Deedee nisi jedina 😂 ja sam našla sebi fensi neki komplet ručni rad sa njegovim imenom da bude zdjelica kasikica al to čisto što mi se svidja na izgled 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji